7 deadly beauty sins!! - make up your dayz

7 deadly beauty sins!!

Και αυτό το post άργησα πολύ να το κάνω, κι ας ήθελα σαν τρελή να απαντήσω... Ξεκινάω αμέσως χωρίς πολυλογίες!!
Τις ερωτήσεις τις έχω αφήσει ακριβώς όπως τις βρήκα, στα αγγλικά, στις απαντήσεις όμως επιμένουμε ελληνικά.


G R E E D
What is your least expensive beauty item? What is your most expensive?
Το πιο φθηνό προϊόν ομορφιάς που έχω είναι ένα lip gloss από τα H&M το οποίο κόστισε μόλις 1,95 euros. Είναι κόκκινο, είναι φωτεινό, είναι αρκετά glossy, έχει πολύ καλή υφή και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον θα το ξαναπάρω (τέτοιες ευκαιρίες δεν τις αφήνεις ανεκμετάλλευτες!).
Το πιο ακριβό προϊόν είναι μια παλέτα κραγιόν Dior, την οποία την απέκτησα πριν από 4 χρόνια περίπου. Κόστιζε γύρω στα 45 euros και την πήρα από το Ελ. Βενιζέλος, επομένως δεν ξέρω αν έχει διαφορά η τιμή στα καταστήματα και αν κυκλοφορεί ακόμα..



Το κακό με τις παλέτες είναι ότι πολύ δύσκολα σου αρέσουν και σου ταιριάζουν όλα τα χρώματα που περιέχονται, επομένως καταλήγεις να έχεις εξαφανίσει τα αγαπημένα σου και μετά να σου μένει η παλέτα με 2-3 εντελώς αχρησιμοποίητα... κυβάκια να το πω?? κουτάκια??? τέλος πάντων καταλάβατε...

W R A T H
What beauty products you have a love/hate relationship with?
What product has been the hardest to get?

Το προϊόν που έχω σχέση μίσους-πάθους είναι οι ψεύτικες βλεφαρίδες.. Πολλές φορές με ενοχλούν, και εμένα και τους φακούς επαφής μου, με εκνευρίζουν όταν δεν στέκονται στο ''ύψος'' τους και ακόμα χειρότερα όταν αρχίζουν να μαδάνε ή όταν η μία άκρη αποφασίζει να κατέβει λίγο πιο κάτω για να χαιρετίσει τις κάτω βλεφαρίδες, ΑΛΛΑ δεν μπορώ να σταματήσω να τις φοράω!!! Αλλάζουν το βλέμμα όπως και να το κάνουμε...
Και το προϊόν που δυσκολεύτηκα περισσότερο να αποκτήσω, είναι πάλι ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες, της Make up for ever με ένα υπέροχο φιογκάκι στην άκρη τους! Τις είχα εντοπίσει στο γαλλικό site των sephora και δεν θα ησύχαζα αν δεν τις δοκίμαζα έστω μία φορά!! Οι κοπέλες στο κατάστημα των sephora παραλίγο να γίνουν κολλητές μου, καθώς πήγαινα κάθε μέρα να δω αν τις παρέλαβαν. Στο τέλος, μάλλον επειδή είχαν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να με βλέπουν, αποφάσισαν να κρατήσουν τα στοιχεία μου και να μου τηλεφωνήσουν ΑΜΕΣΩΣ μόλις έκαναν την παραλαβή. Μετά από ένα μήνα, και μετά από 2-3 επισκέψεις μου ακόμα (φοβήθηκα μήπως με ξεχνούσαν, μήπως έχασαν το χαρτάκι με τα στοιχεία μου, μήπως κάποια άλλη τις είχε βάλει στο μάτι και με προλάβαινε) επιτέλους έγιναν δικές μου!!!!!



G L U T T O N Y
What are your most delicious beauty products?

Το πιο νόστιμο προϊόν ομορφιάς που έχω είναι ένα lip gloss της biotherm. Μυρίζει ΓΡΑΝΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ!!!!! Είναι απλά τέλειο!! Και κάθε lip gloss αυτής της σειράς έχει κι από ένα διαφορετικό άρωμα, αλλά όλα μου θυμίζουν γρανίτες! Το έχω πάνω από 5 χρόνια και αποφεύγω να το χρησιμοποιώ συχνά, γιατί δυστυχώς δεν βρίσκω πια τα προϊόντα της Biotherm στα καταστήματα.. Συνέχεια όμως το ανοίγω για να το μυρίσω!


S L O T H
What beauty product do you neglect, due to laziness?

Ooops!! Εδώ με τσακώσατε... Βαριέμαι φρικτά να βάζω κρέμα ματιών... Για την ακρίβεια δεν έχω αγοράσει κρέμα ματιών... Στη συχνότητα που τη χρησιμοποιώ, τα δειγματάκια κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους!! Βέβαια για να καλύψω την ενοχή μου, λέω ότι ''Δεν έχω καταλήξει ακόμα ποια κρέμα ματιών καλύπτει τις ανάγκες μου''.

P R I D E
What beauty product gives you the most self confidence?

Ένα πρέπει να πω μόνο? Οκ.. Το προϊόν που μου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση είναι η mascara. (και το concealer)(και το κόκκινο κραγιόν)(τελεία). 

L U S T
What attributes do you find most attractive in the opposite sex?

Δεν μπορώ να πω ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που με ελκύει στο αντίθετο φύλο... Θα έλεγα ότι όλα είναι θέμα κλικ. Αλλά αφού πρέπει να απαντήσω, θα έλεγα οι τετραγωνισμένοι ώμοι, το μεγάλο και καθαρό χαμόγελο, τα ζωηρά και έξυπνα μάτια, τα γυμνασμένα χέρια, αυτά! Αλλά είπαμε... Όλα είναι θέμα κλικ! (μετά από όλα αυτά...)

E N V Y
What items would you most like to receive as a gift?

Αχ! Αγαπώ τα δωράκια!! Και περισσότερο απ' όλα αγαπώ την κίνηση, τη σκέψη και την έκπληξη!! Οπότε δεν με απασχολεί τι θα περιέχει η συσκευασία, αρκούν τα παραπάνω! (μεταξύ μας, καμιά φορά δίνω μεγαλύτερη προσοχή στο αμπαλάζ απ' ότι στο περιεχόμενο)


Αυτές ήταν οι απαντήσεις μου λοιπόν!!! Θα ήθελα πολύ να δω και τις δικές σας απαντήσεις για τα θανάσιμα αμαρτήματα ομορφιάς σας (για να δω κι αν είμαι η μόνη που βαριέται να βάλει κρέμα ματιών!).

7 σχόλια :

  1. καλα αυτες οι ψευτικες βλεφαριδες με το φιογκακι,σκετη τρελα!!
    και η παλετα του dior τελεια!
    <3!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έγινα ρεζίλι μέχρι να τις αποκτήσω αλλά άξιζαν τον κόπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απίστευτεs οι βλεφαρίδεs λέμεεε!Πωπώωωωω!Τελευταία έχω πάθει μια εξάρτηση,ένα πάθοs με τιs ψεύτικεs βλεφαρίδεs και τώρα μετά απο αυτέs που έδειξεs ήρθε και έδεσε το κακό χεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ouf!! χαίρομαι που με καταλαβαίνετε! μα είναι τόσο girly, πώς να αντισταθείς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά οι ψεύτικες βλεφαρίδες έχουν αρχίσει και γίνονται must για κάθε γυναίκα.. Μήπως θα πρέπει να βρούμε πιο οικονομικές μιας και δεν κρατάνε για πάντα? Εμπρός λοιπόν καλή μου Βίλλυ.. Ξεχύσου στα μαγαζιά και ενημέρωνε μας.. :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ε ναι λοιπόν!!! ξεχύνομαι στα μαγαζιά, σαν καλό θύμα των διαφημίσεων που είμαι, και επανέρχομαι με νεότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το lipgloss το θέλω κι εγώ!! Έχεις βραβειάκι από μένα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes