Edit your life feat #workoutyourdayz - make up your dayz

Edit your life feat #workoutyourdayz

Ήδη εδώ και ενάμιση μήνα έχει ξεκινήσει η λειτουργία του site edityourlife magazine! Το θυμάσαι το διαδικτυακό περιοδικό που ανανέωνε το ραντεβού του κάθε 2 μήνες! Πλέον όμως δε χρειάζεται να περιμένεις 2 μήνες, καθώς τα λέμε καθημερινά με φρέσκα άρθρα, επίκαιρα, και πολύ πλούσια σε θεματολογία!! 


Το Make up your dayz εννοείται ότι συνεχίζει τη συνεργασία του, όμως με μια άλλη πλευρά από αυτή που έχεις συνηθίσει! Δε γράφω λοιπόν για προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, αλλά για άσκηση! Ναι καλά διάβασες, για ασκήσεις γυμναστικής, yoga, καλή διατροφή, tips διατροφής και όλα αυτά τα θέματα που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη διάθεσή σου, την εσωτερική σου ηρεμία και κατ'επέκταση την εμφάνισή σου! 



Το ραντεβού μας είναι κάθε Παρασκευή! Κάθε Παρασκευή λοιπόν θα βρίσκεις τρόπους να σηκώνεσαι από τον καναπέ και την καρέκλα του γραφείου! Κι αφού το κατάφερα εγώ που προτιμούσα να δω ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση που δε με ενδιέφερε από το να σηκωθώ και να πιάσω το τηλεκοντρόλ, τότε σίγουρα θα το καταφέρεις κι εσύ!

Στην εβδομαδιαία στήλη Body & Mind θα βρεις πολλά άρθρα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις έστω μια αρχή στον μαγικό κόσμο της yoga! Και φυσικά θα την κάνουμε μαζί, αφού ότι καινούριο μαθαίνω θα το γράφω για να το δεις και να το δοκιμάσεις!!

Θα βρεις τα εξής άρθρα (τις ασκήσεις τις εκτελεί η Χριστίνα Βασκαντήρα, pilates & yoga instructor):

  • Ασκήσεις αναπνοής: ποιες είναι οι τεχνικές και πώς μπορείς να πετύχεις τη σωστή αναπνοή ώστε να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να γεμίσεις ενέργεια; 





  • Ασκήσεις stretching: σίγουρα νιώθεις πιασμένη σε διάφορα σημεία του σώματός σου. Με ποιες ασκήσεις μπορείς να "ξεπιαστείς" γρήγορα και απλά χωρίς σχεδόν να σηκωθείς από την καρέκλα; 










    • Plank ή "σανίδα": εάν δεν έχεις χρόνο για να ακολουθήσεις ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής, αυτή η άσκηση θα σου λύσει τα χέρια! 

     





    • Do's & Don'ts πριν τη γυμναστική: Σε αυτό το άρθρο θα δεις μικρά tips για το τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφεύγεις πριν την προπόνησή σου!



    • Τα οφέλη των superfoods: Ναι τα superfoods δεν έχουν τυχαία αυτή την ονομασία! Εδώ θα διαβάσεις για τα οφέλη τους στην υγεία αλλά και την εμφάνισή σου αλλά και πώς να τα εντάξεις στο καθημερινό διαιτολόγιό σου!


    Φυσικά εξακολουθούν να "ανεβαίνουν" και τα άρθρα "Προσωπικές ιστορίες" και "Είναι οκ/ Δεν είναι οκ"! Γιατί η κάθε περίσταση θέλει το savoir vivre της!!

    Σε περιμένω λοιπόν στο edit your life magazine να αλλάξουμε μαζί τις διατροφικές μας συνήθειες, να γυμναστούμε και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας!!

    1 σχόλιο :

    Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

    Brands List

    BRANDS LIST
    Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes