Αξίζει να το πεις: Mario Badescu, ceramide eye gel - make up your dayz

Αξίζει να το πεις: Mario Badescu, ceramide eye gel

Αυτό το post είναι ένα post-παραγγελιά. Για την Τζένη, που θέλει να ξέρει σε ποια κρέμα ματιών αξίζει να επενδύσεις ελπίδες!
Αρχικά να πω ότι δεν είμαι μεγάλη φαν των κρεμών ματιών. Είμαι λίγο τεμπέλα, μία ξεχνάω να βάλω, μία ξεχνάω ότι τις έχω στο ντουλάπι και μία ξεχνάω ότι τώρα πια τις έχω πραγματικά ανάγκη. Μου το θυμίζει όμως καθημερινά το κονσίλερ που δεν "στρώνει".
Όσες έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα με έχουν αφήσει αρκετά ικανοποιημένη (τις τελευταίες θα τις δεις εδώ). Προσφέρουν καλή ενυδάτωση, είναι πλούσιες σε συστατικά αλλά ταυτόχρονα λεπτόρρευστες, δίνουν αυτή την αίσθηση πολυτέλειας και το σημαντικότερο είναι ότι βοηθούν στο να μην επεκταθούν οι.. γκχμ "γραμμές έκφρασης" (από το πολύ γέλιο είναι αυτές οι γραμμές, μη νομίζεις κάτι άλλο).

Όμως καμία δεν μπορούσε να βοηθήσει στο πρόβλημα που με ταλανίζει χρόνια τώρα (ελπίζω και κάποιες από εσάς, έτσι για να μη νιώθω σαν τη μύγα μες στο γάλα). Πρησμένα μάτια και έντονες σακούλες. Ειδικά όταν ξυπνάω το πρωί. Και ειδικά όταν αυτές οι χαριτωμένες σακουλίτσες συνδυάζονται και με τους μαύρους-μοβουλί κύκλους, είμαι σαν να έχω μπλέξει σε άγριο καβγά το προηγούμενο βράδυ, σαν να έχω πάρει μέρος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing και σαν να έχω βγει από διασταύρωση ανθρωποειδούς με πάντα. Στην καλύτερη περίπτωση.

mario badescu ceramide eye gel



mario badescu ceramide eye gel


Κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά (συγκεκριμένα ήμουν στο Beautystore, θα το βρεις εδώ και online εδώ!) και ψάχνοντας ένα προϊόν άσχετο με την περιποίηση ματιών, έπεσε το μάτι μου εδώ. Περισσότερο από περιέργεια, γιατί δεν είχα δει κάτι ζελε-οειδές και πράσινο στην κατηγορία "περιποίηση προσώπου". Θα την πω την αμαρτία μου. Κοιτάζοντάς το ένιωσα παράξενα και μου ξέφυγε το "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΛΑΠΑΤΣΑ??" Ευτυχώς τα κορίτσια το αντιμετώπισαν με πολύ χιούμορ και μου εξήγησαν αμέσως τη χρησιμότητα αυτής της χλαπάτσας.

Είναι για το ξεπρήξιμο των ματιών! Στο άκουσμα αυτής της φράσης ένιωσα να με λούζει το φως του ήλιου και αγγελάκια να τραγουδούν στα αυτιά μου! Επιπλέον λόγω των θρεπτικών βοτάνων που υπάρχουν σε αυτό το gel μειώνονται αισθητά οι μαύροι κύκλοι! Μου έδωσαν κι ένα μικρό tip! Αν διατηρείς το προϊόν στο ψυγείο τότε είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση αυτών των χαριτωμένων πρηξιμάτων!

Δεν το σκέφτηκα και πολύ, την αγόρασα. Μόλις έφτασα σπίτι την έβαλα αμέσως στο ψυγείο, δίπλα από τις kinder bueno για να μην ξεχνάω να τη βάζω πρωί και βράδυ. Και κάπως έτσι ανυπομονούσα να ξυπνήσω το πρωί! 

mario badescu ceramide eye gel

Ήδη με την πρώτη χρήση έμεινα άφωνη! Ένιωθα τα μάτια μου ξεκούραστα και νομίζω ήταν λίγο πιο φωτεινά! Οι σακούλες υποχώρησαν πολύ πιο γρήγορα από το συνηθισμένο και επιτέλους το κονσίλερ απλωνόταν πανεύκολα! Με την πρώτη χρήση εννοείται ότι δεν είδα διαφορά στους μαύρους-μοβουλί κύκλους, αλλά αυτό θέλει χρόνο. Εννοείται ότι την άπλωσα και το βράδυ της ίδιας μέρας (μπορείς να τη χρησιμοποιείς πρωί βράδυ), αλλά είχα ένα μικροοούυυυυλι προβληματάκι! Επειδή ήταν κρύα (από το ψυγείο) ένιωσα ότι "ξύπνησα".. Οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι το ιδανικό προϊόν για τα "βαριά" βλέφαρα, αλλά και για τα πρωινά που το μάτι αρνείται πεισματικά να ανοίξει! Από τότε που την αγόρασα τη χρησιμοποιώ ευλαβικά πρωί-βράδυ, ακόμα και τις μέρες που αργώ να ξυπνήσω, ή τις μέρες που με πιάνει η τεμπελιά μου! Την εφαρμόζω κάτω από τα μάτια, στο πόδι της χήνας, αλλά και στο πάνω βλέφαρο, γιατί όπως με ενημέρωσαν τα κορίτσια στο μαγαζί βοηθά και στην εξισορρόπηση του χρώματος στα άνω βλέφαρα (καμιά φορά είναι πιο σκουρόχρωμα, διακρίνονται οι φλέβες κτλ).

mario badescu ceramide eye gel

Παρά το γεγονός ότι τη χρησιμοποιώ αρκετό καιρό, η ποσότητα δεν έχει μειωθεί σχεδόν καθόλου, καθώς χρειάζεται μόνο ένα "τσικ" προϊόντος στο κάθε μάτι! Και τελικά αυτή η χλαπατσούλα με έκανε να είμαι συνεπής στη φροντίδα των ματιών μου! Οι σακουλίτσες μου μπορεί να μην εξαφανίστηκαν εντελώς (άλλωστε είναι και λίγο θέμα κατασκευής και διατροφής, ας μη γελιόμαστε), αλλά τουλάχιστον υποχωρούν πολύ πιο γρήγορα το πρωί και δεν είναι τόσο έντονες πια! Οι μαύροι κύκλοι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, κι επίσης έχουν υποχωρήσει αισθητά! Το καλύτερο όμως είναι ότι δε χρειάζεται πια να βάλω μια μπεζ βάση στα μάτια τις ημέρες που δεν θέλω να βαφτώ (για να κρύψω φλεβίτσες δυσχρωμίες κτλ), καθώς στα άνω βλέφαρα έκανε δουλειά, όχι αστεία! Για τα πρακτικά η αρχική τιμή είναι 28 euros αλλά μπορείς να την πετύχεις με έκπτωση σε χαμηλότερη τιμή (αυτή τη στιγμή νομίζω έχει 24 euros)!

Υ.Γ. Ηθικό δίδαγμα: ότι κοροϊδεύεις το λούζεσαι!

6 σχόλια :

  1. ότι κοροιδεύεις το λούζεσαι.. νόμος!

    πάντως ήταν χρήσιμο το.. λούσιμο!

    φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα!!! σωστά, γιατί άλλα λουσίματα μόνο χρήσιμα δεν τα λες!!!
      πολλά φιλιά! :)

      Διαγραφή
  2. Πω πω, τη θέλω απεγνωσμένα!Αφού τελειώσω τρεις που έχω ανοιχτές γιατί η πρώτη δε μου άρεσε πολύ και πήρα τη δεύτερη που και αυτή ήταν μάπα και πήρα την τρίτη!Αλλά δε θέλω να τις πετάξω κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ σε καταλαβαίνω απόλυτα, ούτε εγώ θέλω να πετάω προϊόντα που δεν "πέτυχαν"! Συνήθως βρίσκω άλλες εφαρμογές, όπως π.χ. μία κρέμα προσώπου πιο "βαριά" από το επιθυμητό τη βάζω στα πετσάκια των νυχιών, ένα λάδι προσώπου που δεν "στρώνει" το βάζω στα γόνατα και φτέρνες κτλ. (για να τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα, χαχαχα)!! Πάντως η συγκεκριμένη είναι μακράν η καλύτερη από όσες έχω δοκιμάσει!! :)

      Διαγραφή
  3. Εκπληκτικο ποστ!
    Δεν την γνωριζα την συγκεκριμενη κρεμα, θα την εχω υποψη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου!!! Να την έχεις υπόψη σου, εγώ έχω κατενθουσιαστεί με τη συγκεκριμένη!! πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes