Μα τι κουβαλάς?? - make up your dayz

Μα τι κουβαλάς??

Κλειδιά... check! Κινητά...check! Πορτοφόλι...check! Τσιγάρα...check! (και uncheck βέβαια να είναι, τόσο το καλύτερο, αλλά..) Σημειώσεις...check! Ημερολόγιο...check! Ακουστικά...check! Τσίχλες...check! Αναπτήρας...check! Φακός...check! Σφυρίχτρα...check! (μα που βρέθηκε η κίτρινη φλούο σφυρίχτρα μέσα στην τσάντα μου? Θεέ μου.. αποκλείεται να είναι δική μου!! Γιατί δεν την πήρα σε άλλο χρώμα? Καλά τι σκεφτόμουν??) Σοκολατάκια...check! (μην απορείς.. για τις μέρες που θέλω απελπισμένα κάτι γλυκό! Τι? Δεν έχεις σοκολατάκια στην τσάντα σου?) Panadol...check! (όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου προκαλέσει πονοκέφαλο). Κι ας μη συνεχίσω με τη λίστα, κατάλαβες τι βάρος σηκώνω καθημερινά. Ειλικρινά ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που το σακίδιο του Γυμναστηρίου το θεωρούν τσαντάκι για καφέ. Οι περισσότεροι με θεωρούν ανασφαλή, αυτοί όμως είναι οι πρώτοι που τρέχουν σε μένα για να ζητήσουν κάτι που θα χρειαστούν ξαφνικά (ναι μαμά και σε εσένα αναφέρομαι!). Πες ότι σου ξηλώνεται ένα κουμπί να μην έχεις ένα mini- σετ ''ραφτικών'' να τακτοποιήσεις το θέμα βρε παιδί μου? Και ναι, καλά κατάλαβες! Εννοείται πώς υπάρχει ειδικός χώρος με τα σχετικά περί ομορφιάς!






Δε χρειάζεται να έχεις όλο το Hondo ούτε κανονικές συσκευασίες φυσικά! Κι ούτε χρειάζεται να έχεις κραγιόν σε όλα τα χρώματα, αυτό με την απόχρωση που έβαλες το πρωί αρκεί! Άλλωστε έχεις τόσα άλλα πράγματα να κουβαλήσεις, γιατί να επιβαρύνεσαι με 100ml αρώματος παραπάνω??
Το δικό μου daily emergency beauty kit περιλαμβάνει όπως βλέπεις ΜΟΝΟ δείγματα! Και είναι πολύ εύκολο και απλό.. είτε ζητάς από την πωλήτρια δείγματα των αγαπημένων σου προϊόντων είτε απλά μαζεύεις ότι υπάρχει στα περιοδικά (και είναι πολλά πίστεψέ με). Τώρα αν θέλεις μπορείς να έχεις μαζί σου το αγαπημένο σου κραγιόν, άντε κι ένα μολύβι χειλιών, άντε κι ένα μολύβι ματιών, άντε κι ένα lip balm, άντε κι ένα νερό προσώπου ως εκεί όμως! Αν σταθείς τυχερή μπορεί να πετύχεις και μινιατούρα του αρώματός σου (η μινιατούρα στη φωτογραφία είναι το λατρεμένο και trademark πλέον Euphoria του Calvin Klein) ακόμα και μινιατούρα του κραγιόν (το συγκεκριμένο είναι δειγματάκι- μινιατούρα της Avon)! Κι όσο για τη μάσκαρα, το Marie Claire να είναι καλά! Τα υπόλοιπα είναι από τα Sephora, Hondos και οπουδήποτε μπορώ να βρω εξυπηρετική και χαμογελαστή πωλήτρια! Α! μην ξεχάσεις και τη λίμα, γιατί μπορεί καταλάθος να σκίσεις το καλσόν! Εκτός κι αν εσύ έχεις και δεύτερο καλσόν μαζί σου, οπότε ανήκεις στην ίδια κατηγορία με εμένα τελικά! 

Υ.Γ.1 Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά λείπει η αντηλιακή... oooops!
Υ.Γ.2 Να θυμηθώ να βάλω και ομπρέλα στην τσάντα μου. Πόσους να καταφέρει να χωρέσει ένα υπόστεγο?
Υ.Γ.3 Καλή διάθεση...check!

18 σχόλια :

  1. ωραίο post , εγω εχω πάντα πουδρα με καθρέφτη , λιπ μπάλμ και χαρτάκια για την λιπαροτητα , επίσης και ένα concealer. μου αρέσει η θετική σου διαθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ!! ναι και το καθρεφτάκι είναι must (πες ότι έχει κολλήσει ένα μαρούλι στο δόντι να μην το προσέξεις? άλλωστε πρέπει να χαμογελάμε ανενόχλητες!)κονσίλερ ε? δεν έχω στην τσάντα.. να θυμηθώ να βάλω!

      Διαγραφή
  2. Πάνω κάτω τα ίδια παίρνω κι εγώ! Πολύ ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ! μα τι ωραία να βλέπω ότι κι άλλοι κουβαλάνε!!

      Διαγραφή
  3. χιχι τι τέλειο ποστ!! :)
    Το δικό μου έχει λιγότερα αν και όποτε βαραίνει αρκετά η τσάντα είναι το πρώτο που βγάζω!! (Εξαρτάται βέβαια που πηγαίνω)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ Κλεονίκη μου! ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????????? Είναι το πρώτο που βγάζεις?? μα είναι ελαφρύ!! εντάξει μπορεί να έχει και λίγο παραπάνω όγκο, αλλά και πάλι...!! αλλά οκ έχεις δίκιο, αν πηγαίνεις σχολή/δουλειά δεν θα αφήσεις τις σημειώσεις για να πάρεις το νεσεσέρ... βέβαια λύση υπάρχει! πιο μεγάλη τσάντα!!

      Διαγραφή
  4. πολυ ενδιαφερον ποστ!!! πολυ κουβαλημα εχουμε βρε παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!! ευχαριστώ!! άστα να πάνε!! και μετά μας λένε και για γυμναστήρια...

      Διαγραφή
  5. με κάνουν να γελάω τόσο πολύ τα posts σου.. αλλά με κάνουν να αναρωτιέμαι κιόλας.. μήπως τελικά δεν είμαι γυναίκα.. η τσάντες που κουβαλάω είναι συνήθως στο μέγεθος του νεσεσέρ σου εκτός κ όταν πηγαίνω στη δουλειά που απλά μεγαλώνει λίιιιγο για να χωράει ομπρέλα, χαρτομάντηλα, υγρά αντισηπτικά μαντηλάκια κ ημερολόγιο.. πφφφφ.. λες τελικά να τα κάνω λάθος??? αχαχαχα!! τελικά τα posts σου προκαλούν εσωτερικές αναζητήσεις.. αχαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ παναγιώτα μου!! μη μου αγχώνεσαι, εμείς οι υπόλοιπες είμαστε υπερβολικές! άσε που έτσι μειώνεις και το άγχος μην τυχόν και χάσεις/ξεχάσεις κάτι κάπου! οι εσωτερικές αναζητήσεις με μέτρο όμως, ε?? (εμένα τουλάχιστον δε μου βγαίνουν πάντα σε καλό!)

      Διαγραφή
  6. Πολύ έξυπνο post! Μου άρεσε πολύ !!:)) Και γώ κάπως ετσι ειμαι! Ταυτιστηκα απόλυτα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι που σου άρεσε και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! τελικά είμαστε περισσότερες απ' ότι νόμιζα!!

      Διαγραφή
  7. και εγώ κουβαλάω αρκετά όμως πάντα βγάζω ασπροπρόσωπη όλη την πα΄ρεα-και τη δίπλα-και την παραδίπλα,χιχι!!!! ωραίο ποστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο γέλιο και αισιοδοξία έχεις;;Δεν ξέρεις πόσο σε ζηλεύω,φτου φτου έτσι να είσαι πάντα!!
    Η δικιά μου τσάντα έχει τα απολύτως απαραίτητα βάσει πάντα των αναγκών μου.Δεν μπορώ να την φορτώνω για το ενδεχόμενο ''αν..''.Χαχαχα αν το κάνω δεν θα μπορώ να τη σηκώσω μετά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! αυτό το ενδεχόμενο ''αν'' είναι που με έχει φάει, και μη νομίζεις δε χρειάζονται πάντα όλα αυτά! είναι όμως απολύτως βέβαιο ότι θα χρειαστούν την ημέρα που θα αποφασίσω να πάρω τσαντάκι- φάκελο μαζί μου! (ο νόμος του Μέρφυ που πάντα βρίσκει εφαρμογή σε εμένα)

      Διαγραφή
  9. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλη blogger που να γράφει πιο ωραία, πιο χιουμοριστικά, πιο διασκεδαστικά, πιο αισιόδοξα και πιο λαχταριστά από σένα internetική μου φιλενάδα! Τη σφυρίχτρα τι τι θες; Και να ήσουν δασκάλα να πω πάει στο διάολο!!! Αμ το φακό; Όλα τα κινητά πλέον έχουν φακό... Τς τς τς τς τς, πολύ βαριά τσάντα δεν κουράζεσαι; ;p
    Keep going περιμένουμε πως και πως να ρουφήξουμε το νέο σου post. :D Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλα αυτά εγώ???? τώρα με κάνεις και κοκκινίζω!! σε υπέρ υπέρ ευχαριστώ Αναστασία μου!!!! πολλά βάρη με την τσάντα, το ξέρω αλλά είμαι αδιόρθωτη..!! φιλιά πολλά πολλά!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes