Προετοιμάσου για το φθινόπωρο - make up your dayz

Προετοιμάσου για το φθινόπωρο

Εδώ που τα λέμε τώρα πια το φθινόπωρο δεν είναι και πολύ φθινόπωρο, τουλάχιστον όσον αφορά τη θερμοκρασία και το κλίμα. Μέχρι τον Οκτώβριο εξακολουθεί και κάνει ζέστη, έχει ήλιο, υγρασία, κάτι σαν καλοκαίρι που ξέχασε να φύγει. Επομένως δεν ξέρω τι είδους προετοιμασία χρειάζεσαι για να υποδεχθείς ένα φθινόπωρο που έχει χάσει το δρόμο. 



Όμως αφού έχεις επιστρέψει από τις διακοπές σου και πλέον σε έχει τραβήξει η ρουτίνα της καθημερινότητας, μπορείς τουλάχιστον να κρύψεις τα αντηλιακά μαλλιών και τη θέση τους να πάρουν προϊόντα περισσότερο κατάλληλα και χρήσιμα για τις ανάγκες της καθημερινότητάς σου!


Είναι η ιδανική περίοδος για να κάνεις scrub. Ναι, η απολέπιση μπορεί να γίνει η καλύτερή μας φίλη, αρκεί να γίνεται σωστά. Όχι πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα (προσωπικά κάνω scrub 1-2 φορές σε εβδομαδιαία βάση) γιατί διαφορετικά ερεθίζεται το δέρμα και θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Το συγκεκριμένο είναι το scrub a-dub dub της εταιρείας I love... Έχει μια μαγική γλυκιά μυρωδιά, μαλακούς κόκκους που δεν τραυματίζουν την επιδερμίδα και αφήνει το δέρμα απαλό και μεταξένιο! Και μοσχομυρωδάτο!
Το after sun σου δεν σου λέω να το αποχωριστείς, γιατί σίγουρα θέλεις να διατηρήσεις το μαύρισμα σου όσο το δυνατόν περισσότερο. Επιπλέον τα after sun λόγω της πλούσιας σύνθεσής τους συμβάλουν στη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας αποφεύγοντας το ξεφλούδισμα. Το Nuxe, refreshing after-sun lotion είναι η καλοκαιρινή μου ανακάλυψη! Μυρίζει συγκλονιστικά, όπως κάθε προϊόν Nuxe, έχει καταπληκτική υφή, απορροφάται αμέσως και αφήνει το δέρμα τόσο μα τόσο απαλό! Νομίζω θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ και το χειμώνα, δεν μπορώ να αποχωριστώ τη μυρωδιά του!
Εννοείται είναι η στιγμή που θα περιποιηθείς λίγο παραπάνω τα ταλαιπωρημένα πατουσάκια σου! 3 μήνες και βάλε περπατούσες ξυπόλητη στην άμμο, ή στην καλύτερη περίπτωση φορώντας flip flops. Τις βόλτες σου τις έκανες με σανδάλια και για αθλητικά ή κλειστά παπούτσια με κάλτσες ούτε λόγος. Πόσο να αντέξουν οι φτέρνες? Η lipido cream της Gehwol είναι πραγματικό βάλσαμο για τις σκασμένες φτέρνες, καθώς είναι υπερ-πλούσια και λιπαρή και περιέχει γλυκερίνη, ουρία, έλαιο αβοκάντο και ιπποφαούς εξισορροπώντας την υγρασία της επιδερμίδας. Είναι σωτήρια και είμαι σίγουρη ότι τη γνωρίζεις ήδη. Extra tip: άπλωσε μια πλούσια στρώση στις φτέρνες πριν κοιμηθείς και φόρεσε βαμβακερά καλτσάκια. Το πρωί που θα ξυπνήσεις δεν θα πιστεύεις πόσο απαλές είναι οι φτέρνες σου!



Ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για να αλλάξεις και άρωμα! Νέοι στόχοι, νέα καθημερινότητα, αλλαγή διάθεσης, αλλαγή αρώματος! Προσωπικά δεν έκανα και καμιά στροφή 360 μοιρών, απλά άφησα στην άκρη το λουλουδάτο άρωμα που φορούσα και επέστρεψα σε μια παλιά λίγο πιο χειμωνιάτικη αγάπη, Kenzo amour, με βανίλια, musk, λευκό τσάι και άνθη κερασιάς στις βασικές νότες του. 


Η silver powder του Mario Badescu είναι μια μάσκα προσώπου σε μορφή πούδρας. Πάρα πολύ πρακτικό αν σκεφτείς ότι μπορείς να την έχεις καιρό χωρίς το άγχος ότι θα στεγνώσει. Απλά ανακατεύεις με λίγο νερό και την εφαρμόζεις στο πρόσωπο! Είναι πολύ καλή, καταπολεμά τα μαύρα στίγματα, απορροφά τη λιπαρότητα από το πρόσωπο και διατηρεί το δέρμα καθαρό! Και ναι, εννοείται ότι μετά τις διακοπές ρίχνεις και μια θεραπεία με μάσκα, για να καθαρίσει σε βάθος η επιδερμίδα!
Η whitening mask του Mario Badescu είναι μια μάσκα λεύκανσης (προφανώς, το λέει και το όνομα). Έχει αφήσει ο ήλιος το αποτύπωμά του στο πρόσωπό σου με δυσχρωμίες? Κανένα πρόβλημα, αυτή η μάσκα είναι εδώ για να σου λύσει τα χέρια! Η συγκεκριμένη αφήνει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα, αν και δεν είμαι σίγουρη ότι καταπολεμά απόλυτα τις δυσχρωμίες, καθώς δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα να αντιμετωπίσω.


Κι αφού θα έχει ανανεωθεί το πρόσωπο από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, μην ξεχάσεις και την περιοχή των ματιών! Μια μάσκα ματιών είναι πάντα μια καλή λύση! Η dragon's blood eye mask της Rodial είναι η πρώτη μάσκα ματιών που χρησιμοποιώ οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Με άφησε όμως πολύ ικανοποιημένη, καθώς ενυδατώνει πολύ καλά την περιοχή κάτω από τα μάτια, κάνοντας τα να φαίνονται ξεκούραστα και φρέσκα! Η συσκευασία περιλαμβάνει 8 φακελάκια με ένα ζευγάρι σε κάθε φακελάκι. Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, ενώ η arnica βοηθάει στη μείωση των πρηξιμάτων και των μαύρων κύκλων.

Και κάπως έτσι ολοκληρώνεται η δική μου προσαρμογή στο φθινόπωρο! Τουλάχιστον σχετικά με την περιποίηση προσώπου, γιατί με τα υπόλοιπα ακόμα προσπαθώ! Η δική σου?


9 σχόλια :

  1. Πολύ ωραίο ποστ!
    Και θα αναζητήσω την lipido cream της Gehwol γιατί πραγματικά την χρειάζομαι αυτήν την στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ελευθερία μου!! Να τη δοκιμάσεις οπωσδήποτε, είναι το καλύτερο προϊόν για τη συγκεκριμένη περίπτωση!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ χρήσιμο ποστ! Δεν είχα ξανα ακούσει για μάσκα προσώπου σε μορφή πούδρας! Θα την έχω στο νου μου!
    Φιλάκια:)
    alexiasstyle.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Για μένα είναι μια αποκάλυψη αυτή η μάσκα, πάρα πολύ πρακτική! Με την πρώτη ευκαιρία να τη δοκιμάσεις! Πολλά φιλιά!! :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ χρήσιμο ποστ! Δεν είχα ξανα ακούσει για μάσκα προσώπου σε μορφή πούδρας! Θα την έχω στο νου μου!
    Φιλάκια:)
    alexiasstyle.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η lipido cream της Gehwol είναι πραγματικά ένα θαύμα!Η μάσκα είναι με άργυλο?Γιατί μόνο με άργυλο έχω βρει σε μορφή πούδρας.
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μάσκα δεν είναι με άργυλο, παρ'όλα αυτά είναι πάρα πολύ αποτελεσματική σε λιπαρά δέρματα με διεσταλμένους πόρους! Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και εδώ http://thebeautystore.gr/mario-badescu/silver-powder-mario-badescu?page=4

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes