Χωρίς αρνητισμό!! - make up your dayz

Χωρίς αρνητισμό!!

Επειδή η συνεχής γκρίνια είναι πολύ κουραστική, σε αυτό το post θα διαβάσεις ΜΟΝΟ καλά πράγματα! Αυστηρά και μόνο.
Εάν το δέρμα σου λοιπόν δεν έχει αποφασίσει τι τύπο θέλει να έχει (θέλει να είναι κανονικό, ξηρό, λιπαρό, μεικτό, ευαίσθητο) τότε νομίζω πως θα με καταλάβεις. Δε φταις εσύ, απλά έχεις ένα δέρμα με προσωπικότητα (κι όχι ένα δέρμα που δεν ξέρει τι θέλει). Και γι' αυτό το λόγο δεν μπορείς να καταλήξεις σε μια λοσιόν καθαρισμού. Και δοκιμάζεις και δοκιμάζεις και δοκιμάζεις.
Έτσι κι εγώ μετά από άπειρες δοκιμές κατέληξα στις παρακάτω (που με καλύπτουν κατά περιόδους, ανάλογα με τη διάθεση του δέρματός μου).





Για τις ημέρες που το δέρμα σου αποφασίζει ότι θέλει να είναι λιπαρό, η Clinique clarifying lotion 3 είναι ιδανική. Μετά την εφαρμογή της νιώθεις το δέρμα απίστευτα δροσερό και φρέσκο. Η μυρωδιά της είναι λίγο έντονη, αλλά καθόλου βαριά (μάλλον σε κάτι προς αντισηπτικό θυμίζει). Αν έχεις κανονικό δέρμα απέφυγέ την γιατί μπορεί να το νιώσεις να ''τραβάει''. Επίσης δεν προκαλεί ''κολλώδη'' αίσθηση.
Για το Eau Thermale της Avene ότι και να πω θα είναι λίγο! Άοσμη, απαλή, αποτελεσματική- καθώς αφαιρεί ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ. Απευθύνεται σε ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες, καθώς παράλληλα περιέχει κι ενυδατικά στοιχεία! Έτσι λοιπόν δε νιώθεις το δέρμα σου να ''τραβάει'' ούτε στο ελάχιστο!


Έχω ξαναγράψει για αυτή τη lotion- νεράκι, The Body Shop, cucumber. Γιατί καταναλώνεται σα νεράκι, ή τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ καθώς με συνεπήρε η μυρωδιά από αγγούρι! Είναι και αυτή πολύ ελαφριά, ότι πρέπει για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του ντεμακιγιάζ αλλά και για να δροσίσεις το πρόσωπό σου. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος (λογικό) αλλά είναι κυρίως ιδανική για εσένα που έχεις κανονικό δέρμα, επομένως δε χρειάζεσαι κάτι σούπερ ενισχυμένο. Στα συν της ότι το δέρμα μετά την εφαρμογή της δεν κολλάει.

Η effaclar της La Roche-Posay παίζει με τα ευαίσθητα δέρματα. Γιατί το ευαίσθητο δέρμα απαιτεί και ευαισθησία στην περιποίηση. Κοκκινίλες, ξεφλουδίσματα, αλλεργίες κτλ. δεν τις καταπολεμά (λοσιόν είναι τι να πρωτοκάνει) όμως σίγουρα δεν τις επιβαρύνει, ενώ ανακουφίζει από ενδεχόμενη αίσθηση καψίματος, καθαρίζοντας παράλληλα αποτελεσματικά το δέρμα! Και να μην το ξεχάσω: απευθύνεται σε ευαίσθητες επιδερμίδες με τάση λιπαρότητας (αν έχεις τάση για ακμή βρήκες το φάρμακό σου)

Υ.Γ.1 Και τώρα πες μου... δε νιώθεις καλύτερα που δε διάβασες ούτε μια λέξη με αρνητική χροιά?
Υ.Γ.2 Εννοείται ότι για αυτό το post δε δέχομαι αρνητικά σχόλια ή λέξεις όπως ''δεν'', ''όχι'', κτλ.
Υ.Γ.3 Μα τι όμορφη μέρα η σημερινή!!



20 σχόλια :

  1. Καταπληκτικό ποστ κοπέλα μου.. Είμαι σε παρόμοια φάση με σένα και αυτό το διάστημα από λιπαρή, η επιδερμίδα μου γίνεται ξηρή και ψάχνω να βρω τι θα με βολέψει ;)
    Σε φιλώ και καλά να περνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) ευχαριστώ Κλεονίκη μου!! Ορίστε!! έχεις επιλογές!! το καλό με τα δέρματα που δεν ξέρουν τι θέλουν είναι ότι μας κάνουν να δοκιμάζουμε πολλά διαφορετικά προϊόντα! φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο και πολύ χρήσιμο review!
    Ψηφίζω Avene & The Body Shop!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σ' ευχαριστώ πολύ!! για να πω την αλήθεια το Body shop είναι το αγαπημένο μου αλλά είπα να μην το ξεχωρίσω από τα υπόλοιπα!! Καλή σου μέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το micellar της La Roche Posay το χρησιμοποιούσα ασταμάτητα παλιότερα και συμφωνώ πως σέβεται τις ευαίσθητες επιδερμίδες με τάση για ατέλειες! Θέλω να δοκιμάσω οπωσδήποτε το gentle toner της Avene αλλά και το cucumber concombre ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι και τα δυο πάρα πολύ καλά προϊόντα, αλλά στο cucumber έχω ιδιαίτερη αδυναμία (το έχω αγοράσει τρεις φορές), βέβαια δεν είναι για πολλές απαιτήσεις, γιατί είναι πολύ ελαφρύ! αλλά είναι μοναδικό!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ενδιαφέροντα όλα, τη lotion της Clinique τη χρησιμοποιώ κι εγώ τώρα, συμφωνώ μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι όταν σας αρέσουν οι επιλογές μου! Είναι πολύ καλή, αλλά για να τα λέμε κι όλα, λίγο τσιμπημένη η τιμή της... την άτιμη!!

      Διαγραφή
  6. Χαχαχ πολύ όμορφη παρουσίαση :)
    Το Clinique είναι δελεαστικό..άτιμη λιπαρότητα!

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ!! αχ, εμένα μου λες... τα αξίζει βέβαια!! φιλιά!

      Διαγραφή
  7. πολυ καλο και χρησιμο ποστ!!! και εμενα το δερμα μου ωρες ωρες δεν μπορω να το κουμανταρω και ολο ψαχνομαι!!!

    http://nickysbeautystarlight.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) το μόνο που χρειάζεται το δέρμα μας είναι κατανόηση!! και μεταξύ μας καμιά φορά αν το αφήσουμε στην ησυχία του επανέρχεται μόνο του, αλλά αυτό δεν το λέμε παραέξω!!!

      Διαγραφή
  8. Γειά σου!!!Είμαι η Μάρω και είμαι νέο μέλος στο blog σου!!!!!Πολύ ωραίο το post σου αλλά μου δημιουργήθηκε μια απορία...να την πώ??????Έμένα γιατί το δέρμα μου είναι πάντα λιπαρό???Νομίζω ότι πρέπει να πάρω την λοσιόν από Clinique!
    Μάρω από http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου Μάρω και καλωσόρισες στο blog μου!! χαχα! συνήθως το δέρμα μας έχει έναν τύπο, που βέβαια με το πέρασμα των χρόνων μπορεί να αλλάξει.. υπάρχουν όμως δέρματα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και αλλάζουν ανάλογα με τον καιρό (και την ψυχολογία καμιά φορά)! η lotion της Clinique είναι πολύ αποτελεσματική! φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  9. Πολύ όμορφο το post σου...Σου έχω δώσει και ένα βραβείο..Πέρνα από το blog μου να το παραλάβεις..φιλάκια http://beautylosophy.blogspot.gr/2013/11/the-unpaixtable-blogger-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και πίστευα πως μόνο το δικό μου δέρμα είναι ανώμαλο και αλλάζει συνεχώς τύπο! τι καλά.. δεν είμαι μόνη! έχω συνοδοιπόρο καλή φίλη!!! :-D υπέροχες όλες οι λοσιόν αλλά αυτή με το αγγούρι ακούγεται δελεαστικότατη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :D όχι, είμαστε πολλές! και ναι αυτή με το αγγούρι δεν ακούγεται μόνο αλλά και είναι δελεαστικότατη!

      Διαγραφή
  11. Ααααα.. και πίστευα πως είμαι η μόνη με τόσο ανώμαλη επιδερμίδα.. πόσο χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που αλλάζει τόσο συχνά τύπο το δέρμα μου αλλά έχω και συνοδοιπόρο μια καλή φίλη!! :-D αυτή με το αγγούρι ακούγεται άκρως δελεαστική..! εύγε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes