Αξίζει να το πεις: Marie Dalgar - make up your dayz

Αξίζει να το πεις: Marie Dalgar

Δεν θυμάμαι που έχω βάλει τις ψεύτικες βλεφαρίδες μου, γιατί έχω πολύ καιρό να τις χρησιμοποιήσω! Όχι βέβαια, δεν αρνούμαι τις εξωπραγματικά μακριές βλεφαρίδες, απλά απέκτησα τη μάσκαρα της Marie Dalgar! 
Την πρώτη φορά που παρακολούθησα σχετικό βίντεο, με οδηγίες για την εφαρμογή της, νόμιζα ότι ήταν κάποιο εφέ.. Δεν πίστευα σε καμία περίπτωση ότι θα έκανε όντως τέτοια δουλειά!! Υπάρχουν αμέτρητα reviews αυτής της mascara και ίσως να είναι περιττό που κάνω κι εγώ ένα, αλλά πραγματικά με έχει κατενθουσιάσει!!

Η συσκευασία αποτελείται από 2 προϊόντα.




Είναι μία μαύρη μάσκαρα και ένα προϊόν με μικρο ίνες. 


Το βουρτσάκι της mascara είναι κλασικό κι ευτυχώς όχι το πλαστικό- χτενάκι που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια, το οποίο προσωπικά δε με βολεύει καθόλου. Είναι μαύρο το χρώμα του και σαν mascara σκέτη, θα έλεγα ότι είναι μέτρια, δε μας απασχολεί όμως καθώς υπάρχει το ''μαγικό φίλτρο'' που θα δείτε παρακάτω!


Και είναι αυτό!!! Ένα.. πινελάκι θα το πω με μικρές τριχούλες, σαν χνούδι. Αμέσως μετά την εφαρμογή της mascara και πριν στεγνώσει εφαρμόζετε αυτό το προϊόν. Κατά κάποιο τρόπο ''χτίζει'' τις βλεφαρίδες προσθέτοντας μήκος στην άκρη τους. Στη συνέχεια εφαρμόζετε ξανά τη mascara και πριν στεγνώσει πάλι αυτό και επαναλαμβάνεται όσες φορές θέλετε, μέχρι να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε! Να αναφέρω, ότι ήδη στη δεύτερη επανάληψη οι βλεφαρίδες είχαν σχεδόν φτάσει στο ύψος των φρυδιών!!

Να πεις ναι γιατί:
  • Σε κούρασε η διαδικασία εφαρμογής της ψεύτικης βλεφαρίδας- βάλε κόλλα, στρώσε καλύτερα, βάλε και eye liner από πάνω να μη φαίνεται η κόλλα, υπερβολικές βλεφαρίδες που δεν υπολόγισες καλά, μπλα μπλα μπλα
  • Σε κούρασε ο φόβος μην τυχόν σου ξεκολλήσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες και γίνεις ρεζίλι- αυτό δε γίνεται, αλλά ένα άγχος λίγο πολύ όλες το έχουμε...
  • Κάνεις εμφάνιση υπερ- παραγωγή σε χρόνο dt
  • Αποκτάς σούπερ καμπυλωτές βλεφαρίδες χωρίς ψαλιδάκια και άλλα gadgetakia

Άστο καλύτερα:
  • Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο ο όγκος στις βλεφαρίδες σου κι όχι το μήκος (δυστυχώς το θαύμα είναι μέχρι το μήκος)
  • Αν βαριέσαι να σκουπίζεις το βουρτσάκι της mascara για να μη μένουν οι ίνες πάνω (ναι, πρέπει να το κάνεις, διαφορετικά θα καταστρέψεις όλα τα βουρτσάκια των mascara που έχεις και όταν θα πας να την εφαρμόσεις θα κολλάνε κομματάκια- κομματάκια πάνω στις βλεφαρίδες σου).




16 σχόλια :

  1. Ποσο σου κοστισε και απο που την πηρες??
    Θελω πολυ να τη δοκιμασω και εγω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κόστισε 25 euros και την πήρα από το Hondos (συγκεκριμένα από το υποκατάστημα στο Αιγάλεω). Δεν είμαι σίγουρη όμως αν είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Hondos ή σε συγκεκριμένα! Είμαι ερωτευμένη με αυτή τη mascara, φαντάσου την πήρα απλά για να τη δοκιμάσω και να τη φοράω σε ιδιαίτερες περιστάσεις, αλλά κατέληξα να εμφανίζομαι πρωί πρωι με τη βλεφαρίδα κάγκελο!!!!

      Διαγραφή
    2. Πρεπει να ειναι πολυ καλη πραγματικα!!! εχω ακουσει πολλα καλα λογια!! Κριμα που δεν εβαλες φωτο να δω και πως φαινονται!! Αλλα με επεισες θα ψαξω να τη βρω!!!

      Διαγραφή
    3. έχεις δίκιο, όπως κάνουμε swatches για κραγιόν, πρέπει να δείχνουμε με κάποιο τρόπο τη μάσκαρα, αλλά... ντρέπομαι λιγάκι να ανεβάσω δική μου photo!!! πάντως κάνει πραγματικά αυτό που υπόσχεται, κι αν θέλεις ρίξε μια ματιά στη σελίδα τους!
      http://www.mariedalgar.gr/Default.aspx?LangID=63&cc=EN

      Διαγραφή
    4. Σε ευχαριστω θα το κοιταξω!!!

      Διαγραφή
  2. Λίγο η διαδικασία με κρατάει πίσω αλλά και ποια δε θα ήθελε τόσο καλό αποτέλεσμα χωρίς να βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες!!
    Πολύ ωραία παρουσίαση :)
    Φιλάκια κορίτσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ! πίστεψέ με, μόλις δεις το αποτέλεσμα δεν θα σε κρατάει τίποτα πίσω!!! φιλιά!!

      Διαγραφή
  3. Mας ελειψες!!!!
    Αχ θελω να το δοκιμασω,και εγω οταν πορωνομαι με κατι μεχρι το Σκλαβενιτη να παω θα το βαλωωωω -η γελοια!
    Οντως θα επρεπε να βαλεις μια φωτο βρε,ενταξει μονο το ματακι σου θα φαινοταν!
    Με εβαλες σε πειρασμο,θα παω να τη δω(και να την αγγιξω,χαχαχαχχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεχασα να ρωτησω,τις ξεχωριζει καλα;;;Δε θελω να κολλανε και να φαινονται βαριες οι βλεφαριδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικά να σου πω ότι και του blog μου του έλειψες (έχεις αφήσει post ασχολίαστα)!! για το σκλαβενίτη δεν θα το συζητήσω, μία περίοδο πήγαινα με το κόκκινο κραγιόν μου (και νόμιζα ότι με κοιτούσαν επειδή ήμουν πολύ ωραία)!!!!
      στο θέμα μας τώρα! τις ξεχωρίζει πολύ καλά και τις κάνει και πιο καμπυλωτές. Και να σου πω την αλήθεια αυτό βρίσκω σαν μείον της, γιατί μου αρέσουν οι κολλημένες και μουτζουρωμένες βλεφαρίδες, αλλά αυτό δεν θα το έχεις εγγυημένα! Για το ''πιο βαριές'' δε νομίζω να τις νιώθεις έτσι, τουλάχιστον εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο!!

      Διαγραφή
    2. Προταση:mascara The Falsies,Maybelline,κανει αυτο που θες
      Και το κοκκινο κραγιον εναι οπως μου εχει πει και ενας μακιγιερ
      δηλωση του ο,τι ειμαι Νεα,Ομορφη,Αποζητω Amour,
      -αυτο το μυνημα στελνει,
      Αναρωτιεμαι το τι μυνημα θα θελαμε να εκπεμπουμε για να ευχαριστηθει ο κοσμος;;;
      :ειμαι αποτυχημενη,ασχημη,στο πατο,αλλα εσεις τα πατε τοσο καλυτερα απο μενα(αυτο,ναι,ευχαριστει πολους)

      Διαγραφή
    3. mascara της Maybelline δεν έχω δοκιμάσει... guilty!!!! Θα την κοιτάξω όμως, γιατί είναι και πιο οικονομικές (θα χαρεί και η τσέπη μου)!
      Τα μηνύματα που θέλει να παίρνει η πλειοψηφία δυστυχώς είναι αυτά που έγραψες.. αλλά να σου πω τι έχω παρατηρήσει??? ό,τι μα ό,τι μήνυμα και να θέλεις και να προσπαθείς να στείλεις, ο καθένας θα το λάβει όπως τον βολεύει, ή όπως θα ήθελε να είναι.. και αυτό είναι ακόμα πιο θλιβερό...

      Διαγραφή
  5. Ακούγεται πολύ πολύ καλή αλλά για εμάς που θέλουμε όγκο και όχι μήκος τι μας προτείνεις??? και άμεση πρόταση γιατί τώρα είναι ευκαιρία με τις εκπτώσεις για να πάρουμε όσα μας λείπουν.. χιχιχιχι!!!! Ανυπομονούμε για το επόμενο ποστ με δικές σου εμπειρείεεεεες!!!!!! :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρόχειρη πρόταση δεν έχω, γιατί πολλά χρόνια χρησιμοποιώ την ίδια.. επόμενο post έρχεται πολύ σύντομα!!

      Διαγραφή
  6. Αυτή τη μάσκαρα την έχω και εγώ και τη λατρεύω! Έχω και εγώ κάνει review στο παρελθόν.. Παρ'ολ'αυτά αγόρασα τώρα την love alpha από ebay και έχω να πω πως κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα και στοιχίζει το πολύ 7 ευρώ.. Οπότε μόλις μου τελειώσει η marie dalgar δε θα την ξαναπάρω αφού βρήκα τόσο καλή αντικαταστάτρια.. :)
    Μόλις ανακάλυψα το blog σου και έγινα μέλος, θα χαρώ πολύ αν περάσεις κι εσύ μια βόλτα απ'το δικό μου!
    toothfairygardy.blogspot.gr
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με 7 euros έχω το ίδιο αποτέλεσμα?? θα την κοιτάξω κι εγώ!! ευχαριστώ πολύ! έχεις και μια νέα follower!! φιλιά!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes