Empties vol.13: Schwarzkopf, ROC, Mario Badescu και πολλά ακόμα - make up your dayz

Empties vol.13: Schwarzkopf, ROC, Mario Badescu και πολλά ακόμα

Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα posts με τα empties, γιατί διαβάζεις μια ολοκληρωμένη άποψη ενός προϊόντος, αφού το έχεις χρησιμοποιήσει μέχρι την τελευταία σταγόνα. Κι επειδή είμαι ενθουσιώδης άνθρωπος και κάθε φορά νομίζω ότι έχω βρει το ιδανικό προϊόν (και άνθρωπο), αλλά πάρα πολύ συχνά πέφτω έξω και απογοητεύομαι, γι' αυτό λοιπόν θεωρώ περισσότερο αξιόπιστα τα empty reviews. Γιατί το έχεις "εξαντλήσει" το "θέμα" και είσαι σίγουρη για το αν κάνει για σένα ή όχι. 






Άλλο ένα τεράστιο post ξεκινάει λοιπόν!



Τα προϊόντα της Schwarzkopf τα λατρεύω, ακόμα κι αν με έχουν προδώσει μερικά από αυτά (δες εδώ σχετικό post). Το σαμπουάν Serum Deep-repair της σειράς Gliss hair repair είναι από αυτά που αγάπησα και δε με κρέμασαν. Απευθύνεται σε ταλαιπωρημένα και άγρια μαλλιά, ενώ προσφέρει βαθιά επανόρθωση, απαλότητα και βοηθάει στο να ξεμπερδεύονται πιο εύκολα. Μυρίζει συγκλονιστικά και όντως κάνει το ξεμπέρδεμα παιχνίδι! Ένα προϊόν που σίγουρα θα αγοράσω ξανά, αφού πρώτα τελειώσω με τις δοκιμές μου και των υπόλοιπων σαμπουάν της ίδιας σειράς. 
Το λάδι μαλλιών της L'oreal Mythic Oil είναι ένα σχετικά καλό προϊόν. Το θεωρώ ακριβό για αυτό που προσφέρει, αν και υπερέχει των άλλων προϊόντων της ίδιας κατηγορίας στη μυρωδιά. Κάνει τα μαλλιά πιο απαλά, αλλά τα δικά μου τα φριζάρει. Ένα ακόμα θετικό είναι ότι χρειάζεται μικρή ποσότητα να εφαρμόσεις, οπότε συνολικά ίσως και να μην είναι τόσο ακριβό. Παρ'όλα αυτά θα προτιμήσω να δοκιμάσω και άλλα λάδια μαλλιών πριν το αγοράσω ξανά. 
Η μάσκα μαλλιών της Schwarzkopf Strength & Resistance, λυπάμαι που το λέω αλλά ήταν ένα μέτριο προϊόν (έως κακό). Είχε ένα δύσκολο απλικατέρ που απαιτούσε δύναμη μασίστα για να βγάλεις το προϊόν, ενώ σύμφωνα με τις οδηγίες μία δόση αρκούσε (δηλαδή όσο προϊόν βγάζει το απλικατέρ με ένα πάτημα). Η αλήθεια είναι ότι μία δόση δεν αρκούσε ούτε για τις άκρες. Επιπλέον το προϊόν είναι θερμαινόμενο (εάν το λέω σωστά). Έβαζες στο χέρι μικρή ποσότητα και μέχρι να το εφαρμόσεις στα μαλλιά το χέρι έβγαζε ατμούς. Δεν ξέρω ποιο το όφελος να χρησιμοποιείς μια μάσκα που ανεβάζει τη θερμοκρασία, πάντως αυτό το χαρακτηριστικό έκανε και τη μυρωδιά πιο αποπνικτική. Α ναι! Δεν το έγραψα. Η μυρωδιά ήταν απελπιστικά βαριά και δεν έφευγε με τίποτα από τα μαλλιά. 


Τα Deep cleansing nose strips της Purederm τα βλέπεις σε κάθε empties post, όπως εδώ, οπότε δεν θα γράψω πολλά πράγματα, μόνο ότι είναι τρομερά αποτελεσματικά και καθόλου επιβλαβή για το δέρμα όταν βέβαια χρησιμοποιούνται με μέτρο. 
Και το lait demaquillant multi-actions της ROC είναι προϊόν που έχω ξαναχρησιμοποιήσει στο παρελθόν, ωστόσο δεν έχω κάνει αναλυτικό review. Πρόκειται για ένα γαλάκτωμα καθαρισμού ματιών, προσώπου και χειλιών. Είναι καλό προϊόν (δε συμπαθώ πάρα πολύ τα γαλακτώματα), δεν ερεθίζει, η συσκευασία είναι χορταστική (400ml), ενώ χρειάζεται μικρή ποσότητα για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Είναι συμπαθητικό κι αν είσαι φαν των γαλακτωμάτων, τότε σου προτείνω να το δοκιμάσεις (Μπορείς να το βρεις εδώ). 
Η whitening mask του Mario Badescu είναι μάσκα λεύκανσης, που υποτίθεται ότι βοηθάει στη μείωση των δυσχρωμιών του δέρματος. Δεν είμαι σίγουρη αν είναι δραστική και αποτελεσματική σε αυτό το κομμάτι, όμως ήταν αρκετά κολλώδης στην υφή και δεν ένιωσα ότι ξεπλένεται καλά από το πρόσωπο. 
Τα δύο δειγματάκια είναι της εταιρείας Quatre Saisons, την οποία γνώρισα στην έκθεση αισθητικής στο MEC Παιανίας. Τα δοκίμασε και τα δύο η μητέρα μου, καθώς απευθύνονται σε μεγαλύτερες ηλικίες οπότε είναι και πιο βαριές στη σύστασή τους. Είναι η 3D Creme Hyaluronique και η Intensive Hydrating Caviar Serum (anti-wrinkle protection). Δεν έμεινε ικανοποιημένη από καμία, καθώς και οι δύο ήταν πάρα πολύ βαριές στη σύστασή τους, αργούσαν πολύ να απορροφηθούν, ενώ το serum είχε περίεργη μυρωδιά και υφή που θύμιζε περισσότερο κρέμα προσώπου παρά serum. 
Το τελευταίο προϊόν είναι ένα κονσίλερ-κορέκτορας-καλυπτικό-όπως θέλεις πες το, εγώ πάντως το λέω "μαγικό κουτάκι". Πρόκειται για ένα προϊόν της Make up Studio, στην απόχρωση Red και καλύπτει α π ό λ υ τ α ότι μα ότι θέλεις να καλύψεις. Είναι συγκλονιστικό, απλώνεται πανεύκολα, δε φεύγει από τη θέση του, γίνεται ένα με το δέρμα, είναι ένα και μοναδικό! 


 (Αυτό το post δεν θα τελειώσει ποτέ- 3 μέρες το γράφω)

Για το scrub της I love... δεν έχω λόγια! Έχει μια ασύλληπτα γλυκιά μυρωδιά, πολύ μαλακή υφή με μικρούς κόκκους, μοιάζει περισσότερο με ζελέ παρά με scrub και αφήνει το δέρμα απαλό και μεταξένιο! Δυστυχώς νομίζω ότι έχει πάψει να κυκλοφορεί, όμως μπορείς να δοκιμάσεις και τα άλλα scrub της ίδιας εταιρείας, είναι εξίσου καλά!
Την κρέμα σώματος Honey Nut της σειράς Priorities από τα Sephora, σου υπόσχομαι ότι είναι η τελευταία φορά που τη βλέπεις, δεν θα την ξανααγοράσω! Όχι επειδή δε μου αρέσει πια (σε ποιον δεν αρέσει το μέλι με φιστίκι) αλλά επειδή τη χρησιμοποιώ πολλά χρόνια και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσω! Εάν θέλεις να τη δοκιμάσεις πάντως τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
Τέλος, μπορεί να μη συνηθίζω να δείχνω αποσμητικά, αυτό όμως αξίζει να έχει μια θέση σε ένα empties-post, αφού είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου τα τελευταία 4 χρόνια (περίπου). Είναι το Dove go fresh με άρωμα αγγούρι και πράσινο τσάι. Δεν σκοπεύω να το αλλάξω ποτέ!


(Τελευταία φωτογραφία- το υπόσχομαι!)

Τα δύο lip balm δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. Εννοώ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τέλους. Και τα έχω και πολλά χρόνια, οπότε ήρθε η ώρα να πεταχτούν. Το πρώτο είναι Camoil Johnz (δεν γνωρίζω περισσότερα, το πήρα από το φαρμακείο), έχει άρωμα καραμέλα (που είναι συγκλονιστικό) και spf 15. Είναι όμως πολύ λιπαρό κι αφού το απλώσω στα χείλη μετά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί κολλάει. Το επόμενο είναι από τα H & M με άρωμα καρύδα και μάνγκο. Είχε την αίσθηση χαλασμένου ζαχαρωτού για να είμαι ειλικρινής και ακριβώς την ίδια αίσθηση με το προηγούμενο. Αντίθετα το Reve de miel της Nuxe προσφέρει τέλεια ενυδάτωση, έχει πολύ όμορφη μυρωδιά και όσο το χρησιμοποιείς δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ! Ευχαριστούμε Nuxe! Μπορείς να το βρεις εδώ με 30% έκπτωση!

Υ.Γ.1 Ευτυχώς που υπάρχει και το Reve de Miel της Nuxe που μας κάνει να πιστεύουμε στη δύναμη του καλού ενυδατικού χειλιών!

Υ.Γ.2 Λες να υπάρχει και κάποιος που να μας κάνει να πιστέψουμε στη δύναμη του αληθινού έρωτα?

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes