Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η ομορφιά και η δύναμη που κρύβεις μέσα σου! (Guest Post)

Σήμερα έχω τη μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενώ ένα post της Τίνας. Πιθανόν να γνωρίζετε αυτή τη γλυκύτατη blogger, κι αν όχι την ίδια, τότε σίγουρα γνωρίζετε το blog της It's my life by Tina Michaelidou! Σίγουρα μάλιστα έχετε πετύχει άρθρα της είτε στο Athens Vibe, είτε στο Pillow Fights, είτε στο Sugar Mama (και σταματάω εδώ γιατί δεν θα τελειώσει ποτέ η λίστα) και σίγουρα στο διαδικτυακό περιοδικό μας edit your life!! Προσωπικά τρελαίνομαι να διαβάζω τα άρθρα της για τις σχέσεις, τους πρώην, τους νυν και τους αεί, γιατί κάπου μέσα σε αυτές τις γραμμές βλέπω και δικές μου ιστορίες!
Σε ευχαριστώ Τίνα για το αισιόδοξο άρθρο που διαβάζοντάς το με έκανε πράγματι να χαμογελάσω!"Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες, κάτι η οικονομική κρίση, κάτι η ανεργία μας κάνουν να νιώθουμε περίεργα και να μη θέλουμε να κάνουμε τίποτα. Όρεξη και κέφια είναι στο μηδέν, όσο και να προσπαθούμε.

Όμως μην ξεχνάμε μέσα μας κρύβουμε πολλά θετικά στοιχεία που τα έχουμε καταχωνιάσει και δεν λένε να βγουν τα άτιμα. Όμως σε κάποια φάση της ζωής μας η δύναμη και η ομορφιά που κρύβουμε μέσα μας θα βγουν στην επιφάνεια με κάποιον μαγικό τρόπο.

Θέλει μόνο θάρρος, αυτοπεποίθηση και πολλά χαμόγελα. Ειδικά τα χαμόγελα χρειάζονται ακόμα και στις δυσκολίες γιατί έτσι δε το βάζεις κάτω και δεν αφήνεις κανέναν και τίποτα να σε πληγώνει.

Να χαμογελάς πάντα γιατί η ομορφιά και η δύναμη που κρύβεις μέσα σου είναι σημαντικά για εσένα!!!

Να χαμογελάτε γιατί σας αξίζει!!"

Υ.Γ. Εσείς πόσες φορές χαμογελάσατε στον εαυτό σας σήμερα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου