Spring Giveaway!! - closed - make up your dayz

Spring Giveaway!! - closed

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που βγήκα από το σπίτι φορώντας κοντομάνικο. Εκεί είναι που καταλαβαίνεις ότι η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και έρχεται το καλοκαίρι! Ένα χελιδόνι δε φέρνει την άνοιξη, ένα κοντομάνικο όμως???

Και αυτός είναι λόγος να το γιορτάσουμε με έναν διαγωνισμό!!



Σου έχω μιλήσει εκατομμύρια φορές για την αγάπη μου στα I love... Είναι μια εταιρεία με τα πιο μυρωδάτα προϊόντα σώματος, τα πιο λαχταριστά, τα πιο χαρούμενα, που τα φοράς και θέλεις να τα φας!! Τα I love... τα προμηθεύομαι από το κατάστημα Beautystore στη Θεσσαλονίκη. Έκανα μια βόλτα στο Beautystore λοιπόν, και αφού μύρισα όλες τις νέες αφίξεις αλλά και τις παλιές και κλασικές σειρές, καταλήξαμε με την Κατερίνα (αν δεν τη γνωρίζεις να περάσεις μια βόλτα από το κατάστημα τώρα) σε αυτά τα 2 υπέροχα προϊόντα που είναι και best sellers! 


Μία τυχερή λοιπόν θα κερδίσει ένα body spritzer coconut & cream (για να το φοράει όλη τη μέρα τώρα που καλοκαιριάζει, ακόμα και στο γυμναστήριο) και ένα exfoliating shower smoothie (για να κάνει τη σωστή απολέπιση σώματος, ώστε να προετοιμαστεί το σώμα για το μαύρισμα πριν βγει στις παραλίες) από την ίδια σειρά! Βέβαια δεν είναι ένα κοινό άρωμα καρύδας, είναι άρωμα καρύδας και κρέμας μαζί, μόλις το μυρίσεις θα καταλάβεις τη διαφορά!

Τα βήματα όπως πάντα είναι πολύ απλά!
1. Like στη σελίδα Make up your dayz στο facebook
2. Like στη σελίδα Beautystore Thessaloniki στο facebook
3. Τα στοιχεία σου (όνομα και email) στη φόρμα που ακολουθεί! Μην ξεχάσεις μόλις τα συμπληρώσεις να πατήσεις Υποβολή ή Submit, ώστε να καταχωρηθούν και να μπεις στην κλήρωση!

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 23:59 και ισχύει μόνο για συμμετοχές εντός Ελλάδος. Η νικήτρια θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Make up your dayz στο facebook και θα ενημερωθεί μέσω email, στο οποίο θα πρέπει να απαντήσει εντός 48 ωρών. Σε περίπτωση που δε λάβω email εντός 48 ωρών η κλήρωση θα επαναληφθεί.



Τα Coconut & Cream σε περιμένουν!!


5 σχόλια :

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes