Αμαρτίες Απριλίου!!! - make up your dayz

Αμαρτίες Απριλίου!!!

Κάποτε το νεσεσέρ μου ήταν γεμάτο καλλυντικά! Τον Απρίλιο ήταν γεμάτο κολλύρια... Οι αλλεργίες θέριζαν... Και γι΄ αυτό το λόγο δυστυχώς δεν βάφτηκα ιδιαίτερα, επομένως δεν έχω να σας παρουσιάσω κάποιο τρομερό προϊόν που να με άφησε κατευχαριστημένη και κατενθουσιασμένη τον Απρίλιο, κυρίως για τα μάτια. Ευτυχώς όμως υπάρχουν τόσα όμορφα προϊόντα για τα χείλη! Κραγιόν, lip gloss,  lip balms, όλα τα δοκίμασα!!! Και ξεκινάω αμέσως:




Ξεκινώντας από αριστερά, είναι το Dior, Dior addict lip polish No 002, ένα όχι ακριβώς lip gloss, αν και στέκεται και μόνο του καθώς έχει ελαφρύ χρωματάκι, αλλά ούτε και lip balm, αν και θρέφει υποτίθεται τα χείλη. Είναι ένα προϊόν, το οποίο περιέχει μικροσφαιρίδια υαλουρονικού (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) και κάνει τα χείλη να φαίνονται περισσότερο τρισδιάστατα και ζουμερά. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα θαύματα, αλλά τελικά τα θαύματα γίνονται όταν δεν τα περιμένεις!! Στην αρχή νιώθεις μικρά τσιμπιματάκια αλλά στην πορεία αυτό το ξεπερνάς είτε επειδή το συνηθίζεις, είτε επειδή είδες τα χείλη σου στον καθρέφτη να πλησιάζουν αυτά της Angelina Jolie (οπότε από τον ενθουσιασμό ξεχνάς και τα τσιμπιματάκια)! Τέλειο τέλειο τέλειο!! Και μπορεί να φορεθεί και μόνο του! 
Στη συνέχεια είναι το lipcote, ένα μικρό θαύμα της κοσμετολογίας!! Το πήρα από το feelunique.com είναι πολύ οικονομικό (4.74 euros) και χαρακτηρίζεται ως ο καλύτερος φίλος του κραγιόν! Βάζουμε πρώτα το κραγιόν, και μετά περνάμε το lipcote. Η δουλειά του είναι τα σταθεροποιεί το κραγιόν και να το κρατάει στη θέση του για ώρες. Οκ, κάνει δουλειά, αλλά μην φανταστείτε κι ότι θέλετε και ειδικό ντεμακιγιάζ (μέχρι το βράδυ έχει φύγει). Ωστόσο μου φάνηκε πολύ χρήσιμο, γιατί άρχισα πάλι να φοράω κραγιόν που τα είχα ξεχάσει γιατί με είχε απογοητεύσει η διάρκειά τους.
Το επόμενο, είναι ένα κραγιόν της Seventeen, festive red sheer 323, ένα πολύ χαρούμενο κοκκινωπό και στραφταλίζον lipstick! Έχει πολύ ωραία υφή, δεν κολλάνε τα χείλη, ούτε ξηραίνονται, και είναι όσο glossy χρειάζεται! (παρακάτω ακολουθούν και swatches)
Το δεύτερο κραγιόν είναι της Avon, carnation και ανήκει στην κατηγορία των κραγιόν που είχα ξεχάσει καθώς έφευγε το χρώμα από τα χείλη αμέσως. Άρχισα όμως να το χρησιμοποιώ (μαζί με το lipcote) και θυμήθηκα τον λόγο που το είχα αγοράσει: ταιριάζει με όοοολα τα χρώματα στο μακιγιάζ. Και όταν λέμε όλα εννοούμε ΟΛΑ!
Και το τρίτο είναι της Mac, fusion pink! Είναι το νέο μου απόκτημα και το νέο καμάρι μου!! Όταν πήγα στα Mac για να πάρω ένα κραγιόν, δεν ήμουν καλά διαβασμένη, καθώς δεν είχα τσεκάρει το site για να δω περίπου τι θα ζητήσω (το κάνω σχεδόν πάντα).. Ζήτησα λοιπόν ένα κραγιόν ''καλοκαιρινό, που να είναι γυναικείο αλλά όχι πολύ μανταμέ, κοριτσίστικο αλλά όχι πολύ barbie, να μπορώ να το φοράω σχεδόν άβαφη (σχεδόν όμως, όχι τελείως- λίγη πούδρα, λίγο ρουζ, λίγη μάσκαρα, λίγο κονσίλερ- αυτό που περνάς 3 ώρες στον καθρέφτη για να φαίνεσαι <<φυσική>>) αλλά να μπορεί να σταθεί και με λιγάκι παραπάνω βαμμένα μάτια'' κι εκεί που έτρεμα την αντίδραση της πωλήτριας αλλά περισσότερο το βλέμμα της που θα μου έλεγε ''κοπέλα μου πιο εύκολα βρίσκεις άντρα παρά αυτό που ζητάς'' άπλωσε το χέρι και μου έδωσε αυτό το υπέροχο κραγιονάκι!
Τα lipgloss από κάτω είναι του Korre, cherry lipgloss red 52 και Mac lipglass, pink lemonade. Είναι και τα 2 πολύ πολύ αγαπημένα, γιατί έχουν πολύ ''γεμάτο'' χρώμα και αρκετά καλή διάρκεια για lipgloss. Του Korre όπως φαίνεται και στην εικόνα είναι κόκκινο- κατακόκκινο και έχει μία φανταστική μυρωδιά κεράσι, τόσο φανταστική που θέλεις να το φας!!! Της Mac είναι ένα ροζ- κουφετί, στα χείλη φαίνεται πολύ διακριτικό, αλλά και πολύ λαμπερό! 
Το μολύβι είναι της Rimmel, lasting finish 011 spice, και το ξεχωρίζω για ένα και μόνο λόγο: το χρώμα του, εκτός το ότι είναι ουδέτερο, οπότε δε βγάζει μάτι, προσαρμόζεται στα χρώματα του κραγιόν που χρησιμοποιείτε! Θέλω βέβαια να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι fan των lipliners. Μάλιστα αν το δω να ξεχωρίζει εκνευρίζομαι. Τα χρησιμοποιώ από ανάγκη, για να παραμένει το κραγιόν στα πλαίσια των χειλιών και να μην επεκτείνεται... Επομένως αυτό το μαγικό μολυβάκι μου έλυσε τα χέρια!!


Και εδώ είναι τα Swatches. Είναι σε φυσικό φωτισμό και χωρίς φλας. Το πρώτο είναι το pink fusion της Mac, το δεύτερο το carnation της avon και το τρίτο το festive red sheer της seventeen. Και στην άκρη βλέπετε το μολυβάκι. Στη φωτογραφία το πρώτο με το τελευταίο φαίνεται να μοιάζουν αρκετά... Στην πραγματικότητα όμως το κραγιόν της Seventeen είναι λιγάκι περισσότερο ιριδίζον (σταφταλίζει κοινώς) αλλά αυτό δεν έχει αποτυπωθεί στη φωτογραφία..


Περνώντας μια βόλτα από τα HnM (είχε happy days- προσφορές στα ρούχα) εντόπισα 2 νέες αφίξεις (είχε κι άλλες, αλλά αυτές μου έκαναν κλικ)!! Το lipgloss γράφει στη συσκευασία του: '' meet me at the beach for a day in the hammock. Bring a pinapple smoothie for me, please'' και αμέσως ήρθαν στο μυαλό μου εικόνες daquiri ανανά, αντηλιακών, καρύδας, ήλιου, θάλασσας και μαυρίσματος... τι να κάνω είμαι επιρρεπής σε αυτά!! Επομένως το πήρα... Και καθώς φανταζόμουν αντηλιακά με άρωμα καρύδας, έπεσε το μάτι μου και στο lip balm coconut mango... Εκεί δε μου ήρθαν εικόνες, μου ήρθαν μυρωδιές και κυρίως η επιτακτική ανάγκη να φάω κάτι με καρύδα (ευτυχώς όμως το HnM δεν έχει ακόμα stand με γλυκάκια, έτσι το απέφυγα). Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο χρώμα, το lipgloss είναι ελαφρώς ροζουλί, έχουν υπέροχο άρωμα και υπέροχη συσκευασία και υπέροχη τιμή, 1.95 euros έκαστο.  



Και μιλώντας για κολλύρια, σας δείχνω ένα μικρό μυστικό, κοινό μυστικό αφού οι περισσότερες σίγουρα το γνωρίζετε, τα φυσικά δάκρυα ή αλλιώς δάκρυα ομορφιάς! Χρησιμοποιούνται σαν κολλύριο μετά από ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή, της τηλεόρασης, του smartphone, ή τέλος πάντων, όποτε νιώσετε ότι μάτι αρχίζει και ξηραίνεται και έχει ανάγκη από λίγη ενυδάτωση. Αν όμως τα χρησιμοποιήσετε και πριν το μακιγιάζ, δείχνει τα μάτια περισσότερο υγρά και ξεκούραστα!




Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία, σωστά??? Ε ναι λοιπόν, το παραδέχομαι... βλέπω φανατικά gossip girl... και όχι δεν ντρέπομαι... Γιατί δηλαδή?? Το sex and the city τι παραπάνω είχε που έβλεπα κάθε σεζόν 3 και 4 φορές???

Υ.Γ.1 Να έχετε όλες έναν υπέροχο, χαρούμενο, ανοιξιάτικο, μυρωδάτο μήνα!!!
Υ.Γ.2 Ελπίζω ο αγαπημένος μου Μάης να μην συμπεριλαμβάνει αλλεργίες στη λίστα του, με κούρασαν... 
Υ.Γ.3 Σας αφήνω... πρέπει να προλάβω τις εξελίξεις Blair και Chuck!



18 σχόλια :

  1. αχ ποσο χαιρομαι που εκανες αυτο το ποστ!!μια κοπελα απο τη dior μου χε συστησει αυτο το προιον που φουσκωνει τα χειλη, αλλα δεν το πολυπιστεψα!!θεωρεις οτι αξιζει να το αγορασω????
    το κραγιον της mac YPEROXO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @marie: ευχαριστώ πολύ!!!!
    @sissi: κάνει καλή δουλειά, βέβαια δεν ξέρω αν είναι αυτά τα μικροσφαιρίδια ή το χρώμα του ή το τόσο glossy που έχει... πάντως δεν το μετάνιωσα που το πήρα, αν και στα μείον του είναι η τιμή, τη βρίσκω λίγο τσιμπημένη (στο -25% νιώθεις λιγότερες ενοχές!!!)... Ωστόσο δεν έχω δει στην αγορά κάτι αντίστοιχο που να κάνει τόσο καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aχ ,τι ομορφα χρωματα.

    From Paris with love!
    Kristina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το H&M balm δε μυρίζει τελείως καλοκαίρι? Το Pink lemonade είναι γενικά στη wish list μου φαίνεται τόσο εύκολο και βολικό χρώμα
    Πολύ όμορφα όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ααα,τα καλουδια απο το h&m πολυ μου γυαλισαν!
    και τα δακρια επισης,πραγμα που δεν ηξερα.
    ωραιες οι αμαρτιες σου,ευγε τεκνον μου.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ les jolies, Claire D.T.: ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! χαίρομαι που σας άρεσαν!!
    @ smugnificent: μυρίζει απόλυτα καλοκαίρι!!!! με κάνει να θέλω αμέσως να ψάξω τα μαγιό μου!!το pink lemonade είναι πολύ καλή επιλογή!
    @rafalena: τα δάκρυα είναι πολύ πρακτικά, ειδικά αν κάθεσαι για ώρες μπροστά από το pc. θέλω να αγιάσω αλλά δε με αφήνουν με τόσα ωραία πραγματάκια που βγάζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Epitelous kai post gia kragion... uperoxo tis Mac einai kai ena rozouli-sxedon axrwmo, to snob! teleia ufi kai diarkeia toulaxiston 8 wrwn.. aksizei ta lefta tou dld!!! Omorfi anoiksi loipon se oles mas.. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφα όλα!! Ειδικά με τα κραγιόν έχω ένα θεματάκι!! Πολύ ωραία χρώματα!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το lip gloss τηs M.A.C. τι όμορφο που είναι!κόλλησα και το κοίταγα πόση ώρα!
    πολύ όμορφα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @panagiota: η mac δεν έχει τυχαία τέτοιο όνομα στα προϊόντα μακιγιάζ, πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους! πολύ ωραίο και το snob! θα το συμπεριλάβω στο μέλλον σε κάποιο post μου!
    @menia: σε ευχαριστώ πολύ! ένα κραγιόν σου αλλάζει όλη την εμφάνιση!
    @siabeautyandmakeup: είναι τέλειο! αν σκέφτεσαι να πάρεις ένα καινούριο καλοκαιρινό gloss το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. polu kales epiloges~ :D



    kisses doll!
    fashionsugarbubbles.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ χρησημοποιώ τα δάκρυα ομορφιάς Kiten Beauty τα οποία περιέχουν υαλουρονικό οξύ και είναι για καλλυντική χρήση.
    Ο γιατρός μου είπε οτι αυτά τα Tears Naturalle είναι απλά φυσιολογικός ορός(τεχνητά δάκρυα) για τη ξηροφθαλμϊα.
    Ποιά η γνώμη σου?
    http://www.elle.gr/summary.asp?catid=25715&subid=2&pubid=128886219

    Ρούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. έτσι ακριβώς είναι, τα tears naturalle είναι για την ξηροφθαλμία και ειδικά για όσους φοράνε φακούς επαφής και κάθονται με τις ώρες στον υπολογιστή (ή σε αίθουσες που κλιματίζονται ακόμα χειρότερα). Επομένως δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα τα έχω στην τσάντα μου! τα kiten beauty δυστυχώς δεν τα έχω δοκιμάσει, γιατί δεν ξέρω αν ενδείκνυνται για τους χρήστες φακών... απλά αν έχεις πρόβλημα ξηροφθαλμίας, τα τεχνητά δάκρυα είναι πολύ βοηθητικά γιατί αμέσως ξεκουράζουν το μάτι και βλέπεις τη διαφορά, γι αυτό και τα αναφέρω ως δάκρυα ομορφιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευχαριστώ πολύ!
    Για ενημέρωση σου, τα Δάκρυα Ομορφιάς είναι εντελώς ξεχωριστή κατηγορία απο τα τεχνητά δάκρυα, και χρησημοποιούνται καθημερινά όπως μια κρέμα ημέρας και απο ότι ξέρω κάνουν τέλεια με φακούς επαφής και τα βρίσκεις και στα Hondos.
    Το υαλουρονικό οξύ κάνει όλη τη διαφορά και στα συστήνω ανεπιφύλακτα.
    Θα πάθεις πλάκα.
    Μπορείς να ενημερωθείς στο: www.TheEyeBeauty.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σ΄ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!! θα τα δοκιμάσω πολύ σύντομα και θα αναρτήσω και σχετικό post!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes