6 αγαπημένες αναρτήσεις από το 2016 - make up your dayz

6 αγαπημένες αναρτήσεις από το 2016

Οι ανασκοπήσεις και τα throwback συνεχίζονται, πάντα εκ του ασφαλούς! Αφού διάβασες σε προηγούμενο post τις αναρτήσεις του 2016 για το Edit your life magazine, δες εδώ τις 6 αγαπημένες αναρτήσεις για το Make up your dayz!





Πρώτη η ανάρτηση-review για την αγαπημένη κρέμα ματιών, ceramide eye gel του Mario Badescu, η οποία με έβγαζε από τη δύσκολη θέση κάθε πρωί, ειδικά όταν είχε προηγηθεί ένα όχι και τόσο ήσυχο βράδυ!

Στη συνέχεια είναι το post αφιέρωμα στην πρωινή ρουτίνα ομορφιάς. Την οποία δεν τηρούσα με θρησκευτική ευλάβεια για να είμαι ειλικρινής, τα κουτσοκατάφερα όμως! Ήταν από τους στόχους του 2016. Τους εύκολους και πραγματοποιήσιμους. Τους άλλους τους μεταφέρουμε το 2017.

Φυσικά στα αγαπημένα posts (και στις αγαπημένες στιγμές για το 2016) δεν θα μπορούσα να παραλείψω το Πάσχα στη Σύρο! Ο οδηγός Πήγα, είδα, μύρισα vol.6 (easter edition) θα μπορούσε να είναι και πιο αναλυτικός, όμως έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Τέταρτη αγαπημένη ανάρτηση είναι το ειλικρινέστατο post για τα προϊόντα μαλλιών Schwarzkopf Gliss, Hair repair. Ήταν τα προϊόντα που με δίχασαν όσο τίποτα άλλο. Τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο που έγραψα εκείνη την ανάρτηση, γιατί στην πορεία με δίχασαν πολλά ακόμα πράγματα..

Η ανάρτηση με τα προϊόντα καλοκαιρινής ενυδάτωσης είναι πολύ πολύ αγαπημένη, γιατί είναι γεμάτη μυρωδιές από καλοκαίρι! Και μάλιστα από ένα καλοκαίρι μακρύ, ανέμελο, ζεστό και χαρούμενο, με πολλά ταξίδια, ηλιοβασιλέματα και ανατολές! Αυτό το post λοιπόν είναι για όλα τα "καλοκαίρια" μας!

Τέλος επιλέγω και την ανάρτηση Garnier Micellaire vs Bioderma Sensibio. Γιατί και οι συγκρίσεις μέσα στη ζωή είναι. Μόνο που από αυτή τη σύγκριση δεν υπάρχει κανένας χαμένος. Γιατί να μη συμβαίνει αυτό παντού?

Επειδή είσαι κι εσύ κάπως νοσταλγικός τύπος και σου αρέσει να βλέπεις συγκεντρωτικά τι έγινε την χρονιά που πέρασε, μην ξεχάσεις να δεις τις 16 αγαπημένες αναρτήσεις του περιοδικού Edit your life magazine

Και φυσικά μην χάσεις και τις αγαπημένες αναρτήσεις της συντακτικής ομάδας του περιοδικού, της Κατερίνας, της Ελευθερίας και της Δέσποινας, που θα σου δώσουν πολλές ιδέες και έμπνευση για τη νέα χρονιά που έρχεται!

Και κάπου εδώ τελειώνει και αυτή η χρονιά. Εύχομαι η αλλαγή του χρόνου να σε βρει με όλους τους αγαπημένους σου ανθρώπους, και η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, όμορφες και λαμπερές στιγμές, πολύ γέλιο και τύχη!
Να περάσεις μοναδικά!



Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes