Edit your life vol.3 - make up your dayz

Edit your life vol.3

Ήρθε το Πάσχα και μαζί του ήρθε και το νέο τεύχος του Edit Your Life! Είναι αυτό το ψηφιακό περιοδικό που το έχουν δημιουργήσει bloggers με πολύ αγάπη, όρεξη, μεράκι και αγωνία για το αν θα σου αρέσει! Λόγω των ημερών θα βρεις πολλά Πασχαλινά θέματα και όχι μόνο.




Αρχικά είναι άνοιξη και είναι η καταλληλότερη περίοδος να κάνεις αυτό το έρημο το ξεκαθάρισμα στα καλλυντικά σου. Και στη ζωή σου, αλλά τα καλλυντικά είναι πιο εύκολη υπόθεση. Εάν λοιπόν έχεις προϊόντα από τότε που πήγαινες σχολείο, από εταιρείες που έχουν κλείσει εδώ και καμιά δεκαετία, σε χρώματα που στις μέρες μας φαίνονται λίγο... cult, πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια και να διαβάσεις το άρθρο μου 'Ώρα για ξεκαθάρισμα'. Άντε θα το κάνουμε μαζί αυτό που φοβόσουν τόσο καιρό. Και δεν θέλω δικαιολογίες.
Όσο ακαμάτρα και να είσαι, δεν μπορεί, τα αυγά θα τα βάψεις, Πάσχα έχουμε. Κι επειδή βαρέθηκες τα κόκκινα μισό-βαμμένα ή καλύτερα ξεβαμμένα αυγά, η Χριστίνα έχει καταπληκτικές και πρωτότυπες ιδέες για να εντυπωσιάσεις τους πάντες! Ναι ακόμα και την πεθερά. Και αν τυχόν δεν το εκτιμήσει, με τις  Πασχαλινές ιδέες διακόσμησης για το σπίτι και το τραπέζι που σου δίνει, ε δε σου γλιτώνει!
Όπως σε κάθε τεύχος έτσι και σε αυτό, έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις τη συνέντευξη μιας αγαπητής από το κοινό blogger. Η Δέσποινα παίρνει συνέντευξη λοιπόν από την Αγγελική Ξανθάκη, foodblogger. Θέλω να σε προειδοποιήσω για κάτι. Αν είσαι γλυκατζού σαν εμένα, πριν διαβάσεις τη συνέντευξη πάρε κάτι για τη λιγούρα. Θα δεις τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις.
Εάν έχεις κανονίσει για Πάσχα να βρεθείς στην Κέρκυρα είσαι πολύ τυχερή! Με το άρθρο της Κατερίνας θα ξέρεις που να πας και τι να κάνεις από τη Μ. Παρασκευή μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Αν πάλι δεν έχει το πρόγραμμα για φέτος Κέρκυρα, μπορείς να ταξιδέψεις νοερά για την ώρα. Και να κρατήσεις σημειώσεις για να ξέρεις τι θα κάνεις του χρόνου το Πάσχα! 
Κορίτσι είσαι, θα θέλεις να μακιγιαριστείς και να βγεις έξω φρέσκια και λαμπερή! Η Ιλιάνα σου δίνει συμβουλές για ένα σούπερ ανοιξιάτικο, κοριτσίστικο και φρέσκο μακιγιάζ, step by step, ώστε να μη σου ξεφύγει τίποτα!
Τέλος, η Χριστίνα σε ενημερώνει για την Πανελλήνια Μέρα Λογοθεραπείας αλλά και για την επιστήμη της Λογοθεραπείας και όλα όσα μπορούν να αντιμετωπιστούν με αυτή!

Γι' αυτό λοιπόν κάνε ένα κλικ εδώ για να υποδεχτείς σωστά τη μεγαλύτερη Ανοιξιάτικη γιορτή!

2 σχόλια :

  1. Εξαιρετική παρουσίαση, Βίλλυ! Σ ' ευχαριστούμε πολύ, όπως και για τη συμβολή σου και σ'σ'αυτό το τεύχος! Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετική παρουσίαση, Βίλλυ! Σ ' ευχαριστούμε πολύ, όπως και για τη συμβολή σου και σ'σ'αυτό το τεύχος! Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes