5+1 for 2015! - make up your dayz

5+1 for 2015!




Αρχικά να πω Καλή Χρονιά! Είναι το πρώτο μου post για το 2016, αν και το προγραμμάτιζα πολύ νωρίτερα να ανέβει. Όμως βλέπεις ο Ερμής που είναι ανάδρομος έχει τα δικά του σχέδια (το βλέπεις και στην πρώτη φωτογραφία, άλλα ήταν τα αρχικά πλάνα του ποστ) και κάπως έτσι έφτασε 22 Ιανουαρίου για να κάνω κι εγώ την εμφάνισή μου!
Δεύτερον θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δε μου αρέσουν οι απολογισμοί. Επειδή δε με συμφέρουν. Πάντα καταλήγω ότι έχω κάνει περισσότερα λάθη απ' ότι νόμιζα και περισσότερες λάθος επιλογές. Φυσικά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλιώς τι θα έχω να διηγούμαι? 
Το παρακάτω post λοιπόν έχει τα 5+1 προϊόντα. Είναι αγαπημένα όχι επειδή είναι τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει (οκ, κάποια από αυτά είναι), αλλά επειδή οι στιγμές που συνόδευσαν είναι αγαπημένες!







Θα ξεκινήσω με το gimme Brow της Benefit, αυτό το μαγικό gel φρυδιών (αναλυτικό review θα δεις εδώ). Είναι το πρώτο προϊόν για τα φρύδια που αγόρασα (μάλλον όχι το πρώτο που αγόρασα, αλλά το πρώτο που χρησιμοποίησα) και με κατενθουσίασε! Κι όχι μόνο εμένα, αλλά και τη φίλη μου τη Μάρω, που την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα μου είπε όλο θαυμασμό :"Βίλλυ τι έκανες στα φρύδια σου, είναι πάρα πολύ ωραία!!". Ναι, γιατί εμείς τα κορίτσια κάνουμε και τέτοια κοπλιμέντα μεταξύ μας! Οπότε το αγαπώ λίιιγο παραπάνω γιατί κάθε φορά που το φοράω θυμάμαι την αντίδραση της Μάρως και γελάω!


Το L της Lolita Lempicka είναι ένας μικρός ανεκμετάλλευτος θησαυρός που υπήρχε στο ντουλάπι μου για αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω γιατί δεν το φορούσα, νομίζω μου φαινόταν πολύ "γλυκερό". Κάποια στιγμή όμως μέσα στο καλοκαίρι (και μέσα στα capital control) ξέμεινα από άρωμα και άρχισα να το χρησιμοποιώ. Και χάρηκα διπλά που τόσο καιρό είχε μείνει στο ντουλάπι! Είναι γλυκό, ζεστό, χαρούμενο και κοριτσίστικο. Δεν θα το έβαζα στην κατηγορία "σαγηνευτικά αρώματα", δεν είναι αυτός ο σκοπός του άλλωστε. Μπαίνει όμως στην κατηγορία "καλοκαιρινά βράδια με κοκτέιλ" και τότε ακριβώς ήταν που το φορούσα! Σε εξόδους με φίλες μου, άπειρες δοκιμές κοκτέιλ και νέων μαγαζιών, "κοινωνική κριτική" μέχρι να στεγνώσει το στόμα μας και να αναζητήσουμε κι άλλο κοκτέιλ, χορό μέχρι να λαχανιάσουμε και γέλια μέχρι να δακρύσουμε! Γίνεται λοιπόν να λείπει από τα αγαπημένα 5+1? Το ροζάριο που βλέπεις στη φωτογραφία είναι δημιουργία της jenny jenny jewls. Την Τζένη την γνώρισα το 2014 και είμαι από τις μεγάλες της φαν, γιατί τα κοσμήματά της, εκτός ότι είναι θηλυκά, χαρούμενα και εντυπωσιακά, συνοδεύονται από πολύ θετική ενέργεια! Αναλυτική παρουσίαση θα βρεις κι εδώ!


Το "energie" spray των Pure Elements, είναι ένα ενεργειακό σπρέι. Τι σημαίνει αυτό? Το ψεκάζεις στα σημεία που χτυπάει ο παλμός, για να ρέει άφθονη η ενέργεια chi (τσι). Είναι "πράσινο" και μυρίζει κάτι "πράσινο". Το άρωμά του δεν διαρκεί καθόλου σχεδόν, άλλωστε δεν εκπληρώνει χρέη αρώματος. Απλά σε βοηθάει στη συγκέντρωση, στη βελτίωση της διάθεσής σου (εάν κλείσεις τα μάτια νομίζεις ότι κυλιέσαι στο γκαζόν) και στη ροή της ενέργειας chi ντε!! Το χρησιμοποιούσα κάθε φορά πριν το μάθημα της yoga. Ναι, το 2015 έκανα το ντεμπούτο μου στην ashtanga yoga, αναλυτικότερα θα σου μιλήσω σε επόμενο post! Κι επειδή είναι ίσως η καλύτερη απόφαση που πήρα μέσα στο 2015 (να ξεκινήσω τη yoga εννοώ), συγκαταλέγεται στα αγαπημένα μου προϊόντα!


Αααα μάλιστα. Φτάσαμε και στο kinda sexy της Mac! Αυτό το κραγιόν με συνόδευε σε όλα τα πρώτα μου ραντεβού! Είναι σταθερό όσο χρειάζεται, διακριτικό όσο χρειάζεται, αλλά και έντονο όσο χρειάζεται, συνδυάζεται με όλες τις αποχρώσεις μακιγιάζ και ρούχων! Οπότε είχα ένα άγχος λιγότερο! Το ότι το φόρεσα σε τόσα πρώτα ραντεβού μάλλον δείχνει τις λάθος επιλογές και εκτιμήσεις που κάνω, αλλά δε βαριέσαι.. τι θα έχουμε να διηγούμαστε?! 
Αυτό το χαρούμενο, γελαστούλι και ζουμπουρλίδικο ανθρωπάκι είναι δημιουργία των heartsnarrows! Τα heartsnarrows ξεκίνησαν το 2015 με όμορφα και πολύχρωμα βραχιολάκια και κολιεδάκια με φουντίτσες και γούρια με ματάκια! Αναλυτική παρουσίαση θα δεις πολύ πολύ σύντομα, όπως και μια μεγάλη έκπληξη! Θα περιμένεις όμως λίγες μέρες να ορθοδρομίσει ο ερμής. Μέχρι τότε μπορείς να χαζέψεις τη σελίδα τους στο facebook!


Αυτή η κρέμα χεριών είναι πολύ νέα ανακάλυψη. Είναι η Serenity των Rituals και εάν ο παράδεισος είχε μυρωδιά, τότε πρέπει να είναι αυτή! Είναι μια μίξη τριαντάφυλλου και αμύγδαλου, που διαρκεί πολλές ώρες και η ενυδάτωση που προσφέρει είναι ασύγκριτη! Αναλυτικό review θα δεις πολύ σύντομα! Η αγορά της έγινε από το αεροδρόμιο της Κύπρου. Στην Κύπρο είχα βρεθεί για διακοπές με μία φίλη μου (οκ εγώ έκανα διακοπές, η φίλη μου πήγε για δουλειά) και περάσαμε φανταστικά, αλλά το ταξίδι της επιστροφής ήταν γεμάτο εκπλήξεις. Όταν πήγα στο ταμείο των duty free για να πληρώσω την κρέμα, τσακώθηκα με την υπάλληλο, γιατί προτιμούσε να εξυπηρετήσει τα 5 άτομα που ήταν πίσω από εμένα στην ουρά, και παραλίγο να χάσουμε την πτήση. Στο αεροπλάνο τσακώθηκε η φίλη μου με μία επιβάτη, γιατί η επιβάτης είχε μια ρακέτα και φοβόταν μήπως το laptop της φίλης μου της σπάσει τη ρακέτα και απορούσε (δυνατά) γιατί δεν έδωσε το laptop της στις αποσκευές και γιατί εγώ αγόρασα τόσες σοκολάτες από τα duty free που πιάνουν χώρο και θα σπάσουν και οι σοκολάτες μου τη ρακέτα της. Νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου γιατί κατάφερα να αγνοήσω την επίδοξη Ναβρατίλοβα.


Για το τέλος άφησα κάτι πιο χαλαρωτικό, Είναι η cucumber cleansing lotion από Mario Badescu. Μυρίζει τη φρεσκάδα του αγγουριού, και έχει τη φρεσκάδα του αγγουριού, έχει ένα πολύ "έξυπνο" και εύχρηστο καπάκι, αλλά δεν θα πω περισσότερα, γιατί και για αυτή τη λοσιόν θα ακολουθήσει review! Είναι στα αγαπημένα γιατί όσο πιο έντονη και αγχωτική μέρα είχα, τόσο μεγαλύτερη χαλάρωση μου πρόσφερε όταν καθάριζα το πρόσωπό μου το βράδυ! Καθάριζε τους ρύπους, την κούραση, το άγχος, τις εντάσεις και τους καβγάδες του 2015!

Υ.Γ.1 Και με πιο χαλαρή διάθεση (ας είναι καλά το energie spray και η ενέργεια chi) υποδεχόμαστε μια χρονιά πολύ πιο όμορφη από τις προηγούμενες! Ακόμα κι αν δεν της φαίνεται μέχρι τώρα, δε σημαίνει ότι αποκλείεται να αλλάξει στην πορεία!!
Υ.Γ.2 Εσένα ποιες στιγμές σου έμειναν περισσότερο από την προηγούμενη χρονιά?
Υ.Γ.3 Μείνε συντονισμένη, γιατί ακολουθούν μεγάλες εκπλήξεις που θα γεμίζουν την οθόνη καρδούλες!!


2 σχόλια :

  1. Πολυ ωραια προιοντα!
    Μου φανηκε πολυ ενδιαφερον το energie spray!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το energie spray είναι πλέον από τα πιο πιο αγαπημένα προϊόντα!! Πάντα εξαφανίζει την κακή μου διάθεση (όταν έρχεται)! Μακάρι μόνο να μπορούσαμε να ψεκάσουμε και αρνητικούς ανθρώπους και να εξαφανιστούν, όμως η κοσμετολογία δεν έχει φτάσει μέχρι εκεί (ακόμα)! Αν το πετύχεις κάπου, να το δοκιμάσεις! Είμαι σίγουρη ότι θα σε κάνει να χαμογελάσεις!! πολλά φιλιά!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes