Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία!!! - make up your dayz

Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία!!!

'' Μ' απέλυσαν απ'τη δουλειά
  Με χώρισε η γυναίκα μου
  Έχασα στο Κίνο δανεικά και πώς τα δίνω
  Το νοίκι ρέει, χρέη η ζωή μου παραπαίει
  Αμέτρητοι λογαριασμοί και λάθος υπολογισμοί...''

Εδώ ολόκληρο Λεωνίδα Μπαλάφα  τον βρήκαν τα 7 κακά της μοίρας του (έφαγε και κλήση για τον πυροσβεστήρα)  και παρ' όλ' αυτά ''Χορεύει, χορεύει, ότι προβλήματα έχει στην άκρη τ' αφήνει, ξεδίνει, παίρνει φόρα πάει στο (beach) bar βάζει τεκίλα και πίνει...'' και θα σκάσεις εσύ που χώρισες με τον Μήτσο/ πήρες 5 κιλά/ κόπηκες σε 5 μαθήματα στην εξεταστική?? Μην τρελαίνεσαι! Καλοκαίρι έρχεται, θα βρεις άλλον Μήτσο/ θα χάσεις 7 κιλά/ θα περάσεις και τα 5 μαθήματα- οι επαναληπτικές εξεταστικές γι' αυτό υπάρχουν! Oι παραλίες σε περιμένουν, μαζί με τα beach bars και τους Μήτσους, αρκεί να πας σωστά προετοιμασμένη! Όχι βέβαια, δεν είναι ανάγκη να πάρεις όλη την οικοσυσκευή μαζί σου κι ούτε για να πας να ρίξεις μια βουτιά στο Σχοίνο να βαφτείς σαν τραγουδιάρα από τα Ματωμένα Χαρακώματα της Εθνικής. Αλλά τόσες ώρες στην ξαπλώστρα/ ψάθα/ βράχια/ αυτοκίνητο(μέχρι να βρεθείς στην ξαπλώστρα/ ψάθα/ βράχια) ένα αντηλιακό το χρειάζεσαι!





Και εννοείται το αντηλιακό που χρειάζεσαι θα είναι Hawaiian Tropic!! Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις εταιρείες, σαν τη Hawaiian όμως καμία... Δεν ξέρω τι είναι αυτό που αγαπώ περισσότερο.. Το υπέροχο και ανεπανάληπτο άρωμα καρύδας? Η απαλή υφή του που δεν είναι καθόλου μα καθόλου λιπαρή? Το λαμπερό αποτέλεσμα που δίνει στο δέρμα μου? Μάλλον όλα τα παραπάνω! Γι' αυτό και κάθε χρόνο είναι το πρώτο αντηλιακό που θα μπει στο καλάθι (και μετά στην τσάντα παραλίας)! Και εννοείται ότι μετά την πολύωρη ηλιοθεραπεία χρειάζεσαι και after sun για να διατηρηθεί το μαύρισμα όσο το δυνατόν περισσότερο (εγώ τουλάχιστον γι' αυτό το χρησιμοποιώ) και προτιμώ το after sun της Coppertone περισσότερο γιατί το άρωμά του μου θυμίζει παιδικό γαλάκτωμα! Και δεν παραλείπουμε το αντηλιακό προσώπου, που καλό θα ήταν να χρησιμοποιείται όλο το χρόνο, άσχετα αν κι εγώ καμιά φορά αμελώ να το βάλω... Το αγαπημένο μου είναι της La Roche Posey με δείκτη 50+ (για καλό και για κακό)




Και για να επανέλθω στο θέμα του Μήτσου, άντε και τον γνωρίζεις... Θέλεις να είσαι ωραία, αλλά έχεις και τις ανασφάλειες σου και δεν πιστεύεις και τόσο στη φυσική ομορφιά ή μάλλον συμφωνείς με τον Calvin Klein που λέει ότι ''the best thing is to look natural but it takes make up to look natural''. Τώρα η χρωματιστή μάσκαρα δεν ξέρω πόσο natural μπορεί να είναι, αλλά είναι εντυπωσιακή και ''εφετζίδικη''! Γι΄αυτό το λόγο, ενώ είμαι εντελώς αντίθετη με το μακιγιάζ στην παραλία, ένα touch από τις παραπάνω θα το βάλω! Και οι παραπάνω είναι με τη σειρά: Lancome Virtusose σε πράσινο χρώμα, Sephora Atomic Volume σε μπλε χρώμα και Bourjois theatre 2 en 1 σε μοβ χρώμα. Δεν έχουν κάποιο τρομερό χαρακτηριστικό, όπως να δίνουν όγκο, μήκος, εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων κτλ. αλλά είναι σε πολύ ωραία χρώματα, καλοκαιρινά και ανάλαφρα! Δεν είναι αδιάβροχες, οπότε καλύτερα να αποφύγετε τις εξερευνήσεις στο βυθό με αυτές!



Και επειδή μετά από κάποια ώρα όλο και κάποιο πάρτυ σε κάποιο beach bar θα γίνεται και ο ήλιος πλέον θα αρχίσει να δύει, πολλές από εσάς δεν θα μπορέσετε να κρατηθείτε και θα θέλετε να βάλετε κάποιο μολύβι, lip gloss κτλ. (κι εγώ μαζί με εσάς!). Τα αγαπημένα του beach bar, που συνήθως έχω στο νεσεσέρ μου για κάποια ''έκτακτη ανάγκη'' όπως αυτή είναι τα εξής: Stila all over shimmer highlighter, έχω ξαναγράψει για αυτό, δίνει μία υπέροχη γυαλάδα, ίσως λιγάκι πιο έντονη, οπότε ενδείκνυται μόνο για τις πολύ βραδινές ώρες! Clarins soft cream eye colour No 07 No 06 είναι δύο σκιές σε κρεμώδη υφή η πρώτη είναι σε ροζ απόχρωση και η δεύτερη σε bronze. Είναι πολύ λαμπερές, σταθερές αν και κρεμώδεις, και δίνουν ένα πολύ ωραίο μεταλλικό αποτέλεσμα! Τα μολύβια που έχω επιλέξει είναι όλα μεταλλικά (όπως θα δείτε και στα swatches παρακάτω). Το πρώτο της Avon, big colour, surf, σε τιρκουάζ χρώμα, το δεύτερο Body shop, eye definer shade, No 11 vibrant emerald, στην πράσινη απόχρωση του χαλκού και το τρίτο Bourjois regard effet duochrome eyeliner No 59 violet rose, το οποίο με έχει ξετρελάνει γιατί δεν έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα, αλλά παίρνει διάφορες αποχρώσεις του ροζ και του μοβ. Τα lip gloss είναι της Bourjois, eau gloss No 16, το οποίο δίνει ένα απίστευτα φρέσκο και ζουμερό αποτέλεσμα στα χείλη (και μυρίζει και φρούτα) και το Make up for ever, glossy full couleur, που είναι σχεδόν διάφανο, απλά δίνει την glossy υφή στα χείλη, ωστόσο δεν είναι καθόλου κολλώδες! Τέλος στην κορυφή είναι το Sephora duo lumiere solaire, το οποίο δεν ξέρω αν κυκλοφορεί με αυτή τη συσκευασία, είναι όμως ένα φανταστικό bronzer για όσες θέλουν αυτό το touch της λάμψης πριν το αναλάβει ο ήλιος! 


Και εδώ είναι το πρώτο από τα swatches όπου βλέπετε τα μολύβια και τις σκιές (δυστυχώς δεν έχουν αποδοθεί με μεγάλη επιτυχία τα χρώματα). Ενώ στο παρακάτω είναι τα highlighters και τα lip gloss.Πάνω αριστερά είναι το highlighter της stila ενώ δεξιά το bronzer από τα sephora.



Μεταξύ μας όμως κορίτσια κανένα highlighter και κανένα bronzer δεν μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το χρώμα που μας δίνει ο ήλιος, καμία μάσκαρα το βλέμμα που μας δίνει η ξεκούραση των διακοπών και κανένα ρουζ τη λάμψη που μας δίνει ο Μήτσος! Καλό καλοκαίρι!! 







Υ.Γ. 1 Με μέτρο οι τεκίλες κορίτσια...!
Υ.Γ. 2 Καλές βουτιές!
Υ.Γ. 3

9 σχόλια :

  1. το καταλληλο ποστ για το πρωτο μας μπανιο!
    μπραβο Villy!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω απολυτα για το μαυρισμα!
    Πολυ ωραια προιοντα
    τα αγαπημενα μ ηταν τα αντιηλιακα
    καλο καλοκαιρι!
    Φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όλα τα παραπάνω συνδυάζονται υπέροχα με ένα κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.. γιατί και η παραλία θέλει το κόσμημά της.. :-D Άντε να πάρουμε άδεια, τσάντα θαλάσσης και να ξεχυθούμε στην παραλία.. Πάντα με αντηλιακό hawaian tropic ή la roche poshay..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @rafalena: σ' ευχαριστώ πολύ! μην πάμε ξυπόλητες στ' αγκάθια!

    @caramellitsa: καλό καλοκαίρι και σε σένα!

    @panagiota: εγώ την τσαντούλα μου πάντως την έχω έτοιμη!!! εννοείται με το hawaian tropic μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα τα αντιηλιακα τα συγκεκριμενα εχουν απιστευτο αρωμα!Θα συμφωνησω μαζι σου 100% !
    Πολυ ωραια ολα τα αγαπημενα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστώ!!! έτσι ακριβώς, χαίρεσαι να βάζεις αντηλιακό!! να διευκρινίσω ότι είναι τα αγαπημένα παραλίας και όχι Μαΐου (αυτά έρχονται προσεχώς!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια! Είμαι νέο μέλος.
    Σε περιμένω κι εσένα στο blog μου.

    http://www.beautyandthemist.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σ' ευχαριστώ πολύ! κ βέβαια θα σε επισκεφτώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes