Empties vol.12: Nuxe, Hei Poa, Nip+Fab και πολλά ακόμα - make up your dayz

Empties vol.12: Nuxe, Hei Poa, Nip+Fab και πολλά ακόμα

Το post αυτό είναι ένα ξαφνικό post. Δεν ήταν προγραμματισμένο, δεν έχει κάποια συνοχή (είναι καλοκαιρινά, παντός καιρού, σώματος, προσώπου, χειλιών, θα βρεις και μια συσκευασία-δείγμα μέσα σε αυτά), και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω γιατί το γράφω τώρα, ενώ θα μπορούσα να περιμένω να μαζευτούν περισσότερα και να κατηγοριοποιηθούν τουλάχιστον. 


Κάποια από αυτά τα έχεις ξαναδεί σε είτε σε empties posts είτε σε posts με τις αμαρτίες του μήνα (aka αγαπημένα του μήνα) ενώ δύο από αυτά είναι νέες αφίξεις!


Για το nose pore strips της Purederm τα έχουμε ξαναπεί, μην τα ξαναλέμε! Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και εδώ. Και για να μη μακρηγορώ, ταινίες καθαρισμού των πόρων της μύτης, που όμως η χρήση τους καλό θα ήταν να είναι αραιή, διαφορετικά θα αλλάξεις δέρμα. 
Το lip butter των Figs & Rouge με άρωμα vanilla pistachio (ελληνιστί βανίλια φιστίκι) το δοκίμασα για πρώτη φορά και με κατενθουσίασε! Είναι πολύ ενυδατικό, κάνει την εφαρμογή παιχνιδάκι, έχει κουκλίστικη συσκευασία, και ασυναγώνιστο άρωμα! Και κάνει και χείλη για φίλημα! Αμέ! Αξίζει μια δοκιμή, ειδικά εάν είσαι στην αναζήτηση ενός νέου ενυδατικού χειλιών.  
Το Nip+Fab, Dragon's Blood Fix Plumping Serum είναι σε δειγματάκι όπως βλέπεις (ευτυχώς). Πρόκειται για ένα λεπτόρρευστο serum που απευθύνεται σε αφυδατωμένες επιδερμίδες και δίνει ένα "boost" ενυδάτωσης. Δε μου άρεσε καθόλου. Το δέρμα μου κόλλαγε για ώρες μετά την εφαρμογή του, το ένιωθα πολύ βαρύ, και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να φανταστώ ότι εφαρμόζω και την ενυδατική από πάνω. Ίσως σε κάποιους άλλους τύπους δέρματος να ταιριάζει καλύτερα. Στο δικό μου όχι. 


Ότι και να πω για την After-sun lotion της Nuxe θα είναι πολύ λίγο. Είναι μια κρέμα σώματος ιδανική για χρήση αφού σε έχει δει πολλές ώρες ο ήλιος. Διατηρεί το μαύρισμα, κάνει την επιδερμίδα απίστευτα απαλή, έχει το ομορφότερο άρωμα όλου του κόσμου, καταπληκτική υφή και σύσταση και γενικώς είναι ένα προϊόν must! Προσωπικά σκοπεύω να συνεχίσω να τη φοράω και το χειμώνα. Τέτοιο άρωμα δεν το αποχωρίζεσαι εύκολα! 
Το elixir d'amour της Hei Poa είναι ένα ξηρό λάδι σώματος, πολύ ενυδατικό, με έντονο άρωμα, ενώ τα 100ml της συσκευασίας είναι αρκετά για να σε βγάλουν πολύ καιρό. Με άφησε στα κρύα του λουτρού γιατί έπεσε κάτω κι έσπασε το καπάκι κι αυτό συνέβη ενώ ήμουν διακοπές οπότε ή θα το κατανάλωνα όλο πάση θυσία ή θα το άφηνα εκεί. Ε δεν αφήνεις έτσι ένα τέτοιο προϊόν! Του χρόνου το καλοκαίρι θα ήθελα να δοκιμάσω τη νέα κυκλοφορία της Hei Poa. Και για τα δύο προϊόντα σώματος μπορείς να δεις αναλυτικό review εδώ.

Αυτά από εμένα! Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα?






Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes