Μίλα μου για τρίχες vol.2!!! - make up your dayz

Μίλα μου για τρίχες vol.2!!!

Η αναζήτηση για τα τέλεια προϊόντα μαλλιών συνεχίζεται, ίσως επειδή δεν υπάρχουν τέλεια προϊόντα μαλλιών... Έτσι πίστευα, μέχρι που δοκίμασα τα παρακάτω τα οποία προμηθεύτηκα από την έκθεση! Τελικά χαλάλι το ποδοπάτημα..!!




Αυτό το σαμπουάν είναι της Echosline, το S8 volumizing shampoo και είναι πλούσιο σε εκχυλίσματα βοτάνων και ντομάτας. Δίνει όγκο στα μαλλιά, ελαστικότητα, ζωντάνια και τα κάνει να φαίνονται απίστευτα λαμπερά!! Η συσκευασία είναι οικογενειακή, του 1 λίτρου και ψάχνω σαν τρελή να βρω που πωλείται, γιατί η επόμενη έκθεση αργεί... Το μόνο αρνητικό είναι ότι μου έρχεται μία εσάνς ντομάτας, εκτός βέβαια κι αν είναι ιδέα μου, καθώς γνωρίζω ότι βρίσκεται μέσα στα συστατικά του.



Κι άλλο προϊόν από την έκθεση, της ίδιας εταιρείας, και είναι μία μάσκα μαλλιών, R+ deep protection. Η μυρωδιά της είναι συγκλονιστική!! Μυρίζει κάτι μεταξύ βανίλιας και καραμέλας βουτύρου, η υφή της είναι ασυναγώνιστη και για να μη λέω πολλά λόγια είναι η καλύτερη μάσκα που έχω δοκιμάσει! Προσφέρει αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ έχω παρατηρήσει ότι έχει μειωθεί το φριζάρισμα στο ελάχιστο!


Και τέλος δοκίμασα το λάδι μαλλιών από τη σειρά seliar που περιέχει λάδι argan. To λάδι argan κάνει τα μαλλιά απαλά, ευκολοχτένιστα, μεταξένια, κλείνει την ψαλίδα, έχει δράση κατά του φριζαρίσματος, και προστατεύει την τρίχα από την UV ακτινοβολία και άλλους εξωτερικούς παράγοντες! Εκτός από λάδι argan περιέχει βιταμίνη Ε, λινέλαιο και πρωτεΐνες μεταξιού. Μυρίζει καταπληκτικά, το χρησιμοποιώ μετά από κάθε λούσιμο- ώστε να ξεμπερδεύονται εύκολα τα μαλλιά- και πραγματικά μια ελάχιστη ποσότητα είναι υπεραρκετή! Ειλικρινά νομίζω ότι ήταν οι καλύτερες αγορές που έκανα και σίγουρα θα τις επαναλάβω! Α!!ξέχασα να αναφέρω την τιμή τους... Και τα 3 μαζί κόστισαν γύρω στα 29 euros!! Aχ! Γι' αυτό αγαπώ τις εκθέσεις αισθητικής!!!

Υ.Γ.1. Μπήκε και ο Δεκέμβριος!!
Υ.Γ.2. Και έρχονται και τα Χριστούγεννα!! Το κατάλαβα μόλις είδα αυτή τη βιτρίνα!
Υ.Γ.3. Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό, ε?? post με αφιέρωμα στα glitters και τις χρυσόσκονες!!!!


3 σχόλια :

  1. Eυχαριστουμε για το review,το να εχουμε λαμπερα μυρωδατα μαλια,ειναι σημαντικοτατο(επισης καθαρη μασχαλη και αναπνοη,χαχχα,απλα ειπα να το πω,ξερεις τωρα,λεωφορεια).
    Glitter!??? THE HORROR!!!!! καλη μας βδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με την καθαριότητα και τα λεωφορεία μάλλον είναι μυστικό και δεν το γνωρίζουν όλοι.... :D
      ΝΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ POST ΜΕ GLITTERS, SHIMMERS, ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!
      πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα, μυρωδάτα όχι γιατί είμαστε καπνίστριες αλλά και απαλά και υγιή πάνω από όλα.. με όμορφα καινούρια προϊόντα.. χιχιχιχι!!!! :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes