Empties vol.14: Olay, Schwarzkopf, L'oreal και πολλά ακόμα - make up your dayz

Empties vol.14: Olay, Schwarzkopf, L'oreal και πολλά ακόμα

Είναι ένα από τα διαλείμματα που αναγκάζεσαι να κάνεις από το blogging, όχι για να ανασκουμπωθείς, ούτε επειδή αναζητούσες την έμπνευση, ούτε επειδή κουράστηκες (αυτό σε καμία περίπτωση). Απλά επειδή η ζωή τρέχει και μαζί της τρέχουμε κι εμείς και καμιά φορά (και δυο και τρεις) το πρόγραμμα αλλάζει, τα πλάνα αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, όλα αλλάζουν. Και προσαρμόζεσαι και φτου κι απ'την αρχή! Κάπως έτσι λοιπόν πέρασαν 2 μήνες! Βέβαια δε σε άφησα και εντελώς παραπονεμένη, αφού κάθε Παρασκευή με βρίσκεις στο Edit your life magazine και κάθε Δευτέρα στο Savoir Ville όπου είμαι πιο συνεπής, γιατί έχω και αρχισυντάκτες και δε θέλω να γίνω και ρεζίλι. Από εδώ και στο εξής θα τα λέμε και κάθε Τετάρτη (έτσι ελπίζω, δεν παίρνω κι όρκο!) σε αυτό το πολύπαθο blog! Που ευτυχώς έχει συνηθίσει τα μεγάλα διαλείμματα μου, ελπίζω κι εσύ.





Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να επανέλθω από ένα empties post! Γιατί μπορεί να μην έγραφα για προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, τα χρησιμοποιούσα όμως. Και τα χρησιμοποιούσα πολύ! Ετοιμάσου λοιπόν για ένα γιγάντιο empties post. 



Για τη φροντίδα των μαλλιών μου πλέον ορκίζομαι στον Schwarzkopf. Έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν όλα τα σαμπουάν της σειράς Gliss και δεν μπορώ να καταλήξω στο ποιο προτιμώ! Το Strength & Resistance και το Unltimate repair απευθύνονται σε πολύ ξηρά και πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά και ήδη από το πρώτο χέρι που θα τα περάσεις θα νιώσεις τη διαφορά. Έχουν ένα συγκλονιστικό άρωμα το οποίο μένει στα μαλλιά, πολύ πλούσια σύσταση, και πραγματικά τα κάνει πιο απαλά και πιο ενυδατωμένα. Εξαιρετικό προϊόν! 
Το Elvive extraordinary oil της L'oreal ήταν ένα σχετικά καλό λάδι μαλλιών, που όμως δε νομίζω να αγοράσω ξανά. Έκανε τη δουλειά του, βοηθούσε στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών και δεν τα βάραινε, ωστόσο κάποιες φορές ένιωσα ότι τα φριζάρει. Θα προτιμήσω να δοκιμάσω κάποιο άλλο λάδι μαλλιών.
Το Million Gloss Crystal Oil του Schwarzkopf είναι ένα υ π ε ρ ο χ ο προϊόν! Κάνει τα μαλλιά σούπερ λαμπερά και γυαλιστερά με 2 μόνο σταγόνες! Και μην το βλέπεις έτσι μικρό. Μία συσκευασία θα κρατήσει πολύ πολύ καιρό, γιατί χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα. Αυτό θα το πάρω ξανά σίγουρα.
Το Moisture Kick του Schwarzkopf δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα, το βρήκα στο ντουλάπι και αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω για να τελειώσει επιτέλους. Είναι ένα conditioner σε μορφή spray που υποτίθεται ότι κλειδώνει την υγρασία και ενυδατώνει τα μαλλιά. Δεν μπορώ να πω ότι συγκλονίστηκα, για την ακρίβεια δε μου άρεσε και μάλλον γι' αυτό το είχα αφήσει στο ντουλάπι.


Για το Roger & Gallet, body lotion, fleur de figuier δεν έχω λόγια! Είναι το πιο μυρωδάτο γαλάκτωμα σώματος που το φοράς και μυρίζεις καλοκαιρινούς κήπους! Πάρα πολύ όμορφο άρωμα σύκου, με πάρα πολύ καλή διάρκεια, πάρα πολύ ωραία υφή που απορροφάται αμέσως, τέλεια ενυδάτωση και γενικώς είναι ένα πάρα πολύ καλό προϊόν που θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα!
Το Aloe Plus, body butter vanilla, το πέτυχα σε ένα περιοδικό. Για την ακρίβεια αγόρασα το περιοδικό για να πάρω αυτό το body butter. Αν και τρελαίνομαι για βανίλια, η μυρωδιά του δε με συνεπήρε, ήταν λίγο παραπάνω βαρύ. Επίσης η σύστασή του ήταν πάρα πολύ πλούσια, σε σημείο που δεν μπορούσε να απορροφηθεί εύκολα. Δεν είναι προϊόν που θα αναζητούσα ξανά.
Για το αποσμητικό Dove fresh, cucumber and green tea δεν θα πω τίποτα πέρα από το ότι το θεωρώ το καλύτερο αποσμητικό που κυκλοφορεί, από όλες τις απόψεις! Εάν δεν το έχεις δοκιμάσει να το κάνεις άμεσα!


Για την ενυδατική προσώπου του Mario Badescu, Α.Η.Α. & Ceramide moisturizer έχεις ξαναδιαβάσει στο blog μου, είναι η αγαπημένη μου! Προσφέρει την τέλεια ενυδάτωση στα ευαίσθητα δέρματα, είναι λεπτόρρευστη, μπορείς να τη βάλεις και να μακιγιαριστείς άφοβα αμέσως μετά, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας και κάνει το δέρμα πάρα πολύ απαλό. Θα την αγοράσω ξανά μελλοντικά, προς το παρόν δοκιμάζω μια άλλη ενυδατική που θα δεις σε επόμενο post.
Τη λοσιόν της Olay, 2 in 1 cleanser & toner τη χρησιμοποίησα για πρώτη φορά, ήταν μέρος μιας προσφοράς, στα 2 προϊόντα το 1 δώρο. Ήταν οκ, δεν τρελάθηκα από τη χαρά μου. Μια σχετικά ικανοποιητική λοσιόν προσώπου, που καθαρίζει το δέρμα από ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ, δε νιώθεις το δέρμα να "τραβάει", όμως μετά από κάποιο διάστημα χρήσης μου φάνηκε βαριά και όχι και τόσο "δροσιστική". 
Για το ROC energising cleansing mousse τα λόγια είναι περιττά! Το χρησιμοποιώ πολύ συχνά και φροντίζω να μην ξεμείνω, είναι ίσως από τα πιο ωραία καθαριστικά προσώπου που έχω δοκιμάσει! Ανάλαφρη αίσθηση, πολύ καλός καθαρισμός, πολύ πρακτική συσκευασία, για μένα παίρνει άριστα! Κι εννοείται ότι έχω στοκ για να συνεχίσω να χρησιμοποιώ!
Το demaquillant multi- actions της ROC είναι ένα γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ, που κι αυτό το έχεις δει πολλές φορές στο blog μου. Ναι το παραδέχομαι, όταν κολλάω με προϊόντα δύσκολα ξεκολλάω. Από αυτό όμως νομίζω ότι ξεκόλλησα, αφού πλέον με κούρασε. Ωστόσο εάν θέλεις να το δοκιμάσεις είναι ένα πολύ καλό προϊόν, που αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και από το πρόσωπο και από τα μάτια. χωρίς να τα ερεθίζει. Επίσης η ποσότητα είναι πολύ μεγάλη, οπότε μια συσκευασία θα σε καλύψει για πολύ καιρό.


Έχω πολύ καιρό να σου δείξω προϊόντα μακιγιάζ, κυρίως επειδή δεν βάφομαι τόσο έντονα πλέον. "Back to basics" ένα πράγμα. 
Εννοείται φυσικά ότι εξακολουθώ να είμαι πιστή οπαδός της MAC. Τα δύο ρουζ που βλέπεις (ή μάλλον οι 2 άδειες συσκευασίες ρουζ που βλέπεις) είναι το Peaches και το Breath of plum, δύο καταπληκτικές αποχρώσεις ρουζ, ειδικά για σταρένιες επιδερμίδες. Η μία ροδακινί και η άλλη μοβ-δαμασκηνί. Δοκίμασέ τα με την πρώτη ευκαιρία, και θα καταλάβεις γιατί έχω ενθουσιαστεί τόσο! Το Peaches ειδικά είναι στη λίστα για το καλοκαίρι.
Η mascara φρυδιών της Radiant, Brow definer fix & color, έχει γίνει η αγαπημένη μου και νομίζω δύσκολα θα δοκιμάσω κάποιο άλλο αντίστοιχο προϊόν. Εκτός κι αν έχεις να μου προτείνεις κάποιο!
Η πούδρα της Max Factor, Creme puff pressed powder είναι φανταστική. Δίνει ένα φυσικό τελείωμα στο πρόσωπο, κι ενώ είναι καλυπτική, δεν το βαραίνει και το κάνει να φαίνεται φρέσκο. Κι αυτή δε λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μου.
Το κραγιόν της MAC είναι η απόχρωση Kinda sexy. Ένα nude αλλά καθόλου βαρετό χρώμα, που σε βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν θέλεις να βάλεις κραγιόν, αλλά δεν θέλεις να είσαι υπερβολική. Και κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις, βόλτα, ραντεβού, δουλειά, οκ, όχι για το γυμναστήριο.
Η mascara In extreme dimension lash της MAC είναι υπερ-αγαπημένη, νομίζω φαίνεται αφού τις καταναλώνω δυο-δυο. Είναι ίσως η μόνη μάσκαρα με βουρτσάκι σιλικόνης που επιμένω να χρησιμοποιώ. Έχει το πιο βαθύ μαύρο χρώμα και κάνει τις βλεφαρίδες πραγματικά τεράστιες! 
Τέλος το concealer της Lancome, effacernes longue tenue, είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιούσα πολλά χρόνια μέχρι που το αντικατέστησα από αντίστοιχα concealer της Kryolan. Όμως μάλλον θα επιστρέψω σε αυτό, αφού έχει πολύ καλή κάλυψη και πολύ λεπτόρρευστη υφή, ώστε δεν μένει στις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, ενώ παράλληλα καλύπτει μαύρους κύκλους και δίνει φως στην περιοχή!

Πολλά από τα προϊόντα τα έχεις δει πολλές φορές στο blog μου, επειδή όταν μένω ικανοποιημένη δύσκολα δοκιμάζω κάτι καινούριο. Ωστόσο αποφάσισα να ξεκολλήσω από αυτή την εμμονή, οπότε στα επόμενα post θα δεις διάφορα νέα προϊόντα που χρησιμοποιώ για πρώτη φορά! Μήπως την έχεις κι εσύ αυτή την εμμονή? 


Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes