Μη με ξυπνάς απ'τις 6..!! - make up your dayz

Μη με ξυπνάς απ'τις 6..!!

6.20: ''We-de-de-de, de-de-de-de-de de, we-um-um-a-way (x2)
          A wimoweh, a-wimoweh a-wimoweh, a wimoweh (x4)
          In the jungle the mighty jungle the lion sleeps tonight
          In the jungle the quiet jungle the lion sleeps tonight....''
Να θυμηθώ να αλλάξω ήχο στο ξυπνητήρι του κινητού. Γιατί μαζί με εμένα ξυπνάει και όλη η πολυκατοικία.. Ή μάλλον πριν από εμένα ξυπνάει όλη η πολυκατοικία.. Εγώ το έχω συνηθίσει και δεν το ακούω πλέον!!

6.25: ''We-de-de-de, de-de-de-de-de de, we-um-um-a-way (x2)
          A wimoweh, a-wimoweh a-wimoweh, a wimoweh (x4)
          In the jungle the mighty jungle the lion sleeps tonight
          In the jungle the quiet jungle the lion sleeps tonight....'
Καλά βρε κορίτσια... Ποιος ξυπνάει με την πρώτη?? Εννοείται ότι το έχω βάλει στην επανάληψη για να ξαναχτυπήσει.. Είναι αυτά τα '5 λεπτάκια ακόμα' που πολύ απλά δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεββάτι αν δεν τα εξαντλήσεις!

6.35: ΩΧ!!! Τα '5 λεπτάκια ακόμα' έγιναν 10..

Και κάπου εκεί είναι που σηκώνομαι πανικόβλητη γιατί συνειδητοποιώ ότι δεν προλαβαίνω... πάλι! Και με τη μία παντόφλα κατευθύνομαι προς το μπάνιο- την άλλη κάπου την έχω θάψει, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια... Και στις 6.40 πλέον πηγαίνω πάνω κάτω σε όλο το σπίτι ψάχνοντας πανικόβλητη ρούχα, καλλυντικά (που είναι το κονσίλερ ???), την τσάντα μου κτλ κτλ κτλ. Και εκείνη την ώρα έρχεται στο μυαλό μου η μαμά μου:
-''Βρε αγάπη μου φτιάξε την τσάντα σου πριν κοιμηθείς, γιατί το πρωί δεν θα προλαβαίνεις και κάτι θα ξεχάσεις πάλι...'' 
-'' Ναι μαμά... Από αύριο... Τώρα νυστάζω...''
Σοφά λόγια!! Μόνο που έπρεπε να προσθέσει και το: ''Φτιάξε και τα καλλυντικά που θα χρειαστείς γιατί πάλι θα σε πάρει ο ύπνος και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις, αφού α-π-ο-κ-λ-ε-ι-ε-τ-α-ι εσύ να φύγεις από το σπίτι χωρίς να βαφτείς..'' Βέβαια σχολείο πήγαινα τότε, δεν ήταν και η πρώτη μου έγνοια ποιο κονσίλερ να βάλω...Και μετά σαν φοιτήτρια (που ήταν η πρώτη μου έγνοια ποιο κονσίλερ να βάλω) δεν ξυπνούσα αν δεν είχε ανατείλει πλήρως ο ήλιος και για την ακρίβεια αν δεν έκαιγε καταμεσής του ουρανού... και εννοείται δεν βιαζόμουν.. Τώρα όμως... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΝΣΙΛΕΡ???? Και συνήθως είναι μπροστά στα μάτια μου, αλλά από τον πανικό δεν το βλέπω..
Και στη συνέχεια μου έρχονται στο μυαλό τα άλλα λόγια της μαμάς μου:
''Αγάπη μου τι θα φορέσεις αύριο στο σχολείο να στα ετοιμάσω?''
''Δεν ξέρω βρε μαμά, ανάλογα με το πως θα ξυπνήσω..''
Αυτό το ''ανάλογα με το πως θα ξυπνήσω'' με ακολουθεί ακόμα. Γι' αυτό ντύνομαι και βάφομαι αλλόκοτα το πρωί.. Γιατί δεν έχω χρόνο να σκεφτώ με τι διάθεση ξύπνησα!! Συνήθως λοιπόν, για να αποφύγω τυχόν ατυχήματα, καταφεύγω στην εύκολη λύση: Ελαφρύ, φυσικό, ουδέτερο make up, χωρίς τις υπερβολές που συνήθως με χαρακτηρίζουν...




Εν αρχή ειν'  το κονσίλερ... Ε μα... τόση ώρα το έψαχνα.. Χρησιμοποιώ όποιο πετύχω πρώτο.. Lancome   Effacernes longue tenue No 01, Make up studio professional make up, Mac studio sculpt NC20. Και απ'ότι παρατηρώ το Lancome πετυχαίνω πιο συχνά πρώτο.. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή του. Είναι αρκετά ρευστό και προσφέρει πολύ καλή κάλυψη αλλά και φως! Για το make up studio έχω γράψει και σε προηγούμενο post και θα συνεχίσω να το ανεβάζω γιατί είναι καταπληκτικό! Ίσως όμως λίγο βαρύ για το πρωί.. 
Με ταχύτητα φωτός βάζω και το make up (τώρα που καλοκαιριάζει θα αντικατασταθεί με πούδρα). Το συγκεκριμένο είναι το full coverage foundation της mac NC35, που και γι αυτό έχω ξαναγράψει (το ξέρω, επαναλαμβάνομαι, αλλά είναι από τα πολύ αγαπημένα μου!). Κάνοντας όμως μία σύνοψη, καλύπτει τα πάντα και φαίνεται αρκετά φυσικό. 
Με τις ίδιες γρήγορες κινήσεις (ρίχνοντας και κλεφτές ματιές στο ρολόι) βάζω το ρουζ.. Της Μac και τα 2, το 'καφετίζον' είναι το harmony, και το 'ροζίζον' είναι το pink swoon. Το ροζ το προτιμώ τις μέρες που είμαι περισσότερο χλωμή, κουρασμένη ή κακόκεφη (πολλές μέρες...) γιατί δίνει αυτό το απίστευτο κοκκίνισμα όταν κάποιος σου τσιμπάει τα μάγουλα! Είναι το λεγόμενο 'ρουζ της υγείας'! Καθώς ξανακοιτάζω το ρολόι, αν δω ότι μου περισσεύει 1 λεπτό, βάζω κι ένα τσακ σκιάς. Συνήθως τη naked lunch της mac ή τη μπεζ-ζαχαρί που βλέπετε στην παλέτα, της οποίας το όνομα δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα... 
Και τέλος έρχεται η σειρά της mascara, Diorshow extase. Την είχα πάρει όταν δεν υπήρχε stock της αγαπημένης μου (lancome hypnose) και δεν έχασα.. είναι πάρα πολύ καλή, ''γεμίζει'' τις βλεφαρίδες και δεν δημιουργεί κόμπους (που για πρωί δε νομίζω ότι μας χρειάζονται...)
Ξέχασα να αναφέρω και το αντιηλιακό (γιατί κι εγώ πολλές μέρες ξεχνάω να το βάλω...) la roche posay anthelios XL 50+. Είναι το αγαπημένο μου γιατί δεν είναι καθόλου μα καθόλου λιπαρό και δεν γυαλίζει όπως τα περισσότερα, συν ότι απορροφάται αμέσως! 
Στο δρόμο βάζω και lip balm, όχι κάποιο συγκεκριμένο, όποιο πετύχω στην τσάντα μου...

6.55: Ευτυχώς πρόλαβα!!! Κλειδώνω την πόρτα κι ετοιμάζομαι να φύγω... ooooops!!! παπούτσια...

Υ.Γ.1 Να θυμηθώ να αλλάξω ήχο στο ξυπνητήρι
Υ.Γ.2 Να θυμηθώ να φτιάχνω το νεσεσέρ μου από το προηγούμενο βράδυ και να το τοποθετώ σε εμφανές σημείο
Υ.Γ.3 Όλα αυτά από αύριο! Τώρα νυστάζω...

12 σχόλια :

  1. Polu ekneuristikos o ixos pou exeis sto ksupnitiri... Allakse to apo twra! ton eixa k egw palia k panta ksupnousa me neura! Oso gia to makigiaz, polus panikow gia to tipota! eimaste panemorfes otan eimaste fusikes! ante, ligi maskara, antiliako k eksw apo tin porta!! Oi antres dld gti de niwthoun asxima pou de vafontai kai emas mas aresei auto to agouroksupnimeno ufos? e, kairos na to uiothetisoume!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. the best way is to look natural.. but it takes make up to look natural!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαρεσουν τα χρωματα αυτα απλα απαλα κ κομψα τι αλλο να θελουμε πρωι πρωι ?

    οσο για το ξυπνητηρι....βαλε κανενα τραγουδακι κατι αλλο να σε βοηθησει λιγο!!

    φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το αλλάζω πάραυτα πριν αρχίσουν τα παράπονα οι ένοικοι! ναι, τα χρώματα όσο πιο διακριτικά γίνεται!! μην κυκλοφορούμε λες και μόλις σχολάσαμε από την πίστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχ Πολύ ωραίο το ποστ σου!! Μία από τα ίδια είμαι και εγώ :)
    Περισσότερο όταν ξυπνάω πολύ νωρίς το παθαίνω αυτό, το να ψάχνω τι θα βάλω, πως θα βαφτώ κτλ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτο με το ξυπνητηρι το κανω και εγω!το μισω το πρωινο ξυπνημα,απλα το μισο.

    Εννοειται ομως οτι δεν βγαινω εξω χωρις κονσιλερ και λιγο ρουζ.

    Στο blog μου σε περιμενει ενα βραβειακι.Θα χαρω να σε δω.πολλα φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απολαυστική ανάρτηση!!! Αχ αυτά τα 5 λεπτά ακόμη...και εγώ παίζω με πολλαπλάσια των 5 , 2*5 3*5 και ούτω καθεξής με ισάριθμες αναβολές αφύπνισης φυσικά.... μέχρι του σημείου ...ωχ άργησα τώρα τρέχουμε!!! χαχαχαχα κλασσικά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ claire: i lusi einai polu apli.. na ksupnas sto parapente!!!
    @rafalena: xairomai pou me katalavaineis!! euxaristwwwww polu polu!!!!! tha perasw apo to blog sou na to paralavw!! ;)
    @despina:xaxaxa!!! gunaikes!!! den exoun kai adiko edw pou ta leme!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. villy εκανα μια πατατιά και το μπλοκακι μου καταργηθηκε,οποτε και εκανα ενα καινουργιο.Ευτηχως ειχα μονο 3 αναρτησεις.απλα την αναρτηση με το ανοιξιατικο βραβειο θα την ξανακανω,αυριο φανταζομαι.χιλια συγνωμη.

    http://omorfoblogaki.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ωωω.. κρίμα... μη στενοχωριέσαι όμως, έχεις ένα νέο ανοιξιάτικο blog! καλή αρχή και πάλι λοιπόν!! για το βραβείο μην το σκέφτεσαι! να έχουμε όρεξη και κέφι και θα έρθουν πολλά!!! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσο μου έφτιαξε τη διάθεση η συγκεκριμένη ''κατάθεση ψυχής''δεν λέγεται..!
    Είμαι καινούρια στη παρέα..μου αρέσει πολύ το blog σου..είναι πολύ διασκεδαστικό και ενημερωτικό βεβαίως, βεβαίως...χαχα
    θα τα λέμε συχνά!
    mystickland.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλώς όρισες!! σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! και βέβαια θα τα λέμε!! φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes