Have a fabulous new year!!! - make up your dayz

Have a fabulous new year!!!

Πόσες αποφάσεις παίρνεις κάθε χρόνο τέτοιες μέρες? (πολλές)
Πόσες από αυτές κρατάς? (καμία)
Επειδή οι "αποφάσεις του νέου έτους" μοιάζουν όλο και πιο πολύ με το "από Δευτέρα δίαιτα" για φέτος πρωτοτύπησα και δεν πήρα καμία. Αφού πέφτουν στο κενό ποιος ο λόγος για βαρύγδουπες δηλώσεις? Και χωρίς να πολυσκοτίζομαι φόρεσα το αγαπημένο μου little black dress, έβαλα το καινούριο μου κραγιόν, ψέκασα ένα φφφσσστττ από το αγαπημένο μου άρωμα, χαμογέλασα στον καθρέφτη και βγήκα να γιορτάσω! Όχι μόνο επειδή ήταν Πρωτοχρονιά, αλλά επειδή ήθελα να γιορτάσω! Κι αυτό υπόσχομαι να το κάνω όσο πιο συχνά μπορώ. Όχι δεν είναι απόφαση, είναι υπόσχεση!
Για τη νέα χρονιά σου εύχομαι υγεία, και όλα τα καλά του κόσμου! Α! και μην ξεχάσεις να πιστέψεις στη ζωή και στο πιο λαμπερό χαμόγελό σου! Και δεν θα χάσεις!!!


4 σχόλια :

  1. Απαντήσεις
    1. σ' ευχαριστώ πολύ!! κι εσύ να έχεις μια όμορφη και χαρούμενη χρονιά!

      Διαγραφή
  2. Πόσο υπέροχα τα λες?? Έχεις δίκιο! Όλο λέμε, λέμε.. και τίποτα δεν κάνουμε!! Βέβαια πρέπει να έχουμε στόχους ώστε να προσπαθούμε για κάτι, να ελπίζουμε! Σου εύχομαι Καλή Χρονιά!! Με υγεία, χαρά και αγάπη!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καμιά φορά τα λέω για να τ' ακούω κι εγώ!!! σ' ευχαριστώ πολύ, καλή χρονιά και σε εσένα με υγεία, αγάπη, νέους στόχους και ότι καλύτερο στη ζωή σου!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes