Beauty tag!! - make up your dayz

Beauty tag!!

Έφτασε η ώρα για ένα ακόμα tag, στο οποίο απαντάω τελευταία και καταϊδρωμένη...! Ευχαριστώ πολύ πολύ την Αναστασία από το blog  Γυναικολογίες που με σκέφτηκε γι αυτό το tag στο οποίο περιέχονται ερωτήσεις σχετικά με θέματα ομορφιάς! Ξεκινάμε λοιπόν!



1. Τι θεωρείτε πραγματική ομορφιά?
Η ευγένεια ψυχής. Αυτό και μόνο. Τα όμορφα μαλλιά, μάτια, χείλη κτλ. είναι απλά μια όμορφη εικόνα. Και την εικόνα (όσο όμορφη και να είναι) κάποια στιγμή παύεις να την προσέχεις.

2. Ποια είναι η αγαπημένη σου εταιρεία όσον αφορά τα κραγιόν?
Σκέφτηκα να πρωτοτυπήσω αλλά τελικά δεν θα το κάνω και θα πω τα MAC φυσικά!! Να προσθέσω όμως και τα Shiseido.

3. Ποια είναι η αγαπημένη σου εταιρεία καλλυντικών όσον αφορά τα Foundation και τις πούδρες?
Για τα foundation top θεωρώ την Max Factor. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, απλώνεται υπέροχα και πανεύκολα στο πρόσωπο, προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη και δε με έχει ''ρεζιλέψει'' ούτε μία φορά! Επομένως την εμπιστεύομαι απόλυτα! Για πούδρες θα ψηφίσω πάλι Max Factor και MAC.

4. Ποιον τρόπο προτιμάτε για ντεμακιγιάζ (μαντηλάκια καθαρισμού ή γαλάκτωμα)?
Σίγουρα όχι μαντηλάκια καθαρισμού. Νιώθω ότι δεν καθαρίζουν απόλυτα το πρόσωπό μου και μου αφήνουν μία αίσθηση λιπαρότητας στο τέλος. Μπορεί να είναι πιο γρήγορος τρόπος ντεμακιγιάζ, αλλά προτιμώ κάποιο γαλάκτωμα που συνήθως έχει και όμορφη μυρωδιά!

5. Τι υπάρχει στην τσάντα μαζί σας από καλλυντικά προϊόντα? Υπάρχει κάτι που δεν αποχωρίζεστε?
Η τσάντα μου είναι ένα μικρό τροχόσπιτο! Περιλαμβάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Από καλλυντικά πάντα θα υπάρχουν τόσα προϊόντα ώστε να κάνω ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ από την αρχή!! ΄Η τουλάχιστον σχεδόν πάντα (στη βόλτα, στην εκδρομή, στο καφέ, σε διάφορες δραστηριότητες, σπάνια όμως στην τσάντα για τη δουλειά). Αυτό που δεν αποχωρίζομαι ποτέ είναι το lip balm, η κρέμα χεριών, φυσικά δάκρυα για τα μάτια.

6. Είναι μεσάνυχτα, είστε ξενυχτισμένες και νυσταγμένες, θα αφιερώσετε χρόνο στο ντεμακιγιάζ σας?
ΟΧΙ. Γχμ.. ας μην είμαι τόσο απόλυτη βέβαια.. ας τα χωρίσουμε σε περιπτώσεις. Το ότι είναι μεσάνυχτα δεν το υπολογίζω, άλλωστε 12 το βράδυ είναι σαν μεσημέρι (εξαιρούνται οι περιπτώσεις που είσαι άυπνη από την προηγούμενη μέρα). Αν είμαι ξενυχτισμένη επειδή έκανα δουλείες, διάβαζα, δούλευα κτλ. θα κάνω το ντεμακιγιάζ μου κανονικότατα ότι ώρα και να είναι! Αν έχω βγει και πιει, εκεί δεν παίρνω και όρκο ότι θα κάνω ντεμακιγιάζ, επίσης ότι ώρα και να είναι!

7. Αγαπημένο βερνίκι νυχιών για αυτή τη σεζόν?
Ooops... Δε βάφω τα νύχια μου, καθώς δεν κατέχω τη γνώση του μανικιούρ, επομένως δεν έχω και κάποιο αγαπημένο βερνίκι, όχι μόνο για αυτή τη σεζόν, αλλά και για κάθε σεζόν..!

8.Τι σας αρέσει να τονίζετε πάνω σας? Ποιο είναι το δυνατό σας σημείο?
Αυτό είναι ανάλογα με τη διάθεση.. Άλλες φορές θα τονίσω τα μάτια, άλλες τα χείλη άλλες όλα μαζί (σε περίπτωση που δεν προσέξει κάποιος το πρώτο να προσέξει το δεύτερο)! Και μην ακούσω ότι δεν ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν με smokey eyes!!!

9. Μακιγιάζ για μένα σημαίνει...
Παιχνίδι και φαντασία!!!

10. Ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικα νύχια, ψεύτικα μάτια... Ομορφιά ή ανασφάλεια?
Ανασφάλεια. Μπορεί να μη συμφωνήσετε μαζί μου, αλλά από τη στιγμή που θα μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις (όχι να βελτιώσεις) εντελώς την εικόνα σου, αυτό από μόνο του δείχνει ότι δεν την αποδέχεσαι όπως είναι. Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που κοπέλες χρησιμοποιούν τρέσες κτλ. γιατί τα μαλλιά τους μπορεί να αργούν να μακρύνουν και να βρίσκονται σε άχαρο μήκος (για τα νύχια δεν ξέρω αν συμφωνώ, καθώς μακραίνουν με ταχύτητα φωτός), όμως για ποιο λόγο αφού αν διαθέτεις λίγη φαντασία μπορείς να κάνεις θαύματα και χωρίς τρέσες.. Για τους χρωματιστούς φακούς επαφής δεν θα το συζητήσω καν... Και στην τελική, η ομορφιά δε λένε ότι πηγάζει από μέσα μας? Αφού είναι κάτι τόσο απλό, γιατί τόσα πρόσθετα???




4 σχόλια :

  1. Φιλενάδα μ' αρέσουν οι απαντήσεις σου! Αλλά, θα σε μαλώσω! Είναι δυνατόν να κοιμάσαι βαμμένη;;; Τσ τσ τσ τσ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εεεεεεεε...... εντάξει..... καμιά φορά όχι πάντα!! χαχαχα!!! τι να κάνω??? ένοχη Κ Πρόεδρε!!!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes