Αμαρτίες Μαΐου!!! - make up your dayz

Αμαρτίες Μαΐου!!!

Σημείωση: Επιτέλους το gadget με τη μουσική το άλλαξα, αφού αρκετές σας έπαιρνε τα αυτιά (και δεν είχατε και άδικο...). Άλλαξα την playlist, αλλά και τη θέση του, επομένως αν θέλετε να το σταματήσετε, θα το βρείτε στη δεξιά στήλη, κάτω από τα στοιχεία επικοινωνίας!

Παρόλο που και ο Μάιος ήταν ολόκληρος μήνας- χωρίς αργίες (τι να σου κάνει μία Πρωτομαγιά???) πέρασε αστραπή (τα καλά του να ζεις σε μία χώρα που το καλοκαίρι ξεκινάει πιο νωρίς και τελειώνει πιο αργά!).

Ξεκινάω αμέσως με τα αγαπημένα του μήνα που πέρασε:




Αφού ''κατηγόρησα'' όλες τις bloggers που έγραφαν για το συγκεκριμένο άρωμα και με ανάγκασαν να ξοδέψω και τα τελευταία μου euros για να το αποκτήσω (τι να κάνω η καταναλώτρια επηρεάζομαι!!!), άρχισα να τις ευγνωμονώ, γιατί απλά δεν υπάρχει πιο ''ετοιμάζομαι- για- διακοπές- και- μπάνιο- και- ξενύχτια- και- χορό'' άρωμα!!! Δεν έχω περισσότερα να πω για το Bronze Godess της Estee Lauder γιατί όποιο beauty blog και να επισκεφτείτε θα το βρείτε με full περιγραφή! Είναι ζεστό, είναι χαρούμενο, είναι θηλυκό, είναι απόκοσμο, είναι τέλειο!!
Το δεύτερο στη σειρά είναι ένα face toner της Fresh line, Εσπερίδες, που μυρίζει εσπεριδοειδή είναι δροσερό, καθαρίζει καλά τα υπολείμματα του μακιγιάζ και είναι και χωρίς parabens!
Το τρίτο είναι το ξηρό λάδι της Nuxe, που είναι για όλες τις χρήσεις, μαλλιά, πρόσωπο, σώμα. Έχω γράψει κι έχω ξαναγράψει και θα ξαναγράψω για αυτό το προϊόν, γιατί είναι το top of the top αγαπημένο μου και δεν λείπει ποτέ από το σπίτι ή την τσάντα ταξιδιού μου! Όσες το έχετε δοκιμάσει  ξέρετε πολύ καλά για τι μιλάω, όσες δεν το έχετε δοκιμάσει να το δοκιμάσετε αμέσως! Δεν έχει καμία σχέση με τα κοινά λάδια σώματος, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, στεγνώνει αμέσως, έχει μία πολύ διακριτική μυρωδιά που δεν σας περιορίζει και προσφέρει και μία επίσης διακριτική λάμψη!
Τελευταίο είναι η κρέμα απολέπισης προσώπου της Apivita με ελιά και λεβάντα. Είναι οκ, δεν ανήκει στα προϊόντα που με κατενθουσίασαν, για να είμαι ειλικρινής προτιμώ τη μάσκα με άργιλο από τη συγκεκριμένη σειρά, ωστόσο το χρησιμοποιώ μία φορά την εβδομάδα. Δεν ξέρω αν θα έκανε καλό η πιο συχνή χρήση του.


Τα μανό της Seventeen μη σας μπερδεύει που γράφουν new. Ήταν new πριν από μερικά χρόνια, όχι τώρα, αλλά τώρα τα έβγαλα από το ντουλάπι, αφού αποφάσισα να σταματήσω να τρώω τα νύχια μου και να φερθώ σαν μεγάλη κοπέλα επιτέλους! Είναι No 214 και 238 και τα είχα πάρει σε μία από τις πολυάριθμες κρίσεις για αγορές σε ροζ χρώμα. Και αφού ασχολήθηκα με τα νύχια χρησιμοποίησα τη  lemon butter cuticle cream, Burt's Bees, την οποία πήρα από το feelunique.com. Είναι προϊόν που μαλακώνει την περιοχή γύρω από τα νύχια και έχει και ένα υπέροχο άρωμα λεμονιού! Το μικρό μπουκαλάκι πάνω από την κρέμα που προανέφερα είναι ένα δείγμα της Scwarzkopf, BC oil miracle, που με έχει κατενθουσιάσει! Κάνει τα μαλλιά λαμπερά και μεταξένια χωρίς να τα βαραίνει και χρησιμοποιείται μετά το λούσιμο, αν και πολλοί το συστήνουν και σε στεγνά μαλλιά. To pigment είναι της MAC, violet, και νομίζω δεν χρειάζονται συστάσεις για την ποιότητά του! Το χρώμα είναι μοναδικό, φωτεινό και έντονο και κάνει και μία φοβερή γραμμή κάτω από τα μάτια, για όσες θέλουν να αντικαταστήσουν τα σκούρα μολύβια με κάτι διαφορετικό! Τα lipgloss είναι της Avon, glazeware extreme, magenta και Korres No 44. Είναι πολύ ανοιξιάτικα και χαρούμενα χρώματα, ότι πρέπει για το καλωσόρισμα του καλοκαιριού! Το βαζάκι με αυτό το υπέροχο έντονο ροζουλί- φούξια χρώμα είναι της Lancome, magie blush, 09 rose alizes και είναι όντως ''magie'', αφού ένα μικρό ''τσικ'' αρκεί για να δώσει στα μάγουλα έναν τόνο υγείας και φρεσκάδας! Είναι κρεμώδες ρουζ και αν και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τις κρεμώδεις υφές στα ρουζ, αυτό με έβγαλε ασπροπρόσωπη! Και τα 2 τελευταία είναι σκιές σε κρεμώδη μορφή και σε μοβ χρώμα: Shiseido H6 και Topshop, eyes cream eye shadow, velvet. Η πρώτη έχει πολύ ανάλαφρη σύνθεση και είναι ιδανική και το καλοκαίρι, αφού στέκεται στο μάτι χωρίς να ''σπάει''. Και έχει και υπέροχο μεταλλικό χρώμα! Η δεύτερη έχει και χρυσόσκονη, αλλά μάλλον δεν ενδείκνυται πολύ για τους ζεστούς μήνες γιατί έχει την τάση να ''σπάει''. 

Παρακάτω ακολουθούν τα swatches: 



Εννοείται ότι δεν μπορούσα να ολοκληρώσω ένα post ''αμαρτιών'' χωρίς γλυκές απολαύσεις! Η φίλη μου η Παναγιώτα (εντοπιστής μαγαζιών με κοκτέιλς ή cupcakes ή απλών cafe) βρήκε αυτή την φανταστική boutique γλυκών! Είναι το μαγαζί cap cap και είναι τόσο εθιστικό που πας για να το δεις και να έχεις άποψη, και ξαναπάς για να δοκιμάσεις κάτι που άφησες την προηγούμενη φορά και ξαναπάς να δοκιμάσεις και τα αλμυρά του και μετά ξαναπάς για να πάρεις πακετάκια για το σπίτι!!!













Υ.Γ.1 Το site της boutique γλυκών μπορείτε να το βρείτε εδώ και το υπέροχο blog του ιδιοκτήτη εδώ!
Υ.Γ.2 Τα cupcakes δεν είναι διαίτης τελικά...
Υ.Γ.3 Είναι όμως αμαρτωλά!!!!


10 σχόλια :

  1. αχ αυτες οι αμαρτιες σου!!
    το λαδακι της Nuxe το λατρευω στην κυριολεξια και χαιρομαι που το βλεπω στις αμαρτιες σου!
    οσο για τα νυχια μπραβο φιλεναδα μου.σε λιγο καιρο θα καμαρωνεις τοσο που δεν θα σου παει η καρδια να τα ξαναφας.εγω εκλεισα 2 μηνες!!Yeaaaahhhh!!!
    το μαγαζι με πεθανε!μηπως υπαρχει κανενα παραρτημα προς Θεσσαλονικη μερια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι, για τα νύχια ήδη καμαρώνω, νιώθω μεγάλη κοπέλα πια!!!!
    δυστυχώς δεν υπάρχει παράρτημα αλλού... είναι το άτιμο, είναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eimai tixeri pou den iparxei magazi me cupcakes gt san auto tha ginomoun ,mou fainetai!!! apo seventenn merikes ozes-bernikia mou kathontai kala kai alla oxi. den xero to giati :) auto to ladaki...m mpike sto mataki... k elpizo na bgei to euraki gt na to apoktiso... poli oraia mas ta eipes filia polla...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τα βερνίκια για να είμαι ειλικρινής δεν έχω μεγάλη άποψη, γιατί ποτέ δεν είχα ευπαρουσίαστα νύχια, οπότε παίρνω ότι μου προτείνουν! το λαδάκι όποτε καταφέρεις, να το πάρεις, εγγυώμαι εγώ η ίδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. twra exeis esu nuxakia kai egw arxisa na ta trww.. xixixi!!! omorfa nuxaki me uperoxa glukakia kai akomi pio uperoxes timoules.. psaxnw top epomeno magazaki mas.. exw vrei ena me cocktails sto kentro.. ;-p tha sta pw apo konta.. tespa, to ladaki tis nuxe einai oxi apla teleio alla mo-na-di-ko. Kai epeidi emena de mou aresoun ta apla ladakia, uparxei kai me xrusoskoni mesa pou gualizei teleia-teleia-teleia... :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. tha pame gia cocktails giati mou exei leipsei to daquiri! ti na tin kaneis ti xrusoskoni twra pou kalokairiazei??? sou xarizei o ilios monadiko xrwma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το ξηρό λάδι της Nuxe με βάζεις σε πειρασμό να το πάρω και δεν έχω λεφτά αυτό το διάστημα.. Αχ και πάλι αχ..

    Ωραίες αμαρτίες πάντως!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γίνομαι προκλητική, αλλά αυτό το λάδι πραγματικά είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί για το σώμα! ευχαριστώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνω απόλυτα για το αρωμα είναι σαν να εκλεισαν το καλοκαιρι σε μπουκαλι και γω με το ζορι κρατιεμαι να μην το παρω!!!Αυτο το μαγαζι με τα γλυκα φαίνεται τέλειο!!
    Είμαι νέο μέλος και θα χαρώ να σε δω και στο δικό μου blog αν σου αρεσει..
    Φιλιά
    Μαρία
    http://inbeautywonderland.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τελικά υπέκυψα και το πήρα!! και εννοείται δεν το μετάνιωσα λεπτό!! το μαγαζί είναι υπέροχο, έχει καταπληκτικές γεύσεις και είναι και οικονομικό!
    σ΄ευχαριστώ νέα μου follower, θα τα λέμε και από το δικό σου blog!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes