Αξίζει να το πεις: Nuxe Huile Prodigieuse (updated) - make up your dayz

Αξίζει να το πεις: Nuxe Huile Prodigieuse (updated)

Υπάρχει ένα προϊόν που δε λείπει ποτέ από το νεσεσέρ/ντουλάπι/συρτάρι/ράφι μου. Που από το 2010 που το πρωτοδοκίμασα εθίστηκα. Που λίγο πριν τελειώσει φροντίζω να το αντικαταστήσω. Και φυσικά μιλάω για το Nuxe Huile Prodigieuse. Έχω ξανακάνει αναλυτικό review (θα το βρεις εδώ), αλλά νομίζω ότι αξίζει ένα δεύτερο updated review. 



Όπως είναι γνωστό τοις πάσι είναι ένα ξηρό λάδι σώματος, προσώπου, μαλλιών. Θα μείνω όμως στο 'σώματος' γιατί για 'προσώπου' και 'μαλλιών' δε με ικανοποιεί απόλυτα. Η συσκευασία των 100ml έχει ένα ωραιότατο vaporisateur που σου επιτρέπει να ψεκάζεις χωρίς να γίνεσαι χάλια και να τρέχει προϊόν από παντού. Επιπλέον ελέγχεις και την ποσότητα που θέλεις να εφαρμόσεις χωρίς να κάνεις υπερβολές και σπατάλες. Μόλις ψεκάσεις απλώνεις το προϊόν στην επιδερμίδα σου όπως κάνεις με οποιαδήποτε κρέμα σώματος. Μόλις απλώσεις ντύνεσαι κανονικά, όπως δεν κάνεις με οποιαδήποτε κρέμα σώματος, καθώς κάποιες είναι τόσο λιπαρές που νομίζεις ότι ενυδατώνονται και τα ρούχα σου μαζί με εσένα. Με αυτό το λαδάκι ξεχνάς τέτοιου τύπου προβλήματα, ψεκάζεις, απλώνεις ντύνεσαι! Προσοχή όμως: δε χρειάζεται μεγάλη ποσότητα, μην ξεχνάς ότι είναι λάδι. 


Δεν συζητώ καν για το άρωμά του! Είναι 'πουδρέ' και 'πολυτελές'. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω, δοκίμασε να το μυρίσεις (εάν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα) και θα καταλάβεις τι εννοώ! 
Τι άλλαξε από το προηγούμενο review? Κάτι πολύ βασικό. Η τιμή του. Με τόσα e-φαρμακεία και τόσες προσφορές μπορείς να βρεις τη συσκευασία των 100 ml από 15 euros (η αρχική τιμή είναι 30 euros τιμή απαγορευμένη για καθημερινή χρήση). Ta 50 ml μπορείς να τα βρεις σε ακόμα χαμηλότερη τιμή, θα σου πρότεινα όμως να επενδύσεις στη μεγαλύτερη συσκευασία (συμφέρει και είναι και περισσότερο πρακτική). 

Υ.Γ. Αν μείνω στο ράφι να με βάλετε σε αυτό με τα Nuxe Huile Prodigieuse!

4 σχόλια :

  1. Πάρα πολύ ωραίο review... Θέλω πολύ να δοκιμάσω το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά δεν είχα την ευκαιρία ως τώρα!

    Φιλάκια,
    www.beautyydust.blogspot.gr ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ! Να το δοκιμάσεις, είναι εγγύηση!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το βρήκα ποτέ σε τόσο χαμηλή τιμή. Θα το ψαξω τώρα. Μου βαλές ιδέες....πφφφφ. Λατρεύω μυρωδιές nuxe. H απόλυτη πολυτέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελευταία αγορά του Nuxe που έκανα ήταν από το best pharmacy (πληρώνεις και με αντικαταβολή χωρίς έξοδα αντικαταβολής). Βέβαια αν ρίξεις μια ματιά σε online φαρμακεία ίσως να το βρεις και σε ακόμα χαμηλότερη τιμή!! Έχεις δίκιο, οι μυρωδιές Nuxe είναι η απόλυτη πολυτέλεια!! :) :)

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes