My name is Waldorf... Blair Waldorf!! - make up your dayz

My name is Waldorf... Blair Waldorf!!

10 πράγματα που μας έμαθε το gossip girl:

1. Είναι πολύ συνηθισμένο πριν το σχολείο/Πανεπιστήμιο αντί για corn flakes ή καφέ, να πίνουμε ένα ποτήρι Dom Perignon.
2. Σε όλες τις παρέες υπάρχει ένας ρουφιάνος (βλ. Dan Humphrey)
3. Όταν ψάχνεις να βρεις κάποιον δεν τον παίρνεις τηλέφωνο... Γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται να τον ψάξεις... Γιατί ήδη έχεις δει την κοινοποίηση του gossip girl και ξέρεις με ακρίβεια χιλιοστού που βρίσκεται, με ποιον και τι φοράει (πρακτικό τώρα που το ξανασκέφτομαι...)
4. Ακόμα και η πιο πλούσια, όμορφη, έξυπνη, στυλάτη, δαιμόνια και φιλόδοξη γυναίκα ερωτεύεται αυτόν που θα την ανταλλάξει για ένα ξενοδοχείο.. και όχι, δεν ξενερώνει ποτέ μαζί του!
5. Και εννοείται δεν της καίγεται καρφί για τον ρομαντικούλη- γλυκούλη- ομορφούλη καλλιτέχνη που την αγαπάει ανιδιοτελώς (δεν έχει κι άδικο μεταξύ μας, αν ο άλλος δεν είναι λίγο διεστραμμένος πώς να τον ερωτευτείς??
6. Το κολάν ΔΕΝ είναι παντελόνι.
7. Αν ο παιδικός σου έρωτας σε απάτησε με την παιδική σου φίλη και ο κρυφός σου έρωτας είναι ετεροθαλής αδερφός αυτής της παιδικής φίλης, η οποία όπου και να βρεθείς εμφανίζεται μπροστά σου χωρίς να τη θέλεις, αλλά όταν τη χρειάζεσαι δεν είναι εκεί γιατί σου κρατάει μούτρα και πρωταγωνιστεί και σε όλα τα ντεφιλέ παρόλο που εσύ είσαι κόρη της πιο διάσημης σχεδιάστριας μόδας, μη σκάς! Μπορείς να το ξεπεράσεις με ανελέητο- σα- να- μην- υπάρχει- αύριο shopping!!
8. Και ναι, μετά το shopping θα είστε και πάλι όλοι φίλοι!!
9. Μπορείς να σπουδάζεις και παράλληλα να παντρεύεσαι έναν πρίγκιπα, να κάνεις δολοπλοκίες, να βλέπεσαι κρυφά με τον μεγάλο σου έρωτα, να τον κατασκοπεύεις όταν χωρίζετε, να παίρνεις διαζύγιο (πριγκιπικό) και να κυνηγάς κακούς! Και όλα αυτά στα πλαίσια μιας σαιζόν!
10. Οκ! Το παραδέχομαι! Ζηλεύω την Blair Waldorf!!!
Και ζηλεύω και αυτά που φοράει, αλλά επειδή δεν είναι εφικτό να τα αντιγράψω, μπορώ τουλάχιστον να αντιγράψω το μακιγιάζ της!!

Η Blair δεν αγαπάει τις ακρότητες στο μακιγιάζ της (αυτές τις φυλάει για την προσωπική της ζωή!), επομένως δίνει έμφαση στο τέλειο και αψεγάδιαστο πρόσωπο, ενώ κατά τ' άλλα κρατάει χαμηλούς τόνους (στα μάτια και στα χείλη χρησιμοποιεί γήινες αποχρώσεις).





Αρχικά να αναφέρω ότι δεσμεύομαι να κάνω ένα εκτενέστερο review για τα αγαπημένα μου make up, και είμαι απαράδεκτη που δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα... Αριστερά στη φωτογραφία είναι τα κονσίλερ της Kryolan, τα οποία είναι πολύ πολύ αγαπημένα μου, καθώς είναι απίστευτα καλυπτικά, αλλά δίνουν και το απαραίτητο ''φως''. Ζορίζουν λίγο στην εφαρμογή, αλλά όλα μια συνήθεια είναι! Η πιο αγαπημένη και πολυφορεμένη απόχρωση είναι η D3 1/2 η οποία ταιριάζει και σε ανοιχτόχρωμες και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες! Ένα make up που το κατατάσσω στην κατηγορία των ''αδικημένων'' είναι της Max Factor, lasting performance. Πραγματικά είναι το τέλειο make up! Υπερ-καλυπτικό, υπερ-ελαφρύ, υπερ- τέλειο!! Το πρόσωπο φαίνεται πραγματικά αψεγάδιαστο μετά την εφαρμογή του και το αποτέλεσμα είναι εξίσου φυσικό και live αλλά και στις φωτογραφίες! Το 2ο αγαπημένο make up που δε με έχει απογοητεύσει, είναι της MUFE, High Definition Foundation το οποίο συνδυάζεται ιδανικά με την αντίστοιχη πούδρα, και προσφέρει πορσελάνινη επιδερμίδα (κάτι που θα επικροτούσε και η Blair!). Εκτός από την πούδρα της MAC, studio fix, που είναι σταθερή αξία, εξίσου ικανοποιημένη έμεινα και από την Rimmel, stay matte, η οποία είναι πολύ οικονομική και έχει αρκετά ικανοποιητική διάρκεια. Το μόνο μείον είναι η απόχρωσή της, πολύ ανοιχτή για το δέρμα μου, οπότε αν κάνετε παραγγελία online να προσέξετε! Για το κονσίλερ που βρίσκεται στη βάση της φωτογραφίας δεν θα πω κάτι παραπάνω, γιατί σε κάθε μου post υπάρχει!! Είναι της Make up studio , red 2 κοστίζει γύρω στα 8 euros και κρατάει μια ζωή!!




Οι επιλογές για το ρουζ πρέπει να είναι συντηρητικές! Κάτι καφετί, ροδακινί, άντε και λίγο ροζουλί... μέχρι εκεί! Και παραπάνω είναι Clarins, 40 coral, MAC, pink swoon και gingerly και Clinique, fresh bloom peony



Και τέλος στα χείλη, επιλέγουμε κάτι γήινο, όπως το MAC fan fare, το οποίο είναι και το νέο αγαπημένο μου κραγιόν, καθώς ταιριάζει με όλα τα είδη μακιγιάζ και είναι για όλες τις ώρες της ημέρας!!! Τα lip gloss είναι Estee Lauder pure color 35 simply pink και Clarins 02.


Το άρωμα είναι Carolina Herrera 212 VIP, είναι εκκεντρικό, γλυκό, δυναμικό, με μία δόση ρομαντισμού (ανεπαίσθητη), ιδιαίτερο, δολοπλόκο, βραδινό, είναι Blair!!

You know you love me
xoxo
Villy!!!





21 σχόλια :

  1. Αχ αυτό το gossip girl!! Η δε blair ντυνόταν πάντα υπέροχα και τα μακιγιάζ ήταν πάντα τόσο απλά και όμορφα :)
    Υπέροχο αρωματάκι by the way..
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άστα άστα!!! μας έκαψε!! και τα ρούχα και τα αξεσουάρ και οι κορδέλες στα μαλλιά!! ναι, το άρωμα είναι πολύ ωραίο, αν και περισσότερο βραδινό! φιλιά!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το ποστ σου. Το απόλαυσα πραγματικά. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χμμμ, ποτέ δεν ήμουν μεγάλη φαν αυτής της σειράς.. αλλά από τα ελάχιστα επεισόδια που έχω δει έμαθα πως ποτέ δε θα είσαι ευτυχισμένος ότι και να έχεις, πρέπει να είμαι σκύλα και γλυκούλα ταυτόχρονα, στο σχολείο/σχολή πρέπει να φοράω τακούνια και να βάφομαι, τα μεγάλα κολιέ εδραιώθηκαν από τα ντυσίματα της μπλαίρ και της σελίνα, κοινωνική καταξίωση-must είναι το να μάθεις να λες τέλεια ψέμματα χωρίς ίχνος ενοχής, οι καλύτερες συμμαχίες γίνονται με τους εχθρούς μας, επιστρέφουμε πάντα στους πρώην μας, είναι όλοι δίδυμοι ή λέοντες γιατί τόσες drama queens μαζεμένες δεν έχω ξαναπετύχει.. αλλά ναι, το μακιγιάζ της μπλαίρ είναι πολύ καλό αν και της Serena απλά τα σπάει..!!! (σχόλιο-παραλήρημα προς το gossip girl!! Ευτυχώς τελείωσε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) από αυτά που έμαθες, φαίνεται ότι δεν έχεις δει ελάχιστα επεισόδια αλλά όλες τις σεζόν!!! Ναι, έτσι είναι έχεις δίκιο, αλλά δυστυχώς δεν απέχει και πολύ από την πραγματική ζωή, μόνο που είναι λιγάκι πιο τραβηγμένες οι καταστάσεις.. π.χ. ποιος είναι ευχαριστημένος με όσα έχει (πάντα θέλουμε αυτά που δεν έχουμε), ποιος δεν έχει πει το τέλειο ψέμα χωρίς ίχνος ενοχής έστω και για μία φορά, ποιος δεν έχει επιστρέψει σε πρώην και ποιος δεν προσπάθησε έστω και λίγο να ταυτιστεί με την blair ακόμα κι αν δεν πέτυχε... και η Serena είναι φανταστική, αν και το μακιγιάζ της δεν απέχει και πολύ από της Blair! Απλώς προτιμάμε τη Blair γιατί όπως και να το κάνουμε, ακόμα κι αν δεν ταυτίζονται όλες μαζί της, είναι μοναδική!

      Διαγραφή
    2. E, όταν λέμε ελάχιστα εννοούμε από τις 6 seasons έχω δει τις 2 πρώτες... μετά με κούρασε. Πάρα πολύ τραβηγμένες καταστάσεις θα έλεγα ή μάλλον καλύτερα, σαν γεγονότα τραβηγμένα γιατί ο συμβολισμός πίσω από τα γεγονότα είναι κατά πολύ βάθος κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλες μας.. Ε, το μακιγιάζ της Serena έχει πιο έντονο άνω βλέφαρο.. ε, τώρα δε θυμάμαι πια είναι καλύτερη αλλά για να το λες εσύ τότε οκ.. Σε εμπιστεύομαι στα γυναικεία θέματα και μάλλον το gossip girl είναι ένα από αυτά!! χιχιχι!

      Διαγραφή
    3. δεν υπάρχει καλύτερη και χειρότερη, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του! Ευχαριστώ που με εμπιστεύεσαι στα θέματα του gossip girl, αν και τώρα το θέμα μας ήταν το make up της Blair που είναι απλό, φυσικό και αριστοκρατικό κι όχι η πλοκή του σίριαλ!! τα υπόλοιπα, είναι άλλη συζήτηση!

      Διαγραφή
  4. πολυ ωραιο ποστ!!! την λατρευω αυτην την σειρα και λατρευω ακομα περισσοτερο την μπλαιρ.. :)

    friendsofbeautyland.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ' ευχαριστώ!! έχεις πολλές fan και η σειρά και η blair ακόμα περισσότερους!!!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. το έχω καταλάβει!!!! από εσένα έμαθα ποιο είναι το gossip girl πριν προλάβω να το κατεβάσω!!! χαχαχα!!!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ!! ε μα... ο chuck το είχε παρακάνει με αυτή τη συνήθεια!!

      Διαγραφή
  7. εμένα αυτό που μου έμαθε το gossip girl είναι ότι πάντα θα ''ζηλεύω'' τα σχολεία τους!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα αυτό μου το έμαθε το beverly hills!!! (ναι, είμαι λίγο μεγάλη!!!)

      Διαγραφή
    2. χαχχαχα,μαναρακι και γω συζητω στη δουλεια πολλες φορες για κατι και υπαρχουν παιδια που με κοιτανε σαν Ουφο,δε ξερουν για τι μιλαω.Και μετα σκεφτομαι,οταν εγω τελειωνα το λυκειο,αυτα γενιοντουσαν....,εχουν δικαιωμα οδηγησης και ψηφου...sucks,χαχχαχαχα!

      Διαγραφή
  8. Δε το εχω δει ποτε!
    Προσπαθησα μια φορα αλλα μπα....
    Ειμαι και πιο μεγαλη,χχαχαχχα.
    Αλλα ολα τα καλλυντηκα τελειες προτασεις,οκ,τα κραγιον τα θελω απλα ΟΛΑ,επισης,σε ευχαριστω που μου θυμησες και καποια αλλα προιοντα,ειδικοτερα το lasting performance,θα το ξαναδοκιμασω το ειχα ξεχασει!
    Τα απολαυσα ολα!μιαμ μιαμ!
    Αχ θελω να τα ψωνησω ολα-οκ χαλαρωσε πες!
    Σε ευχαριστουμε για το sharing!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το lasting performance θεωρώ ότι είναι το καλύτερο make up ever!! και δεν έχει διαφημιστεί και συζητηθεί όσο θα του άξιζε.. χαίρομαι που σου το θύμισα και που σου άρεσαν και τα υπόλοιπα!!
      υ.γ. ποτέ δεν είμαστε αρκετά μεγάλες για girly σειρές!!! (έστω και στα κρυφά!)

      Διαγραφή
  9. Oson afora ta make up tis kryolan dokimase me vregmeno pinelo i sfouggaraki ( oti xrisimopoieis) kai tha deis pou einai poly pio eukolo ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το γνώριζα αυτό!! ευχαριστώ και εννοείται ότι θα το δοκιμάσω!!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes