Έτοιμη για crash test? - make up your dayz

Έτοιμη για crash test?

Άλλο post προόριζα για σήμερα, άλλο βγήκε. Γιατί όταν σε πιάνει μανία και λύσσα για διαγραφές, διαγράφεις και τις φωτογραφίες για το blog πριν τις αποθηκεύσεις πρώτα κάπου αλλού. Έτσι το post για face care empties πήγε περίπατο. Νομίζω όμως ότι τις μάσκαρα τις αγαπάς λίγο παραπάνω, οπότε κάθε εμπόδιο για καλό! 
Είμαι κι εγώ mascara junkie και το δηλώνω (σχετικά) περήφανα. Όταν βρίσκεις τη σωστή μάσκαρα τότε το μάτι και το βλέμμα αποκτούν άλλη διάσταση. Μέχρι να τη βρεις όμως έχεις δοκιμάσει ότι βγάζει η βιομηχανία καλλυντικών. Αλλά γι' αυτό είμαι εδώ, για να σε γλιτώσω από κόπο, χρόνο και σπατάλες!
Σημ.: Δεν το λες ακριβώς crash test, αλλά είπα να κάνω λίγο πιο δραματικό τον τίτλο!




Η Helena Rubinstein είναι μία από τις εταιρείες που σέβομαι. Τα προϊόντα της είναι προσεγμένα, άριστα ποιοτικά και δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στο δέρμα μου και στα μάτια μου. Η μάσκαρα queen lash είναι ίσως από τις καλύτερες που έχω χρησιμοποιήσει. Η συγκεκριμένη ήταν limited edition γι' αυτό και τη βλέπεις έτσι wild και leopard. Ίσως και να κυκλοφορεί ακόμα η συγκεκριμένη συσκευασία, δεν είμαι απολύτως σίγουρη, πάντως τη μάσκαρα μπορείς να τη βρεις, είναι από τη βασική συλλογή τους! Και ναι, είναι μία μάσκαρα που θα αγόραζα ξανά και ξανά. Α! το βουρτσάκι είναι με τρίχα και όχι σιλικόνης, Η Radiant magna lash είναι μια μάσκαρα που με ικανοποίησε αρκετά. Αρκετά καλή για drugstore προϊόν, αρκετά καλή τιμή, αρκετά καλό αποτέλεσμα. Δίνει κυρίως όγκο στις βλεφαρίδες και έχει ένα τέλειο απόλυτα μαύρο χρώμα. Αν δεν θέλεις να δώσεις μια μικρή περιουσία για τις βλεφαρίδες σου αλλά θέλεις ένα προϊόν οικονομικό να κάνει τη δουλειά του και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη, τότε είναι μια καλή επιλογή! 
Για τις μάσκαρα της Lancome δεν έχω λόγια. Το έχω γράψει ένα εκατομμύριο φορές, είναι ίσως οι καλύτερες που έχω χρησιμοποιήσει, αν και λίγο τσιμπημένες στην τιμή. Όμως το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Θα δώσω ένα βαθμό παραπάνω στην Hypnose Drama μόνο για το βουρτσάκι της. Και οι δύο (Hypnose Drama και Hypnose Star) δίνουν και μήκος και όγκο και ακόμα κι αν θέλεις να βγεις το βράδυ και να κάνεις ένα έντονο μακιγιάζ στα μάτια, μερικές στρώσεις από αυτές τις μάσκαρα αρκούν, χωρίς να χρειάζεται να πασαλείβεσαι με σκιές και γκλίτερ! Επίσης έχουν βουρτσάκι τρίχινο και όχι σιλικόνης!




Οι παραπάνω μάσκαρα βρέθηκαν σε ένα συρτάρι λίγο πριν πεταχτούν. Έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τελευταία σταγόνα (?). Η Bourjois maxi frange δεν ξέρω καν αν κυκλοφορεί ακόμα, την είχα πολλά χρόνια. Δεν δίνει όγκο, ούτε μήκος, ούτε γυριστές βλεφαρίδες. Υποτίθεται ότι έχει και ένα δεύτερο προϊόν που προετοιμάζει τις βλεφαρίδες, όμως για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει. Την είχα σε καφέ χρώμα (για κάτι πιο ελαφρύ και πιο πρωινό) αλλά μάλλον ήταν κακή επιλογή, αφού έκανε τις βλεφαρίδες μου να φαίνονται άτονες και.. ξεβαμμένες (δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω). Ούτε η Diorshow Maximizer μου άρεσε. Είναι ένα προϊόν που το εφαρμόζεις πριν τη μάσκαρα και υπόσχεται αύξηση μήκους και όγκου στις βλεφαρίδες σου. Τη χρησιμοποίησα μόνο και μόνο για να τελειώσει, παρόλο που προσπάθησα να της δώσω πολλές ευκαιρίες (όπως θα δεις εδώ). Η χρωματιστή μάσκαρα της Lancome ήταν οκ. Δεν μπορώ να πω ότι μεταμόρφωνε και τα μάτια, αλλά τουλάχιστον είχε ένα ωραίο, συμπαγές χρώμα (πράσινο) το οποίο έγραφε πολύ ωραία στις βλεφαρίδες και έδινε ένα πιο χαρούμενο τόνο στο μακιγιάζ, χωρίς να φτάνει σε υπερβολές. 





Η volume effet faux cils της Yves Saint Laurent είναι νέος έρωτας και μάλιστα με την πρώτη ματιά!Πρόκειται για μια μάσκαρα σε χρώμα δαμασκηνί, που χρωματίζει απίστευτα όμορφα τις βλεφαρίδες, τις κάνει να φαίνονται πιο πλούσιες και τα μάτια γίνονται πιο έντονα! Τη φοράω ακόμα και το βράδυ, παρόλο που δεν είναι σε μαύρο χρώμα. Συν ότι ταιριάζει ιδανικά στα καστανά μάτια! Η μάσκαρα της MAC που βλέπεις στη φωτογραφία είναι ίσως η καλύτερη που έχω χρησιμοποιήσει μετά από την Hypnose. Έχει βουρτσάκι σιλικόνης (ίσως το μοναδικό βουρτσάκι σιλικόνης που μου αρέσει τόσο πολύ) και στην κυριολεξία μεταμορφώνει τα μάτια! Και μακραίνει τις βλεφαρίδες και τις γυρίζει και τις κάνει να φαίνονται πιο πλούσιες! Και σε πολύ καλύτερη τιμή από αυτή της Lancome (ειδικά αν την πάρεις σε περίοδο εκπτώσεων φτάνει στην τιμή της radiant)! Η Giordani Gold της Oriflame ήταν μια μάσκαρα άγνωστη για μένα, μέχρι που την πέτυχα δώρο σε ένα περιοδικό. Ευτυχώς, γιατί αν την είχα αγοράσει θα είχα απογοητευτεί διπλά. Αρχικά μου έκανε πολύ κακή εντύπωση η μυρωδιά της. Μύριζε πετρέλαιο, οπότε δε ρίσκαρα να τη χρησιμοποιήσω και πολύ. Το βουρτσάκι είναι καλό, το προϊόν αρκετά ρευστό, αλλά μυρίζει άσχημα. Και δεν ξέρω πόσο καλό είναι αυτό... Ούτε την εταιρεία W7 γνώριζα, μέχρι που πήρα αυτές τις 2 μάσκαρα: eyelust και souffle. Δεν θα έλεγα ότι μου άρεσαν ιδιαίτερα, δεν είδα κάποια συγκλονιστική αλλαγή στο μήκος ή στον όγκο των βλεφαρίδων, εκτός από το γεγονός ότι τις έκανε πιο μαύρες. Είναι ωστόσο πολύ οικονομικές κι αν θέλεις μια μάσκαρα για ένα πολύ ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ, τότε νομίζω ότι είναι οκ. Για τη μάσκαρα της Marie Dalgar έχω ξαναγράψει και εδώ. Είναι μια θαυματουργή μάσκαρα που δίνει όσο μήκος θέλεις εσύ στις βλεφαρίδες! Χάρη στο δεύτερο βουρτσάκι που έχει με μικρο ίνες "χτίζεις" τις βλεφαρίδες σου όσο θέλεις! Περνάς εναλλάξ μία τη μάσκαρα και μια το προϊόν με τις μικρο ίνες και βήμα βήμα βλέπεις τις βλεφαρίδες να φτάνουν μέχρι τα φρύδια! Προσωπικά μου αρέσει πολύ και θα τη συνιστούσα για πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις, πρόσεχε όμως μην το παρακάνεις, διαφορετικά οι βλεφαρίδες σου θα μοιάζουν με πόδια αράχνης.

Υ.Γ.1 Αν κατάφερες να διαβάσεις το post μέχρι το τέλος, τότε μάλλον είσαι κι εσύ mascara junkie!
Υ.Γ.2 Περιμένω και τις δικές σου προτάσεις για ένα δεύτερο crash test!!


2 σχόλια :

  1. Μια πρόσφατη ανακάλυψή μου, από δώρο σε περιοδικό είναι η They're real - Benefit. Τη Lancome όμως δεν τη φτάνει καμία στις μάσκαρα!!! Πολύ ωραίο ποστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ήρθε η ώρα να δοκιμάσω τη "They're real"! Όντως η Lancome είναι top! Ευχαριστώ πολύ!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes