Empties vol.15- huge post: MAC, The Balm, Rodial και πολλά ακόμα - make up your dayz

Empties vol.15- huge post: MAC, The Balm, Rodial και πολλά ακόμα

Έχουν περάσει 5 μήνες από το τελευταίο post. Τότε που είχα υποσχεθεί ότι θα γράφω κάθε Τετάρτη, θυμάσαι? Ένα πράγμα που έμαθα αυτό το διάστημα είναι να μη δίνω υποσχέσεις. Το δεύτερο είναι να λέω αυτό που θέλω τη στιγμή που πρέπει και να μην περιμένω να περάσουν μήνες. Γιατί τότε μαζεύονται πολλά και χάνεις την μπάλα. Όπως και με αυτό το post. Που μου βγήκε τιτανοτεράστιο, ενώ τη θέση του θα μπορούσαν να πάρουν πολλά μικρότερα άρθρα, πιο μαζεμένα και νοικοκυρεμένα. Όμως βλέπεις.. Μπορεί να μην έγραφα, αλλά το είχα στο μυαλό μου και κρατούσα όλες τις άδειες συσκευασίες. Και όλα τα μικρά σκουπιδάκια. Κάτι τέτοιο κάνω και στη ζωή μου.




Ξεκινάω με το empties post και σε προειδοποιώ για τελευταία φορά: είναι τραγικά μεγάλο!


Θα ξεκινήσω με τα προϊόντα προσώπου. Για την ενυδατική μάσκα ματιών της Rodial, dragon's blood σου έχω ξαναμιλήσει. Είναι για ενυδάτωση και τόνωση της περιοχής των ματιών. Δεν τις χρησιμοποιούσα τακτικά, μόνο όταν ένιωθα την περιοχή να "τραβάει" και χρειαζόμουν μια έξτρα δόση ενυδάτωσης. Περιέχουν υαλουρονικό οξύ και arnica που συμβάλλουν στη μείωση πρηξιμάτων και μαύρων κύκλων αλλά και στη βαθιά ενυδάτωση. Θα τις ξαναχρησιμοποιούσα, αλλά επειδή είμαι καινούρια στο χώρο της μάσκας ματιών, θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο!
Το γαλάκτωμα καθαρισμού της Medica 120, lait banane είναι έρωτας και λατρεία. Έχει το πιο υπερτέλειο άρωμα μπανάνας, αλλά μετά από πολλές χρήσεις ένιωσα να κάνει πιο λιπαρό το πρόσωπό μου. Επειδή όμως το χρησιμοποιώ χρόνια, θα το αποδώσω στο ότι ήταν καλοκαίρι και ίσως χρειαζόμουν μια πιο ελαφριά υφή.
Το νερό καθαρισμού της Byphasse, solution micellaire δε με ενθουσίασε. Με δελέασε η χαμηλή τιμή και το αγόρασα, όμως δε νομίζω να το προτιμήσω ξανά. Το βρήκα λίγο βαρύ για νερό καθαρισμού, με ενόχλησε στα μάτια και έπρεπε να χρησιμοποιήσω μεγάλη ποσότητα για να αφαιρέσω τη μάσκαρα. Που δεν ήταν καν αδιάβροχη.
Το νερό καθαρισμού της Diadermine, hydrating micellar water ήταν αρκετά καλύτερο. Δεν μου προκάλεσε κάποιον ερεθισμό, δεν έκανε το δέρμα να κολλάει, δεν είχε άρωμα, ήταν καλό. Ωστόσο δε βρήκα κάποια διαφορά από άλλα νερά καθαρισμού που κυκλοφορούν στην αγορά.
Για τη μάσκα προσώπου της Pure Elements, energie έχω γράψει πολλές φορές. Είναι μια μάσκα ενυδάτωσης που ηρεμεί το πρόσωπο αλλά και το μυαλό (όσο γίνεται). Είναι φυτική, περιέχει κρυστάλλους χαλαζία, έχει ένα απίθανο "πράσινο" άρωμα, και υποτίθεται ότι ενεργοποιεί την ενέργεια chi. Μου άρεσε πολύ, κυρίως λόγω αυτής της απίστευτης μυρωδιάς και της όλης φιλοσοφίας. Παρ' ολ' αυτά το βρίσκω ακριβό.
Το ντεμακιγιάζ ματιών της The Balm, balms away επιτέλους κατάφερα να το τελειώσω μετά από... 5 χρόνια περίπου? Δεν θυμάμαι, πάντως ήταν πολλά. Ευτυχώς η σύστασή του μοιάζει με βαζελίνη και δεν αλλοιώνεται. Πολύ καλό, αν σκεφτείς ότι δεν προκαλεί τον παραμικρό ερεθισμό και αφαιρεί τα πάντα από το μακιγιάζ ματιών. Όμως το βρήκα λιγάκι χρονοβόρο και πασαλειβόμουν ολόκληρη μέχρι να καταφέρω να ξεβαφτώ. Ίσως να μην το χρησιμοποιούσα σωστά. Εξακολουθώ όμως να προτιμώ πιο γρήγορα και πρακτικά πράγματα.
Το cleansing nose pore strips δε λείπει από κανένα post πλέον! Αγαπημένο και θα είναι για πάντα! Καθαρίζει τέλεια τους πόρους της μύτης αρκεί να χρησιμοποιείται προσεκτικά και με φειδώ. \


Θυμάσαι τη μάσκα Pure Elements που λέγαμε παραπάνω? Αυτό είναι το spray της ίδιας σειράς. Είναι η δεύτερη συσκευασία που χρησιμοποιώ και σίγουρα θα ακολουθήσει και τρίτη. Είναι spray προσώπου, σώματος, χώρου, μαξιλαριού και ότι θέλεις τέλος πάντων, και ενεργοποιεί και αυτό (όπως η μάσκα) την ενέργεια chi. Δεν ξέρω αν το κάνει με επιτυχία, όμως σίγουρα σου φτιάχνει τη διάθεση! Και σε κάνει να χαμογελάς! Αυτό δεν είναι αρκετό?
Τα προϊόντα Le petit Marseillais τα ξεχωρίζω. Έχουν τόσο όμορφες και γλυκιές μυρωδιές, τόσο απαλές υφές και αφήνουν τόσο ευωδιαστό και βελούδινο το δέρμα που δε γινόταν να μη δοκιμάσω τις κρέμες σώματος. Το lait hydratant douceur, lait de coton έχει φρέσκο και γλυκό άρωμα, απορροφάται αμέσως και αφήνει την αίσθηση της ενυδάτωσης για πολλές ώρες. Το lait hydratant sublimant, huile d' abricot, είναι με άρωμα βερίκοκο και περιέχει ελάχιστο πολύ ελάχιστο γκλίτερ οπότε είναι ιδανικό για τα καλοκαιρινά βράδια. Και αυτό μυρίζει συγκλονιστικά, μου θυμίζει κάτι από τα παιδικά μου καλοκαίρια. Σίγουρα θα τα αγοράσω ξανά, του χρόνου το καλοκαίρι.
Το αποσμητικό Dove, cotton soft το έχω βάλει γιατί του αξίζει μια θέση στα empties post. Προφανώς δεν μπορούσα να συμπεριλάβω όλες τις συσκευασίες αποσμητικών που χρησιμοποίησα τους τελευταίους μήνες, άλλωστε όλες από το ίδιο αποσμητικό είναι. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά και πολύ αμφιβάλλω αν θα το αλλάξω ποτέ.
Το άρωμα Lolita Lempicka, L είναι μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Έκλεισε το κεφάλαιο, τελείωσε και το άρωμα. Δεν είναι αστείο που καμιά φορά συμβαίνουν τέτοιες συμπτώσεις? Έχει μια γλυκιά και ανέμελη μυρωδιά, διαρκεί πολλές ώρες και πιστεύω ότι είναι για όλες τις εποχές, καθώς δεν είναι καθόλου βαρύ. Θα μου λείψει πολύ αυτό το άρωμα.
Το roll on άρωμα, Sud Pacifique, vanille extreme είναι ό,τι πρέπει για την τσάντα και για ταξίδια που δεν μπορείς να πάρεις πολλά πράγματα μαζί σου. Μυρίζει καθαρή βανίλια, είναι διακριτικό, είναι τόσο όσο, και ελέγχεις και την ποσότητα που βάζεις αφού είναι σε μορφή roll on. Πολύ καλό προϊόν και κυκλοφορεί και σε άλλα αρώματα.
Το body butter της Olivia, coconut cream, μου φάνηκε λίγο βαρύ. Και στην υφή και στο άρωμα. Το χρησιμοποίησα πριν το καλοκαίρι, όταν η θερμοκρασία δεν είχε ανέβει ακόμα και παρ' όλ' αυτά δεν μπορούσα να το απλώσω εύκολα ούτε να το απορροφήσει το δέρμα μου. Και η μυρωδιά του συχνά μου φαινόταν τόσο έντονη που δεν μπορούσα να μυρίσω το άρωμά μου, γιατί το κάλυπτε. Ωστόσο μυρίζει πολύ ωραία, καθαρή καρύδα, αλλά έντονα. Ίσως να είναι πολύ καλό για πιο ξηρά δέρματα που έχουν ανάγκη από περισσότερο ενυδάτωση.


Η μάσκα μαλλιών της Echos Line, argan mask είναι συγκλονιστική, όπως όλα τα προϊόντα αυτής της εταιρείας. Η τιμή της είναι εξαιρετικά χαμηλή (αν και την αγόρασα στην έκθεση αισθητικής), η συσκευασία τεράστια που δεν τελειώνει ποτέ, η μυρωδιά συγκλονιστική και τα μαλλιά τα αφήνει μεταξένια. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω, αν τη χρησιμοποιήσεις νομίζω θα καταλάβεις.
Τον αφρό μαλλιών Schwarzkopf, silhouette νομίζω δεν θα τον αλλάξω ποτέ. Έχει πολύ δυνατό κράτημα, μία μικρή ποσότητα αρκεί για όλο το κεφάλι, δεν κοκαλώνει τα μαλλιά και διαρκεί περίπου 2 μέρες το φορμάρισμα που δίνει. Επίσης χορταστική συσκευασία.
Το λάδι μαλλιών της Orzene, optimum oil repair είναι σχετικά νέα ανακάλυψη και πολύ χάρηκα που το βρήκα! Απευθύνεται σε πολύ ξηρά και καταπονημένα μαλλιά και προσφέρει θρέψη και επανόρθωση. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι όσο το χρησιμοποιούσα τα μαλλιά μου ήταν απαλά (όσο μπορούν να είναι) και ξεμπερδεύονταν πανεύκολα χωρίς να δίνω μάχη με τη βούρτσα. Επίσης απαλό στην υφή του και δεν βαραίνει την τρίχα.


Στο μακιγιάζ δεν θα δεις και πολύ μεγάλη ποικιλία. Το καθημερινό μακιγιάζ αποτελείται από πούδρα-ρουζ-μάσκαρα-κραγιόν και τέλος. Άντε και ένα gel φρυδιών έτσι για την αλητεία.
Είναι φανερή η αδυναμία που έχω στη μάσκαρα της MAC, In extreme dimension lash, την προτιμώ πάντα. Έχει ένα πολύ έντονο μαύρο χρώμα, δεν δημιουργεί κόμπους και δίνει και όγκο και μήκος. Με λίγα λόγια είναι εγγύηση.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η κλασική πλέον Hypnose της Lancome. H συγκεκριμένη είναι σε καφέ χρώμα, και τη χρησιμοποιούσα κυρίως το πρωί όταν ήθελα να είμαι βαμμένη αλλά να μη βγάζω και μάτι. Νομίζω ότι δε χρειάζεται συστάσεις.
Τα ρουζ είναι στις αποχρώσεις breath of plum και peaches. Το πρώτο είναι σε μοβ-δαμασκηνί ανοιχτό και το δεύτερο ροδακινί. Το ροδακινί το ξαναπήρα γιατί αφού το χρησιμοποίησα δεν μπορούσα να με φανταστώ με άλλο ρουζ. Η διάρκεια των ρουζ της MAC αλλά και η απόδοση χρώματος είναι ασύγκριτα.
Το gel φρυδιών είναι της Radiant, brow definer, fix & color, No 4. Πάρα πολύ καλό προϊόν για τα φρύδια, όμως επειδή είναι η 3η συσκευασία που χρησιμοποιώ αποφάσισα να το αλλάξω. Σε επόμενο post θα δεις και με ποιο το αντικατέστησα.
Το κραγιόν είναι το Kinda sexy, μία nude απόχρωση που δε χορταίνεις να φοράς! Νομίζω ότι ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις δέρματος, όλες τις ώρες της ημέρας, όλες τις εποχές. Θα το έβαζα στα must have προϊόντα μακιγιάζ!
Τέλος η πούδρα της MAC, studio fix είναι η αγαπημένη πούδρα και νομίζω ότι δε θα βρω ποτέ κάποια καλύτερη. Είναι καλυπτική τόσο που δε χρειάζεται make up, ωστόσο δίνει ένα φυσικό τελείωμα, διαρκεί πολλές πολλές ώρες και απλά είναι η καλύτερη πούδρα του κόσμου όλου!

Αυτά λοιπόν ήταν τα empties που είχαν μαζευτεί τόσο καιρό. Δηλαδή κάποια από αυτά, γιατί πολλά τα πέταξα, πόσο σκουπίδι να κρατήσω πια??
Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά?

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes