Αμαρτίες Ιουνίου!!! - make up your dayz

Αμαρτίες Ιουνίου!!!

Έτσι είναι συνήθως.. Όταν η μέρα είναι ζεστή, και οι νύχτες ακόμα περισσότερο, όταν μένεις σε παραθαλάσσιο μέρος και η θερμοκρασία αγγίζει τους 37 βαθμούς σε καθημερινή βάση, όταν θέλεις να πας για μία βουτιά και κολλάς στο beach bar μέχρι το βράδυ, όταν θέλεις να ετοιμάσεις σχέδια για εξορμήσεις σε κοντινούς και λιγότερο κοντινούς προορισμούς, αμελείς το blog σου και τρέχεις να προλάβεις και να χορτάσεις το καλοκαίρι!! Δεν ήμουν καλή και επιμελής blogger αυτό τον μήνα, και μάλλον έτσι θα συνεχίσω να είμαι και τους 2 επόμενους, ή τέλος πάντων για όσο ο ήλιος θα είναι καυτός και η θάλασσα τόσο μα τόσο δροσερή!!



Έχω δηλώσει μεγάλη fan του αντηλιακού προσώπου La Roche Posey Anthelios καθώς είναι ελαφρύ, δεν προκαλεί λιπαρότητα στην επιδερμίδα και παρέχει την τέλεια αντηλιακή προστασία. Όμως αλλαξοπίστησα... Παραμένει βέβαια ένα από τα πιο αγαπημένα μου, αλλά την καρδιά μου έχει κατακτήσει το αντηλιακό Sunscreen της Frezyderm. Δεν έχω λόγια να πω.. Η υφή του είναι σαν να φοράς primer! Είναι ίσως το πιο ελαφρύ αντηλιακό που έχω δοκιμάσει ποτέ, από αυτά που θέλεις να βάζεις και να ξαναβάζεις και παρακαλάς να μην τελειώσει ποτέ, γιατί μετά τι θα κάνεις χωρίς αυτό! Βέβαια πάλι προτίμησα δείκτη 50+ γιατί προσέχουμε για να έχουμε! Το δεύτερο προϊόν είναι η κρέμα σώματος honey nut από τη σειρά Priorities των Sephora. Η συγκεκριμένη κρέμα είναι μία σταθερή αξία, καθώς μυρίζει κάτι μεταξύ καραμέλας και καρύδας και βανίλιας και κάτι άλλο που δεν μου έρχεται τώρα, και είναι από τα πρώτα προϊόντα που ανανεώνω μόλις τελειώσει! Είναι αγαπημένο δικό μου και των φίλων μου και όσων το δοκιμάζουν για πρώτη φορά γίνεται αμέσως αγαπημένο!! Το βαζάκι είναι hand cream beeswax των Burt's bees. Είναι πολύ λιπαρή κρέμα χεριών, δεν συνίσταται για συνεχή χρήση. Συνήθως τη χρησιμοποιώ το βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωί τα χέρια μου είναι βελούδινα! Το άρωμά της είναι ασυναγώνιστο, μυρίζει γάλα αμυγδάλου και η μυρωδιά της διαρκεί πολλές πολλές ώρες (τουλάχιστον μέχρι να ξυπνήσω!). Το ξέρω ότι καταντάω γραφική, αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην συμπεριλάβω για μία ακόμη φορά το ξηρό λάδι της Nuxe! Αλλά σταματάω εδώ και δεν θα ξαναμιλήσω για αυτό, γιατί στο τέλος θα σταματήσετε να με διαβάζετε!!


Ο Ιούνιος ήταν ένας μήνας που ομολογώ ότι δεν έκανα ιδιαίτερες υπερβολές με το μακιγιάζ (θα επανέλθω όμως στα γνωστά μου σύντομα!). Το πρώτο προϊόν είναι το highbeam της benefit. Είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ και μπορώ να πω ότι με άφησε πολύ ικανοποιημένη! Δίνει όση γυαλάδα θέλω, δεν τρέχει, δεν κολλάει, είναι διακριτικό, είναι σε πρακτική συσκευασία (μοιάζει με μανό!) και πολύ εύκολο στην εφαρμογή του! Και εννοείται ότι σκοπεύω να το χρησιμοποιώ όλο το καλοκαίρι! Το δεύτερο είναι το primer της εταιρείας The balm, το οποίο πήρα πρόσφατα από την έκθεση στο MEC Παιανίας. Είναι συγκλονιστικό!!!!! Κάνει πάρα πολύ καλή βάση στο πρόσωπο, απλώνεται εύκολα, είναι ελαφρώς (πολύ ελαφρώς) γυαλιστερό και ενδείκνυται και για το σώμα! Επίσης μία ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να καλύψεις όλο το πρόσωπο! Το επόμενο είναι της Mac primer / line filler. Ειλικρινά δεν ξέρω τι περίμενα από αυτό το προϊόν.. Να σβήσει όλες της γραμμές έκφρασης? Να εξαφανιστούν οι λεπτές γραμμούλες γύρω από τα μάτια (προτιμώ να τις λέω έτσι, δε μου αρέσει η λέξη ρυτίδες, είναι τρομακτική)?? Είναι ένα καλό primer, δεν είναι και η Παναγία της Τήνου.. Ωστόσο είναι πολύ καλό προϊόν, βέβαια ως primer και όχι κάτι παραπάνω! Το επόμενο είναι ένα lip balm  της carmex. Έχει ένα ελαφρύ ροζουλί χρωματάκι, πολύ απαλό και διακριτικό, ότι πρέπει για το πρωί, αλλά και για την παραλία. Ενυδατώνει τέλεια τα χείλη και αν και δεν το περίμενα τα κάνει να φαίνονται και πιο ζουμερά! Τα 2 lip gloss είναι της The balm, pink my lemonade και Cristian Dior, creme de gloss No 215. Το πρώτο έχει απίστευτο χρώμα, και ιριδίζει ελαφρώς, ενώ το δεύτερο, που χρυσίζει, είναι ιδανικό για ένα touch λάμψης στα χείλη, τουλάχιστον την περίοδο που αρχίζει να σχηματίζεται η γραμμή του μαγιό!


Μέσα στις αμαρτίες του μήνα, είναι και οι μοναδικές δημιουργίες της ευφάνταστης Νεκταρίας!! Γενικά αγαπώ οτιδήποτε χειροποίητο.. Όταν κάποιος δημιουργεί μεταφέρει στο αντικείμενο όλη την αγάπη του και τη θετική ενέργεια και φορώντας το νιώθω ότι ''κλέβω'' λίγο από αυτό! Οι χειροποίητες δημιουργίες έχουν συνήθως και μία ιστορία από πίσω τους συν ότι είναι μοναδικές, επομένως φοράω κάτι που δεν το βλέπω σε άλλον!

Παρακάτω είναι μερικές από τις δημιουργίες της:













Χαρακτηριστικά της είναι τα κολάζ με υγρό γυαλί, ψηφιδωτά, βραχιολάκια με λουλούδια lucite (στα οποία εθίζεσαι και δεν μπορείς να πάρεις μόνο ένα) αλλά και ''ανακυκλωμένα'' δαχτυλίδια, τα οποία φτιάχνει χρησιμοποιώντας μέρη από κουτάκια αναψυκτικών και άλλα υλικά! Τα αγαπώ γιατί κάθε φορά που τα φοράω νιώθω μία μικρή Amelie! Τα κοσμήματα της Νεκταρίας υπάρχουν και στο fb και μπορείτε να τα βρείτε εδώ! Προσεχώς θα ακολουθήσει post με αφιέρωμα στις τεχνικές που χρησιμοποιεί αλλά και τις πηγές έμπνευσης και πολλά ακόμα!!



Υ.Γ.1 Για να δροσιστούμε!!

























Υ. Γ.2. Θα αργήσουμε λιγάκι να τα ξαναπούμε, η blogger παίρνει άδεια!!
Υ.Γ.3. Μέχρι τότε να περνάτε μοναδικά!!

6 σχόλια :

  1. Οι δημιουργίεs τηs κοπέλαs είναι απίστευτεs!Πανέμορφα όλα τουs,πολλά μπράβο τηs!
    Λατρεύω το ξηρό λάδι τηs Nuxe!Δεν υπάρχουν λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχουμε το ιδιο αντιλιακο!! μπραβο στις δημιουργιες της κοπελας! πολυ καλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @siabeautyandmakeup: χαίρομαι που συμφωνείς για το λάδι, γιατί νιώθω και λίγο περίεργα που το λέω και το ξαναλέω!! Τα κοσμήματα της Νεκταρίας έχουν κάτι από παραμύθι και είναι τόσο μα τόσο ξεχωριστά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @fashionsugarbubbles: αχ!! αντηλιακά!! ένας από τους λόγους που αγαπώ το καλοκαίρι είναι γιατί τα βάζω συνέχεια (και μυρίζω καρύδα από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί)! σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπώ τις κρέμες σώματος από Priorities!! Έχω με άρωμα βανίλια και καρύδα αν δεν κάνω λάθος!! :)

    Ωραίες δημιουργίες btw!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είναι πολύ καλές και αρκετά οικονομικές!! ευχαριστώ πολύ (εκ μέρους της Νεκταρίας βεβαίως!)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes