Πήγα, Είδα, Μύρισα vol.7!! - make up your dayz

Πήγα, Είδα, Μύρισα vol.7!!

Πόσο μου αρέσουν τα post με περιηγήσεις, μικρές ανακαλύψεις, γεύσεις και χρώματα! Μάλλον το έχω παρακάνει το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι τόσα πολλά τα νέα μέρη που επισκέφτηκα που δεν μπορώ να κρατηθώ!








Πήγα στη Θεωρία του House (Ιερά Οδός 295 & Πλατεία Δαβάκη 1, Αιγάλεω) για να δοκιμάσω τα περιβόητα γλυκά του. Αρχικά με έπιασε μια έντονη συγκίνηση κοιτάζοντας τη βιτρίνα με τα γλυκά. Μετά με έπιασαν ενοχές οπότε σκέφτηκα να παραγγείλω φυσικό χυμό (έχει τεράστια ποικιλία σε χυμούς) και club sandwich με σολομό (έχει επίσης μεγάλη ποικιλία σε αλμυρές γεύσεις). Η παρέα μου πήρε pancakes και brownies, όμως έδειξα χαρακτήρα και δεν δοκίμασα καν. Φεύγοντας είπα "yolo" και πήρα για το σπίτι μια πάβλοβα (δική τους συνταγή) και μια lemon pie. Δεν κρατήθηκα και έφαγα πριν βγάλω φωτογραφία. Αυτά παθαίνει ένας λιχούδης... Στην πορεία δοκίμασα και το banoffee του και το cheesecake του και το μιλφέι του και ότι άλλο γλυκό βγάζει. Πεντανόστιμα και φρεσκότατα όλα! Εάν βρεθείς λοιπόν στο μετρό Αγ. Μαρίνα (είναι σχεδόν δίπλα από το μετρό), οπωσδήποτε να δοκιμάσεις κάτι δικό τους!






Πήγα στο πασχαλινό μπαζάρ που διοργάνωνε το μαγαζί Βοτάνων Λόγος (Πανόρμου 8, Αιγάλεω) μαζί με τα Oopsy Jwls! Στο Βοτάνων Λόγος, όπως καταλαβαίνεις και από το όνομα, θα βρεις ένα σωρό σαπουνάκια, έλαια για το πρόσωπο και το σώμα, χειροποίητες κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα με 0 συντηρητικά, μέχρι και χειροποίητες σοκολάτες με marshmallows! Τα Oopsy Jwls είναι νέα άφιξη! Δεν ξέρω από που προέκυψε η ονομασία, φαντάζομαι όμως κάτι: μόλις τα βλέπεις αναφωνείς "ooops!!!". Είναι σύγχρονα και μοντέρνα hippy κοσμήματα με διάφορα σύμβολα, όπως ελεφαντάκι, το πολύ γνωστό χεράκι της Φατιμά, ματάκια, φτερά, πον πον και συνδυασμούς με χρωματιστές πέτρες, κορδόνια αλλά και ασήμι! Από τα τελευταία σχέδια είναι πολύχρωμα σκουλαρίκια και δαχτυλίδια που μοιάζουν με κουμπάκια! Εάν θέλεις να δεις τη συλλογή των boho κοσμημάτων, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στη σελίδα της Oopsy Jwls στο facebook!



Η φίλη μου η Κρίστη είναι μεγάλη φαν των vintage, εγώ όχι και τόσο. Πήγαμε λοιπόν στο μαγαζί Like Yesterday's (Πρωτογένους 16, Ψυρρή) και άλλαξα γνώμη. Μόλις μπήκαμε στο μαγαζί ένιωσα ότι μεταφέρθηκα στην Αμερική του '50. Και λίγο του '70 και λίγο του '80! Πολύχρωμα μαντήλια, maxi αλλά και mini φορέματα, φαρδιά, στενά, μεσάτα, με έντονους ώμους, με βολάν, με ψυχεδελικά μοτίβα, πολύχρωμα αλλά και μονόχρωμα, μεταξωτά αυθεντικά κιμονό, ρόμπες και νυχτικά σε παστέλ αποχρώσεις, καπέλα, πορτοφολάκια, τσάντες, clutch bags, κοσμήματα με πέρλες, από μπρούτζο, καρφίτσες-ομπρελίτσες, παντελόνες πολύχρωμες και αέρινες, jean Levi's 501, πουκαμισάκια με ευφάνταστα μοτίβα, βεντάλιες, γιλέκα... και η λίστα είναι ατελείωτη! Όλα τα ρούχα διαλεγμένα ένα προς ένα, σε άριστη κατάσταση (είναι second hand, ωστόσο με την παραλαβή τους κάνουν δικό τους καθάρισμα, γι' αυτό και όλα μοσχομυρίζουν μαλακτικό), και είναι μοναδικά! Κάποια στιγμή απορήσαμε πως είναι δυνατόν ένα κατάστημα με vintage ρούχα και αξεσουάρ, πολλά second hand, να έχει τόσο ιδιαίτερα και ξεχωριστά κομμάτια, να είναι τόσο ενημερωμένο και ταυτόχρονα να έχει τόσο εξαιρετικές τιμές. Ο Χρήστος (ιδιοκτήτης) μας ενημέρωσε ότι παρόλο που η μόδα δεν είναι το αντικείμενό του, κι ότι η έμπνευση πίσω από αυτό το εγχείρημα είναι η σύντροφός του, είναι "χομπίστες" και νομίζω ότι η απάντησή του με κάλυψε! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τραβήξω πολλές φωτογραφίες, γιατί χάζευα με ανοιχτό το στόμα για πάρα πολύ ώρα, μέχρι που η Κρίστη άδειασε το μαγαζί! Α! Είχε και για κέρασμα καραμελίτσες φιλάκια! Πόσο καιρό είχα να φάω καραμελίτσες φιλάκια! Και πόση νοσταλγία ένιωσα!!






2 σχόλια :

  1. Υπεροχο ποστ!
    Τα γλυκα ειναι κολαση!
    Ποσο μου αρεσουν αυτα τα σαπουνακια αλλα παντα λυπαμαι να τα χαλασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου!! Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με αυτά τα σαπουνάκια! Συνήθως όμως τα βάζω στα συρτάρια και μοσχοβολάει η ντουλάπα!! Υ.Γ. Τα γλυκά δεν περιγράφονται με λόγια!! πολλά φιλιά!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes