Αξίζει να το πεις: Rituals, Serenity - make up your dayz

Αξίζει να το πεις: Rituals, Serenity

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κάνουν ενδελεχή έρευνα για να αγοράσουν μια κρέμα χεριών. Συνήθως παίρνω μία που θα βρω σε προσφορά, να μου αρέσει το άρωμά της και να μην είναι πολύ λιπαρή. Κι αυτό ήταν. Μέχρι που στο δρόμο μου βρέθηκε η κρέμα χεριών Serenity των Rituals.


Αρχικά έδωσα μάχη για να την αποκτήσω, ίσως γι' αυτό την αγαπώ λιγάκι παραπάνω. Ξέρεις τι είναι όλοι να σου παίρνουν τη σειρά στο ταμείο κι εσύ να μη θέλεις να τσακωθείς για να μη σε ακούσει όλο το αεροδρόμιο (στα duty free έγινε αυτό) αλλά κι επειδή δεν έχει νόημα, γιατί ο Ρώσος μπροστά σου δεν ξέρει λέξη αγγλικά κι εσύ λέξη ρώσικα (εκτός από το ντα γκασπαζά που μάλλον δεν ταιριάζει στην περίσταση). Και να βιάζεσαι κιόλας, γιατί στο αεροδρόμιο είσαι, λογικά κάποια πτήση θέλεις να πάρεις, δεν πήγες για να χαζολογήσεις δεξιά κι αριστερά. Άσχετα αν το κάνεις κι αυτό παράλληλα. Τελικά μόλις πλήρωσαν όλοι οι πελάτες, και αφού παραλίγο να ξεχάσω για ποιο λόγο στεκόμουν στην ουρά του ταμείου, ήρθε κι η σειρά μου (δεν ήρθε απλά δεν υπήρχε άλλος να μου την πάρει). 


Τουλάχιστον άξιζε την ταλαιπωρία (γιατί διαφορετικά θα έκλαιγα για τα χαμένα μου ευρώ και για τον χαμένο μου χρόνο)! Όπως βλέπεις είναι σε μια χορταστική ποσότητα, 300ml. πολύ καλό μέγεθος για κρέμα χεριών. Η μυρωδιά της είναι απερίγραπτη! Όπως αναγράφεται στη συσκευασία μυρίζει ινδικό τριαντάφυλλο και έχει μία εσάνς αμυγδάλου. Μυρίζοντας την το μυαλό μου πηγαίνει σε έναν ανθισμένο κήπο, αλλά όπως μυρίζει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις... Για κάποιο περίεργο λόγο μου θυμίζει νυχτολούλουδο, αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. 



Ένα μεγάλο συν είναι η αντλία της. Τρομερά εξυπηρετική, βγάζει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζονται τα χέρια σου, χωρίς να πασαλείβεσαι, χωρίς να περισσεύει, χωρίς να σου μένει προϊόν και να μην ξέρεις τι να το κάνεις. Απλώνεται και απορροφάται σε χρόνο μηδέν, δεν είναι καθόλου λιπαρή και αφήνει στα χέρια την καλύτερη αίσθηση που θα μπορούσες να νιώσεις. Με μία και μόνο χρήση καταφέρνει να "στρώσει" και την πιο ξηρή επιδερμίδα και να την κάνει τόσο απαλή που όλη την ώρα θα πιάνεις τα χέρια σου! Μπήκα στον πειρασμό πολλές φορές να την εφαρμόσω σε όλο το σώμα αλλά κρατήθηκα. Αν αφήνει τόσο απαλό δέρμα στα χέρια και μοσχομυρίζεις ολόκληρη, φαντάσου τι θαύματα θα κάνει το αντίστοιχο προϊόν για το σώμα! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν για το σώμα από αυτή την εταιρεία, αλλά είναι ήδη στη λίστα μου!

Υ.Γ.1 Μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στο giveaway που "τρέχει" στο blog μου με προϊόντα "i love..."! Μπες εδώ για να πάρεις μέρος!


Υ.Γ.2 Κι επειδή είμαστε μια ανάσα πριν το Πάσχα, μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Δέσποινα στο blog της με δώρο μια χαρούμενη χειροποίητη πριγκιπο-βατραχο-λαμπάδα!! Σίγουρα αν είσαι νονά να δηλώσεις συμμετοχή, αλλά κι αν δεν είσαι μη μου πεις ότι δεν μαγεύεσαι κι εσύ από βατράχους? Ακόμα κι από αυτούς που δεν μεταμορφώνονται σε πρίγκιπες με ένα φιλί!


Υ.Γ.3 Μέχρι να τα ξαναπούμε να περνάς υπέροχα!






4 σχόλια :

  1. Σ'ευχαριστώ πολύ για την αναφορά!
    Κι αντί να σε ευχαριστήσω έμπρακτα, εγώ ήρθα να σου κάνω παρατήρηση!Το favicon σου να αλλάξεις!Να πηγαίνει με την ανανεωμένη εμφάνιση του μπλογκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαα!!! δεκτές όλες οι παρατηρήσεις αφού μας βοηθάνε να βελτιωθούμε!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Είναι η άτιμη και πρώτα αυτή σε τραβάει! Μέχρι να μυρίσεις και το υπερ τέλειο άρωμα, οπότε μετά απλά εθίζεσαι! φιλιά!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes