#Edit your life vol.4 - make up your dayz

#Edit your life vol.4

Με μεγάλη χαρά, ικανοποίηση και υπερηφάνεια ανακοινώνω την κυκλοφορία του 4ου τεύχους του Edit Your Life! Είναι ένα ολόφρεσκο, δροσερό και καλοκαιρινό τεύχος, στημένο με πολύ προσοχή και φροντίδα, οργανωμένο και επιμελημένο από την editor του περιοδικού, τη Δέσποινα, με θέμα, μα τι άλλο, το καρπούζι! Και έχει θέματα για όλες!






Εάν είσαι nail addicted θα βρεις ένα σωρό βερνικο-προτάσεις από την Κατερίνα για τα νύχια σου, ώστε να βγεις ενημερωμένη στις παραλίες και τα σοκάκια του νησιού!
Εάν είσαι nail art addicted η Νάζη θα σου δείξει step by step το απόλυτα καλοκαιρινό και το τόσο 'ζουμερό' σχέδιο, όσο μια φέτα καρπουζιού! Και πίστεψέ με είναι πανεύκολο να το κάνεις και μόνη σου!
Εάν ψάχνεις νέες και πρωτότυπες συνταγές ζαχαροπλαστικής για να εντυπωσιάσεις, η Χριστίνα σου δίνει τη λύση με την τούρτα καρπούζι! Κι αν έχεις και ιδιαίτερα απαιτητικούς καλεσμένους στο σπίτι σου δίνει και τη συνταγή για λικέρ καρπούζι !
Το ξέρω πως εσύ, όπως κι εγώ, μόλις βρεθείς στην παραλία και τακτοποιηθείς στην ξαπλώστρα δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθείς μέχρι να δύσει ο ήλιος. Μην ξεχάσεις λοιπόν να βάλεις στην τσάντα σου, εκτός από το αντηλιακό φυσικά, και κάποιο από τα βιβλία που προτείνει η Κατερίνα! Κι αν δεν σε βγάλει ο δρόμος σου σε κάποια παραλία, τα βιβλία θα σε βοηθήσουν να ταξιδέψεις έστω και νοερά. 
Η Χριστίνα θα σου δώσει πολύ ωραίες ιδέες για παιχνίδια που θα ενισχύσουν την επικοινωνία με το παιδί/ανηψάκι/βαφτιστήρι/ παιδί φίλης σου. Είναι έξυπνες ιδέες που μπορούν να ενταχθούν και στην καθημερινότητα και βοηθούν ιδιαίτερα νέους γονείς/θείους/νονούς κτλ.
Στη νέα στήλη 'προσωπικές ιστορίες' μπορείς να διαβάσεις μια δική μου 'προσωπική ιστορία' από τα καλοκαίρια των παιδικών μου χρόνων! Και ούτε από εκεί λείπει το καρπούζι!
Υπάρχει κι άλλη νέα στήλη 'ψυχολογίας'! Το άρθρο το γράφει η Τίνα και σου δίνει συμβουλές ώστε να αντιμετωπίσεις την καλοκαιρινή μελαγχολία, που είναι γεγονός ότι κυριεύει αρκετά μεγάλο ποσοστό ανθρώπων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 
Εάν είσαι νέα ή παλιά blogger η Κατερίνα μέσα από μια σειρά μαθημάτων blogging σου δίνει τρομερά χρήσιμες συμβουλές ώστε να ξεκινήσεις, να εξελιχθείς και να πας κι ένα βήμα παραπέρα! Σε αυτό το τεύχος θα γνωρίσεις το SWOT analysis, ένα από τα βασικά εργαλεία στρατηγικής, στο οποίο καταφεύγουν μάλιστα όλες οι εταιρείες σε κάθε νέο project! Μπες και πάρε ιδέες!
Στη νέα στήλη 'Ήξερες ότι..' θα διαβάσεις πράγματα για το καρπούζι που μπορεί να μη γνώριζες και πιθανόν να σου φανούν πολύ χρήσιμα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες! 
Τέλος θα βρεις προτάσεις μόδας και ομορφιάς από εμένα, τη Νάζη και την Τίνα!


Υ.Γ.1 Εάν είσαι blogger και θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας και να γράφεις στο περιοδικό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail στο edityourlife.contact@gmail.com. Μην ξεχάσεις πρώτα να διαβάσεις αυτό το άρθρο για να πάρεις τις απαραίτητες πληροφορίες!
Υ.Γ.2 Καλό καλοκαίρι!!

2 σχόλια :

  1. Βίλλυ, σ'ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρουσίαση του περιοδικού και τη συνεργασία φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes