Summer empties vol.11: YSL, Nuxe, Sachajuan και πολλά ακόμα - make up your dayz

Summer empties vol.11: YSL, Nuxe, Sachajuan και πολλά ακόμα

Καλωσόρισες και πάλι στο blog μου! Κι εγώ καλώς σε ξαναβρήκα! Ήταν ένα μακρύ καλοκαίρι με πολλές (πολλές όμως μετακινήσεις) για δουλειά, για διακοπές, για υποχρεώσεις αλλά και για ξεκούραση και διασκέδαση. Δυστυχώς τα δίκτυα σε όλα τα μέρη που βρέθηκα δε μου έκαναν τη χάρη κι έτσι "εξαφανίστηκα" για ένα μικρό (το μικρό είναι σχετικό) διάστημα. 
Είναι όμως μια καλή αφορμή για empties post! Έτσι για το catch up! Ε, και για το καλό, 1η Σεπτέμβρη έχουμε!


Αυτό είναι το δεύτερο μισό των καλοκαιρινών empties. Εάν θέλεις να ρίξεις μια ματιά στο πρώτο μισό,το οποίο περιέχει κυρίως προϊόντα περιποίησης προσώπου, δες εδώ.


Το Calvin Klein Euphoria ήταν το αγαπημένο μου άρωμα εδώ και μια δεκαετία περίπου. Το έβλεπες συχνά πυκνά σε posts μου, όπως έβλεπες και την προσπάθειά μου να ξεκολλήσω από αυτό. Τη μάταιη προσπάθειά μου. Μόλις όμως τελείωσε και το τελευταίο μπουκάλι υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην πάρω καινούριο. Είναι συγκλονιστικό άρωμα, εάν δεν το έχεις μυρίσει να το κάνεις οπωσδήποτε, όμως αντιπροσωπεύει ένα κεφάλαιο της ζωής μου που έχει κλείσει. Κι όπως έκλεισε αυτό το κεφάλαιο (με χίλια ζόρια) έτσι πρέπει να λήξει και η σχέση μου με το Εuphoria. Οριστικά. 
Το ρουζ της MAC είναι η απόχρωση peaches. Ένα χαρούμενο και ζουμπουρλίδικο ροδακινί που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, από τις ανοιχτόχρωμες μέχρι τις σκουρόχρωμες. Κακώς που δεν το είχα συμπεριλάβει σε κάποιο από τα "αγαπημένα" μέχρι τώρα. Εάν ψάχνεις ένα ροδακινί χαρούμενο ρουζ πήγαινε να του ρίξεις μια ματιά! Για τη διάρκεια και την απόδοση δεν έχω να σχολιάσω κάτι, είναι MAC. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό.
Η μάσκαρα Yves Saint Laurent, Shocking ήταν μια αποκάλυψη για μένα. Δεν ξέρω γιατί, όμως δεν περίμενα να με ενθουσίαζε τόσο. Πάρα πολύ σταθερή, ωραίο χρώμα (όχι σκούρο μαύρο), Έκανε τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο πυκνές, πιο γυριστές και δεν έκανε κόμπους! Αν δεν την έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα σου συνιστώ να το κάνεις!
Το 'Energie spray' των Pure Elements υπάρχει πάντα στην τσάντα μου εδώ και ένα χρόνο. Είναι ενεργειακό σπρέι, δηλαδή αρωματικό (ελαφρώς) σπρέι που το ψεκάζεις στα σημεία που χτυπάει ο παλμός και βοηθάει στη ροή της ενέργειας chi! Εγώ συχνά ψέκαζα και το μαξιλάρι μου, αλλά και τον χώρο που βρισκόμουν. Δεν έχει καθόλου δυνατή μυρωδιά, άλλωστε δεν είναι άρωμα, όμως αυτό το ανεπαίσθητο που μυρίζει είναι τρομερά αναζωογονητικό! Στο μπουκαλάκι περιέχει και μικρούλες πέτρες χαλαζία! Έτσι για την ενίσχυση της ενέργειας! Δες το και εδώ!
Τέλος το λάδι Nuxe, huile prodigieuse είναι το πασίγνωστο ξηρό λάδι σώματος, με τη συγκλονιστική μυρωδιά μπλα μπλα μπλα. Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες εάν δεν το γνωρίζεις. Εγώ δεν επιτρέπεται να πω περισσότερα, έχω κουράσει κόσμο!


Το λάδι μαλλιών Matrix, Oil Wonders, το είχα προμηθευτεί από το κομμωτήριο. Εκτός από την καταπληκτική μυρωδιά του, με μάγεψε η σύνθεσή του. Περιέχει amazonian murmuru (μη με ρωτήσεις τι είναι, δεν έχω ιδέα) και χωρίς να γνωρίζω εάν οφείλεται σε αυτό το συστατικό, τα μαλλιά τα κάνει πραγματικά μεταξένια! Γυαλίζουν, μοσχομυρίζουν. δε φριζάρουν και ξεμπερδεύονται πανεύκολα!
Το Sachajuan ocean mist είναι ένα προϊόν που υπόσχεται κυματιστά μαλλιά σαν να έχεις βγει μόλις από τη θάλασσα. Αναλυτικό review θα βρεις εδώ. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη, αλλά πρέπει να τονίσω ότι έχω σγουρά μαλλιά. Οπότε δεν δοκιμάστηκε σε δύσκολες συνθήκες. 
Η μάσκα μαλλιών L'oreal Elvive, extraordinary oil balm είναι μια μάσκα θρέψης, ή καλύτερα balm θρέψης με μικρο-έλαια σπάνιων λουλουδιών. Σε ένα γενικό πλαίσιο μου φάνηκε πολύ βαριά. Πολύ έντονη μυρωδιά σε σημείο που με έπνιγε, τα μαλλιά μου τα ένιωθα βαριά, και μου άφηνε πάντα την αίσθηση ότι δεν έχει φύγει τελείως με το ξέπλυμα των μαλλιών. Σχετικά καλή στην ενυδάτωση, αλλά δεν θα την προτιμήσω ξανά, Too much.
H μάσκα μαλλιών Pantene Pro-V για προστασία χρώματος ήταν καλή. Με ελαφριά μυρωδιά, "γεμάτη" σύνθεση, όντως προσέφερε καλή προστασία στο χρώμα των μαλλιών, τουλάχιστον σε εμένα που έχω βαμμένα μαλλιά σε σκούρο κόκκινο. Το κόκκινο χρώμα ξεθωριάζει πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα και μπορώ να πω ότι το διάσημα που τη χρησιμοποιούσα η λάμψη του χρώματος είχε παραμείνει. Παρόλο που είχε βγει η ρίζα! Θα ήθελα να δοκιμάσω και το αντίστοιχο σαμπουάν. 


Υ.Γ.1. Καλό μήνα!
Υ.Γ.2. Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. 

6 σχόλια :

  1. δοκιμασε τη μασκα με το κοκκινο χρωμα απο την ιδια σειρα της Loreal! απιστευτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα τη δοκιμάσω άμεσα, γιατί είμαι σε αναζήτηση μάσκας μαλλιών! Ευχαριστώ για την πρόταση!!

      Διαγραφή
  2. Κάπου είχα διαβάσει,πως το λαδάκι matrix είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή σε λαδάκια!Μάλλον το amazonian murmuru θα φταίει χαχαχα
    http://lenartlover.blogspot.gr/
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Put the blame on amazonian murmuru! χαχαχχα! Είναι όντως καταπληκτικό, ακόμα και μία μόνο εφαρμογή αρκεί για να καταλάβεις! Πολλά φιλιά!! :)

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes