Αμαρτίες Μαΐου (aka αγαπημένα του μήνα)!! - make up your dayz

Αμαρτίες Μαΐου (aka αγαπημένα του μήνα)!!

Είναι αυτό το ξεσηκωτικό συναίσθημα που έχεις τον Μάιο. Αυτό που ξέρεις ότι το καλοκαίρι απέχει μια ανάσα μόνο. Που η μέρα είναι ήδη πολύ μεγαλύτερη, που αρχίζεις να κάθεσαι έξω στα μπαρ, στα καφέ, στο μπαλκόνι, στην αυλή. Που αυτός ο ήλιος που σε τυφλώνει φαίνεται σαν να σου λέει "όλα θα πάνε καλά" κι εσύ τον πιστεύεις. Κλέβεις κι εσύ λίγη από την αισιοδοξία που υπάρχει γύρω σου και συνεχίζεις. Κι έτσι έρχεται ο Ιούνιος χωρίς να το καταλάβεις. Σχεδόν χωρίς να το καταλάβεις. Γιατί εγώ το κατάλαβα από τους γείτονες. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή μαθαίνω όλα τα κουτσομπολιά της γειτονιάς, γιατί οι γείτονες δεν κάνουν επισκέψεις στα σπίτια των άλλων γειτόνων, αλλά μιλάνε στα μπαλκόνια από το δρόμο. Γίνεται μια επανεξέταση του όρου "μεσημεριανή καλοκαιρινή σιέστα" καθώς το μεσημέρι είναι η ώρα που τα πιτσιρίκια μαζεύονται για αγώνα ποδοσφαίρου (καλά πώς μπορούν μεσημεριάτικα με τόση ζέστη??). Και η γενική καθαριότητα του σπιτιού που κάνει η διπλανή μου πρέπει πάντα να γίνεται το Σαββατοκύριακο στις 8 το πρωί πριν πιάσει πολλή ζέστη. Εννοείται ότι δεν την κάνει αθόρυβα. Μάλλον με στόμφο θα έλεγα. Μπορεί όλα αυτά να είναι εκνευριστικά αλλά για κάποιο περίεργο λόγο είναι και τόσο ανακουφιστικά.. 
may favourites


Ένα από τα (πολλά) καλά των ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών μηνών είναι τα χρώματα, οι μυρωδιές και οι συνθέσεις των καλλυντικών! Και εννοείται ότι τότε είναι που "του δίνω και καταλαβαίνει".

may favourites

Ο αφρός μαλλιών Schwarzkopf Silhouette είναι ο καλύτερος αφρός μαλλιών που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Τον χρησιμοποιώ για να τον(ω)ίσω τις μπούκλες των μαλλιών, στις οποίες δίνει απίστευτη κίνηση, χωρίς να τις κάνει να κολλάνε και χωρίς να φαίνονται "στημένες". Αυτή η συσκευασία έχει ήδη αδειάσει (ξέχασα να αναφέρω ότι κρατάει για πολλές-πολλές-πολλές χρήσεις) και τον αντικατέστησα με έναν άλλο αφρό της ίδιας σειράς σε λευκό χρώμα, όμως δε με άφησε τόσο ικανοποιημένη όσο αυτός. Είναι καταπληκτικός και να τον δοκιμάσεις οπωσδήποτε, ειδικά αν έχεις σγουρά μαλλιά! Αν δεν έχεις σγουρά μαλλιά και θέλεις μια αλλαγή στο look σου, αλλά όχι ένα extreme makeover, το Sachajuan Ocean Mist είναι το προϊόν σου! Δεν θα πω πολλά για αυτό το μαγικό μπουκαλάκι, γιατί αναλυτικό review μπορείς να διαβάσεις εδώ, το μόνο που θα αναφέρω είναι ότι η μυρωδιά του δ ε ν  π ε ρ ι γ ρ α φ ε τ α ι!!! Το Kerastase elixir ultime είναι λάδι μαλλιών και είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ. Το πέτυχα δώρο σε ένα περιοδικό και μου άρεσε τόσο μα τόσο πολύ που σίγουρα θα το αγοράσω. Είναι τρομερά ενυδατικό, κάνει τα μαλλιά απαλά, μεταξένια και ευκολοχτένιστα και δεν απορώ καθόλου, γιατί κακά τα ψέματα, η Kerastase είναι πάντα εγγύηση.

may favourites

Το Johnson's baby bedtime lotion είναι ευρέως γνωστό, πρόκειται για γαλάκτωμα σώματος για μωρά. Ή και για λίγο μεγαλύτερα μωρά! Εννοείται ότι έχει την πιο μαγική και χαλαρωτική μυρωδιά και είναι ιδανικό για πριν τον ύπνο. Είναι σούπερ ενυδατικό και αφήνει το δέρμα τόσο απαλό και τόσο μα τόσο μυρωδάτο! Ooooops! Ένα (άδειο) Nuxe Huile Prodigieuse! Τι πρωτότυπο! Το έχεις καταλάβει πλέον ότι όταν λέω πως ποτέ δε λείπει το εννοώ. Ούτε για αυτό θα πω παραπάνω, μπορείς να διαβάσεις το τελευταίο review εδώ! Το roll on άρωμα Sud Pacifique vanille extreme δεν είναι νέα ανακάλυψη, αλλά το φοράω κατά διαστήματα και κυρίως όταν λείπω πολλές ώρες από το σπίτι και θέλω ένα άρωμα στην τσάντα μου. Ή στη βαλίτσα μου. Μυρίζει καθαρή βανίλια, είναι αρκετά έντονο, οπότε μόνο ένα πέρασμα αρκεί, και επειδή έχει πολύ καθαρή μυρωδιά, ταιριάζει με τα περισσότερα αρώματα που έχουν οι κρέμες σώματος.

may favourites

Το Ilove... tinted moisture balm είναι νέα ανακάλυψη. Πρόκειται για το lip balm στην απόχρωση (και άρωμα) grape! Για lip balm έχει πολύ καλή διάρκεια και πάρα πολύ καλή απόδοση. Μόνο που δεν είναι καθόλου σταθερό και "βγαίνει" έξω από το περίγραμμα, όμως αυτό δε με απέτρεψε από το να το χρησιμοποιώ συνεχώς! Μελλοντικά θα δοκιμάσω κι άλλες αποχρώσεις! Το lip pencil της Mac είναι στην απόχρωση Magenta και ταιριάζει τέλεια με το κραγιόν Flat out fabulous το οποίο είναι και από τα πιο αγαπημένα μου κραγιόν της Mac! Έχει έντονο μοβ-φούξια χρώμα, είναι ματ, και έχει πολύ μεγάλη διάρκεια. Πολύ όμως. Η μάσκαρα της Mac είναι αγαπημένη μου τα τελευταία 2-3 χρόνια, αν και παραστρατώ καμιά φορά και ψάχνω και για άλλες (έτσι για την ποικιλία). Κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται τρομερά πλούσιες, μακριές και έντονες, οπότε ότι ζητάς από μια μάσκαρα μπορεί να στο δώσει! Το brow definer fix & color της Radiant είναι από τα πιο αγαπημένα μου gel/mascara/όπως και να λέγεται φρυδιών. Δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα, είναι εύχρηστο και σε μεγάλη ποσότητα που βγάζει πολλές χρήσεις. Το μολύβι για ακόμα πιο έντονα φρύδια αλλά και βλέμμα της Benefit, high brow είναι προϊόν αποκάλυψη για μένα! Δίνει ακριβώς αυτό το touch που θέλεις κάτω από τα φρύδια και τα κάνει να φαίνονται πιο τοξωτά και το βλέμμα πιο καθαρό! Αναλυτικό review θα βρεις εδώ! Για το Nip + Fab skin, glycolic fix έχω διαβάσει διφορούμενες κριτικές. Στους περισσότερους δεν άρεσε. Ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία και να το δοκιμάσω, κυρίως επειδή η Nip + Fab δε με έχει απογοητεύσει ποτέ, οπότε ζήτησα ένα δείγμα. Και τελικά είχα δίκιο, γιατί μου άρεσε πάρα πολύ! Είναι βαμβάκια εμποτισμένα σε γλυκολικό οξύ που καθαρίζουν την επιδερμίδα. Κάνει ελαφριά απολέπιση καθώς η επιφάνεια των δισκίων δεν είναι λεία και το πρόσωπό μου μετά το ένιωθα φρέσκο, καθαρό και απαλό. Δεν ξέρω τι δυσαρέστησε άλλους που το δοκίμασα, εγώ αν το βρω σε λίγο καλύτερη τιμή θα το αγοράσω. Η παλέτα της Inglot είναι customised, δηλαδή από τις παλέτες που φτιάχνεις εσύ όπως θέλεις καθώς διαλέγεις τις αποχρώσεις που θα βάλεις. Οι τρεις πρώτες σκιές είναι η 456, 461 και 52, σε υπέροχες μπεζ-μπρονζέ αποχρώσεις που δίνουν φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα στο μάτι. Η ποιότητά τους είναι άριστη, όπως και η διάρκειά τους και η σταθερότητά τους. Γενικώς η Inglot έχει πολύ καλά προϊόντα σε καλύτερες τιμές από αντίστοιχες εταιρείες. Τέλος η παλέτα της Cryolan είναι στην ίδια φιλοσοφία με αυτή της Inglot και περιέχει αποχρώσεις κονσίλερ, Τα δύο κονσίλερ στα αριστερά της φωτογραφίας είναι το D66 και D31/2. Έχω αναφερθεί ξανά στο παρελθόν στα προϊόντα Cryolan, είναι επαγγελματικά, σε βγάζουν ασπροπρόσωπη ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες και σε πολύ καλές τιμές, ειδικά αν τα προμηθευτείς από κάποια από τις εκθέσεις που γίνονται συχνά!

Και παρακάτω θα δεις τα swatches από το κραγιόν της MAC, το μολύβι χειλιών και το lip balm! Να θυμηθώ να βελτιώσω λίγο τα swatches γιατί το κραγιόν "χάνει" πολύ στη φωτογραφία. 

may favourites

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα? Περιμένω να μάθω και για τα δικά σου αγαπημένα!






4 σχόλια :

  1. πολύ ωραια <3 το Flat out fabulous το αγαπώω <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νταξει αυτο το λαδακι θα το δοκιμασω μεσα στο καλοκαιρι!!! δε γινεται!!!!! τι ωραιες οι σκιες απο inglot !!!! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα!!! στα περισσότερα ποστ (θα μπορούσα και σε όλα αλλά θα με κοροϊδεύουν) υπάρχει αυτό το λαδάκι! Έστω και σε μια γωνία της φωτογραφίας, αλλά πάντα υπάρχει! Το χρησιμοποιώ φανατικά από το 2010 και δεν έχω βρει κανένα ισάξιό του όσα και να έχω δοκιμάσει. Να το δοκιμάσεις και να μου πεις πως σου φάνηκε! Πολλά φιλιά!! :)

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes