girlz just wanna have fun..!! - make up your dayz

girlz just wanna have fun..!!

Τους μήνες που έχουν 31 ημέρες (όπως ο Μάρτιος) και ειδικά αυτούς που δεν έχουν καμία αργία (όπως ο φετινός Μάρτιος) θα έπρεπε να μας δίνουν μία μέρα off από τη δουλειά, έτσι για το καλό, και για να παρηγορούμαστε. Επειδή όμως αν το ζητήσω αυτό θα προκαλέσω νευρικό γέλιο (όπως και αν ζητήσω αύξηση), σκέφτηκα να χαρώ το Σ/Κ που είναι ελεύθερο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον!). Αποφάσισα να βγω για coctails! Έτσι, για να καλωσορίσω την άνοιξη, τώρα που μπαίνει και επίσημα με τη θερινή ώρα! Καλά, όχι μόνο γι' αυτό.. Αλλά κι επειδή η αγαπημένη μου φίλη είχε πρώτη φορά ρεπό μέσα στο Σ/Κ (ευκαιρία). Ε.. κι επειδή το αγαπημένο μας μαγαζί είχε happy hour στα coctails (αυτό κι αν είναι ευκαιρία!!). Εεε... κι επειδή ΕΠΡΕΠΕ κάπου να φορέσω τις καινούριες ψεύτικες βλεφαρίδες μου!!!

Είναι τραγική η αδυναμία μου στις ψεύτικες βλεφαρίδες. Όχι βέβαια στις απλές.. Αλλά σε αυτές που έχουν διάφορα στρασάκια, πουπουλάκια, φιογκάκια κι ένα σωρό -ακια πάνω τους! Που όταν τις φοράς σε κοιτάζει ο Θανάσης μισοκλείνοντας τα μάτια και σου λέει (με τρομαγμένο και απορημένο ύφος ταυτόχρονα): ''Τι έχεις στο μάτι σου???'' Αλλά που να καταλάβει ο Θανάσης από beauty trends???





Εδώ οι υπέροχες ψεύτικες βλεφαρίδες μου! Τις αγόρασα τυχαία, από το μαγαζί Peacocks, στο River West. Δεν πουλάει καλλυντικά, πουλάει τα πάντα.. ρούχα, αξεσουάρ, homewear κτλ. Έχει πάρα πολύ καλές τιμές, αλλά δεν τρελάθηκα από την ποιότητα των προϊόντων.. Ωστόσο οι βλεφαρίδες ήταν ότι έπρεπε, καθώς κόστιζαν μόλις 4,90 euros και δε με πολυαπασχόλησε η ποιότητά τους, αφού δεν θα χρησιμοποιούσα την κόλλα που περιείχε η συσκευασία.. Η κόλλα είναι από τη make up forever, sephora και με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη. Άλλη εξίσου καλή κόλλα είναι η Duo (την προμηθευόμουν από τα mac, δεν ξέρω αν την πουλάνε και αλλού).

Τι? Τώρα που έχω την ικανοποίηση να βαφτώ για βράδυ?? ΚΑΙ make up ΚΑΙ πούδρα! Έκανα το λάθος βέβαια και η πούδρα είναι αρκετά πιο ανοιχτή από το make up, επομένως την  έβαλα μόνο στη ζώνη Τ. Το make up είναι της Bourjois, σε μορφή mousse, Νο 83. Δεν το πήρα επειδή μου το πρότεινε κάποιος, αλλά επειδή ήταν πάαααρα πολύ οικονομικό (sephora -70%). Δεν συγκρίνεται με άλλα make up, αλλά τη δουλειά του την κάνει. Η πούδρα είναι αγορά από το Asos (να θυμηθώ να μην ξανακάνω αγορές καλλυντικών που δε γνωρίζω online) και για την ακρίβεια αποτυχημένη αγορά από το Asos, καθώς είναι πολλούς τόνους πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα μου (οι 2 τόνοι είναι πολλοί, πιστέψτε με..). Ωστόσο σαν ποιότητα είναι οκ, Rimmel, stay matte, pressed powder, No 006. Το concealer.. σωστά το αναγνωρίσατε! Mac, studio sculpt NC 20.

Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα για τις γνωστές υπερβολές μου... 2 highlighters... και δεν θέλω σχόλια... το ένα είναι παααάρα πολύ διακριτικό, οπότε.. τι ψυχή έχει??? Clinique, shimmering tones powder, 01 golden bronze και stila, all over shimmer highlighter. Είναι και τα 2 τέλεια!! Τα κυβάκια της clinique μπορούν να φορεθούν και σαν σκιά (βλέπετε, το τελευταίο κάτω δεξιά, το έχω προτιμήσει ιδιαίτερα), το ίδιο και το stila, μόνο που επειδή είναι κρεμώδες είναι και λιγάκι πιο λιπαρό. Το stila το φόρεσα σαν σκιά και το clinique το πέρασα στα ζυγωματικά, έτσι για ένα touch λάμψης!!

Εδώ βλέπετε το πρώτο μου όχι και τόσο πετυχημένο swatch. Είναι από το highlighter της stila, που εκτελεί και χρέη σκιάς και χρέη ρουζ. Δεν το έχω απλώσει πολύ καλά, αν όμως απλωθεί καλύτερα δίνει ένα πολύ διακριτικό αποτέλεσμα. Υπόσχομαι ότι θα ακολουθήσουν και άλλα όχι και τόσο πετυχημένα swatches!
Τι? Να μη βάλω και λίγο eye liner?? Έτσι για να δέσουν καλύτερα οι ψεύτικες βλεφαρίδες??? Mac, fluidline, blitz & glitz, και μάσκαρα Dior. Για τη μάσκαρα μπορείτε να δείτε εντυπώσεις και στα προηγούμενα posts (τη φοράω συνέχεια τον τελευταίο καιρό, γι΄ αυτό). Το eyeliner το έχω λατρέψει, γιατί σου δίνει μία αίσθηση gel.

Κόκκινο κραγιόν. Πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν. Από τα Mac, so chaud. Και μολύβι από τα Mac, what a blast!. Και primer χειλιών από τα Mac. Prep +Prime lip. Κινητή αφίσα της Mac ήμουν.. Αφίσα, που δεν ξεθωριάζει. Γιατί όπως τα έβαλα, έτσι έμειναν. Το primer χειλιών το πήρα σε μία έκρηξη υπερκαταναλωτισμού (primer χειλιών??????) και μάλλον έκανα πολύ καλά!! Είναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο!!! Ο ρόλος του είναι να γεμίζει τις γραμμές που σχηματίζονται στα χείλη, είτε επειδή είναι πολύ ξηρά (άτιμε χειμώνα..), είτε για άλλους λόγους (ηλικία, κάπνισμα) αλλά δεν τους αναπτύσσω τώρα γιατί δε με συμφέρει.. Πάντως κάνει πολύ καλή δουλειά και πλέον δε φοράω ματ κραγιόν αν δεν έχω βάλει πρώτα αυτό!


Μπλα μπλα μπλα... έεεεελα!!! μπλα μπλα μπλα... πότε τα φτιάξανε???? μπλα μπλα μπλα... απαπαπα... τι??? με αυτήν???? μπλα μπλα μπλα... άσε σου λέω κι εγώ τρελάθηκα!!! μπλα μπλα μπλα... αλήθεια?? πότε??? μπλα μπλα μπλα... αχ τι ωραίο κομμάτι!! μπλα μπλα μπλα... χαχαχα!!! αυτόν απέναντι τον είδες?? μπλα μπλα μπλα.. και μετά τι έγινε??? μπλα μπλα μπλα.. αχ θυμάσαι τότε που... μπλα μπλα μπλα... ''στην υγειά μας! καλό καλοακίρι!!!'' ''όχι ακόμα!! καλή άνοιξη να έχουμε!''

Υ.Γ.1 : Την επόμενη φορά να μην βάλω κόκκινο κραγιόν μαζί με πυκνές ψεύτικες βλεφαρίδες που έχουν και στρασάκια και μαζί με 2 διαφορετικά highlighter είναι too much! (ή τουλάχιστον όχι όταν κυκλοφορώ στο Γκάζι...)
Υ.Γ.2 : Παναγιώτα το cosmopolitan σε ψηλό ποτήρι...
Υ.Γ.3 : ''Τι είναι αυτό πάνω στα μάτια σου??''
            '' Άσε μας βρε Θανάση...''

5 σχόλια :

  1. lol!καταπληκτικη αναρτηση,γελασα πολυ.Σαν να διαβαζα βιβλιο της Σόφι Κινσέλα.Το χεις,το χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!! (p.s. κι εγώ ψωνίζω άρα υπάρχω!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πωωω.. Τελικά περάσαμε ακόμη πιο ωραία από όσο θυμόμουν.. ή τουλάχιστον οι περιγραφές σου είναι πολύ sex & the city.. :-D ξέχασες να αναφέρεις βέβαια ότι μετά τα ποτά ακολούθησε μία μικρή πείνα που εξελίχθηκε σε λαιμαργία.. χαχαχα!!! ΥΓ 1: Το ψηλό ποτήρι δε βολεύει τους πάντες..
    ΥΓ 2: αντε, την επόμενη φορά θα βάλω και εγώ τις ταπεινές μου ψεύτικες βλεφαριδούλες που μετά από δική σου υπόδειξη επέλεξα και είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!!
    CHEERS!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχα τελικά όσο πιο πολύ διαβάζω τιs αναρτήσειs σου τόσο πιο πολύ μου αρέσουν!Και γελάω :)

    Έχειs βραβειάκι!
    http://siabeautyandmakeup.blogspot.com/2012/03/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @panagiwta: ακολουθεί άλλο post για τις μεταμεσονύκτιες λαιμαργίες.. και τα αποτελέσματά τους! περάσαμε πιο ωραία απ' ότι περιγράφω, γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε να τα πούμε όλα.. απορώ πώς άντεξες και δεν έβαλες τις βλεφαρίδες σου... αφού ήξερες τι θα αντικρίσεις!!
    @sia: αχ σ' ευχαριστώ πολύ!!! χαίρομαι που σας αρέσουν!! βραβειάκι??? ουουουου!!!!! τρέχω να το πάρω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes