Μ' αγαπά, δε μ'αγαπά... - make up your dayz

Μ' αγαπά, δε μ'αγαπά...

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες αρχίζουν οι ετοιμασίες... από τα ζαχαροπλαστεία, τα ανθοπωλεία, τα κοσμηματοπωλεία, τα εστιατόρια μπλα μπλα μπλα για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου. Και κάθε χρόνο τέτοιες μέρες σε πιάνει κι εσένα ο ψυχαναγκασμός, που ενώ δε συμφωνείς με τέτοιου είδους γιορτές, δε θες να μείνεις και εκτός γιατί του χρόνου τέτοια μέρα μπορεί να μην είσαι με τον Μήτσο και να μαδάς μαργαρίτες, γιατί σε παρασύρουν οι διαφημίσεις και οι αναρτήσεις στο fb, γιατί είναι κατάθλιψη να μένεις μέσα και να βλέπεις Bridget Jones για 90η φορά και γιατί μια ζωή την έχουμε ας χαρούμε με όποια γιορτή υπάρχει πρόχειρη βρε αδερφέ!!! Αλλά και στην τελική δε ζητάς και πολλά... Μια νύχτα με όλη τη δόση του ρομαντισμού που δε διέθετε ο Μήτσος τις υπόλοιπες 364 ημέρες (που στο μεταξύ έχει γίνει Μητσάκος).
Κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις το υπέροχο λουλουδάτο σου άρωμα, το φόρεμα που είχες για ''ιδιαίτερες περιπτώσεις'', τις ψηλοτάκουνες γόβες σου και να είσαι απλά εκθαμβωτική (όπως πάντα άλλωστε!)!

Και για το μακιγιάζ δε χρειάζεται να ανησυχείς! Μεταξύ μας, το μόνο προϊόν που θα μπορούσε να σε απασχολήσει είναι το κραγιόν!








Και επειδή δεν πρόκειται να ξεφύγεις από το κόκκινο κραγιόν (δεν θέλεις άλλωστε να ξεφύγεις!) φρόντισε το υπόλοιπο πρόσωπο να είναι πιο ''χαλαρό''. Τα προϊόντα αυτά τα έχω προτείνει πολλές φορές, καθώς είναι η ασφαλής μου επιλογή για ένα αψεγάδιαστο και φρέσκο πρόσωπο! Νομίζω το μαύρο eyeliner είναι υπεραρκετό, άντε και λίγο highlighter γιατί μέρα που είναι έχεις και μια πιο glam διάθεση! Και μην ξεχάσεις και ένα ρουζ που να ροδακινίζει ελαφρώς για να εξισορροπήσεις τα έντονα χείλη! Τα κραγιόν είναι της MAC το γυαλιστερό είναι το lady bug και το ματ είναι το διαχρονικό, κλασικό και ανυπέρβλητο russian red!! Μια καλή πρόταση που θα σου λύσει τα χέρια και δεν χρειάζεται να σε απασχολεί αν είναι το χρώμα στη θέση του ή αν έχει φύγει, είναι να απλώσεις στα χείλη μολύβι χειλιών, μην ξεχάσεις όμως να περάσεις ένα lip balm από πάνω, ή άχρωμο lip gloss γιατί διαφορετικά θα φαίνονται ξηρά! Το μολύβι της φωτογραφίας είναι της Shiseido RD609. Προσοχή όμως στην ενυδάτωση των χειλιών, καθώς το κόκκινο κραγιόν και ιδιαίτερα αν είναι ματ έχει την τάση να τονίζει τυχόν ατέλειες των χειλιών.. Γι' αυτό ένα primer ή ένα ενισχυμένο lip balm είναι απαραίτητα πριν τη εφαρμογή του κραγιόν!


Και αυτό είναι το little dirty secret μου!!! Το lipcote το οποίο απλώνεται στα χείλη μετά την εφαρμογή του κραγιόν και το κρατάει στη θέση του μέχρι να επιστρέψεις στο σπίτι... ή, για να το πω και πιο σωστά, μέχρι να κάνεις ντεμακιγιάζ!

Υ.Γ.1. Να περάσετε μοναδικά ότι κι αν κάνετε!!
Υ.Γ.2. Όσες δεν έχετε σχέση καλύτερα να μην βγείτε... Παίζει ο Ολυμπιακός, επομένως όλοι οι Μήτσοι θα είναι κάπου και θα βλέπουν τον αγώνα...
Υ.Γ.3. Εγώ λέω να δω το Notebook (για 1000η φορά), βέβαια υπάρχει και το ''γράμματα στην Ιουλιέτα''... πάντως τέτοια μέρα την Bridget δεν θα τη δω...!! 




12 σχόλια :

  1. πολυ ομορφο ποστ! τα υστερογραφα σου μου εφτιαξαν τη διαθεση :) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα απιθανα τα υ.γ. αλλά και το ποστ σου καταπληκτικο! εξαιρετικες επιλογες!bravo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο δικός μου Μήτσος θα βλέπει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο :P Δίνω μάθημα το βράδυ (timing ο καθηγητής ε;) οπότε no Vday this year for me :P

    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) ελπίζω να κερδίσει ο Ολυμπιακός και κυρίως να τα πας τέλεια στο μάθημα, και οι Αγ. Βαλεντίνοι δε χάθηκαν!!!

      Διαγραφή
  4. Απολαυστικό ποστ! Το lipcote δεν το γνώριζα... πού μπορώ να το βρω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πήρα από το Feelunique.com και δυστυχώς δε γνωρίζω αν υπάρχει κάπου στην Ελλάδα (δε νομίζω όμως, γιατί θα το είχα εντοπίσει!!).. κόστισε 5 euros και είναι για πάαααρα πολλές εφαρμογές! Σκέψου ότι το φοράω συνέχεια και δεν έχει μειωθεί η ποσότητα!

      Διαγραφή
  5. χαχα,εντάξει τα υστερόγραφα δεν υπάρχουν,χαχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαλεντίνοι και Βαλεντίνες.. Μμμμ, έχω τον πιο πιστό από όλους.. Λέγεται καναπές και έχει πολλά δώρα.. χουχουλιάρικη κουβέρτα, σοκολατάκια, ποπ-κορν και τηλεχειριστήριο του dvd και της τηλεόρασης.. τι να τον κάνω τον Μήτσο λοιπόν?? και θα φοράω το υπέροχο κόκκινο κραγιόν που τόσο μας λες συνέχεια και δε θα φύγει ποτέ..! χα! :-p υ.γ: πόσο ωραία τα υστερόγραφά σου!!!!! :-D u make our days!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα λέγεται laptop και με τη βοήθειά του βλέπω κι άλλους εκτός από αυτόν!!! τστστσ... δεν ντρεπόμαστε καθόλου...!!!! να πάμε να δούμε τον αγώνα καλύτερα!!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes