Αξίζει να το πεις: Φphilab - make up your dayz

Αξίζει να το πεις: Φphilab

Η αγάπη που έχω στις lotion νομίζω φλερτάρει με τα όρια μανίας με εμμονή. Παντού γύρω μου υπάρχουν διάσπαρτα μπουκαλάκια με το μαγικό νερό που υπόσχονται καθαρισμό της επιδερμίδας, σμίκρυνση των πόρων, άμεση λάμψη, άμεση ενυδάτωση, απομάκρυνση σμήγματος, μείωση 'γραμμών έκφρασης', σβήσιμο δέκα χρόνων από το πρόσωπο, αδυνάτισμα, σύσφιξη, εύρεση συντρόφου και πάει λέγοντας. Τι από αυτά κάνουν είναι υπό συζήτηση. Οι περισσότερες με αφήνουν ικανοποιημένη, κάποιες δεν πρόκειται να τις ξαναπλησιάσω, ενώ υπάρχουν και κάποιες που με έκαναν να αναστενάξω με ανακούφιση. Γιατί δεν πήγαν χαμένα τα λεφτά μου.











Η Nourishing & Firming Tonic Lotion της Φphilab είναι μια κατηγορία από μόνη της. Για να είμαι ειλικρινής είναι η πρώτη φορά που δοκίμασα μια ενυδατική λοσιόν. Για το δικό μου λιπαρό δέρμα, ο όρος 'ενυδατική λοσιόν' είναι απαγορευμένος, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Γελάστηκα όμως! 
Ας τα πάρουμε από την αρχή. 





Η Φphilab είναι μια ελληνική εταιρεία, από αυτές που σε κάνουν να φουσκώνεις από υπερηφάνεια. Το ελληνικό Φ συμβολίζει τις τέλειες αναλογίες, το χρυσό λόγο 1,618, ο οποίος έχει εφαρμοστεί και στην αρχιτεκτονική, καθώς δημιουργεί αίσθηση ισορροπίας και ομορφιάς. Πολλά από τα ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα τους είναι βασισμένα σε μελέτες που έχουν αποσπάσει βραβεία Nobel Ιατρικής και Χημείας. Και σου έχω και κάτι καλύτερο. Η εταιρεία δε χρησιμοποιεί στα προϊόντα της parabens, ζωικά παράγωγα, πετρελαϊκά παράγωγα, αρώματα με αλλεργιογόνα, συνθετικές χρωστικές ουσίες και propylene glycol. Ακόμα και η συσκευασία τους είναι από ειδικό 'violet' γυαλί, το οποίο μπλοκάρει τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες UV. Επιπλέον κάθε προϊόν περιέχει αυστηρά την ακριβή ποσότητα των στοιχείων που είναι απαραίτητα για να κάνει αυτό που υπόσχεται. Χωρίς υπερβολές και χωρίς παραλείψεις και τσιγκουνιές. 




Η συγκεκριμένη λοσιόν υπόσχεται θρέψη και σύσφιξη, ενώ περιέχει υαλουρονικό οξύ πολύ χαμηλού μοριακού βάρους για βαθιά ενυδάτωση. Και μάντεψε! Κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται! Η εφαρμογή της δε γίνεται όπως με τις συνηθισμένες λοσιόν, δηλαδή με βαμβάκι. Την εφαρμόζεις ταμποναριστά με τα δάχτυλα! Μη σε παραξενεύει, κι εγώ στην αρχή απόρησα, με την πρώτη εφαρμογή όμως κατάλαβα ότι είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι φανταζόμουν! Απλά ρίχνεις μερικές σταγόνες στην παλάμη σου (3-4 είναι υπέρ αρκετές, για να καλύψεις και το λαιμό) και με τα δάχτυλα κάνεις μασάζ σε όλο το πρόσωπο (και το λαιμό είπαμε!). Δεν έχει αρώματα, οινοπνεύματα και άλλα σχετικά, αλλά θα νιώσεις μια απίστευτη δροσιά και μια εσάνς πορτοκαλιού, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ! Η ποσότητα είναι αρκετά μεγάλη, αφού 3 σταγόνες σε κάθε εφαρμογή αρκούν. Επίσης η συσκευασία είναι πολύ πρακτική, καθώς δε σου επιτρέπει να το παρακάνεις, το προϊόν πέφτει 'σταγόνα-σταγόνα'. Μόλις 1-2 λεπτά μετά την εφαρμογή της θα νιώσεις το δέρμα σου απίστευτα απαλό και σου έχω και κάτι που θα σε ενθουσιάσει. Δε χρειάζεσαι ενυδατική μετά τη συγκεκριμένη λοσιόν! Ω ναι! Αντίο κρεμούλες που κολλάτε και δεν μπορούμε να βάλουμε την πούδρα μας μετά! Φυσικά για όλη αυτή την καινοτομία δίνεις κάτι παραπάνω, αλλά είναι από τις φορές που λέω: "ότι δίνεις παίρνεις!" και πίστεψέ με, ισχύει. 

Υ.Γ.1 Μαμά το ξέρω ότι σου υποσχέθηκα να τη μοιραζόμαστε, αλλά τελικά κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα μοιραστώ!!!
Υ.Γ.2 Υπόσχομαι όμως να σου πάρω δώρο μια ίδια! Που θα τη μοιραζόμαστε!


2 σχόλια :

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes