Make a wish- Μοιράσου τη δύναμη μιας ευχής - make up your dayz

Make a wish- Μοιράσου τη δύναμη μιας ευχής

 Ένα ξεχωριστό «δώρο αγάπης», ένα νεσεσέρ, γεμάτο δώρα ντεμακιγιάζ & καθαρισμού προσώπου GLOV για τις πιο σημαντικές γυναίκες στην ζωή μας, δημιούργησε η DERMAMED για τις φετινές γιορτές με σκοπό την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish(Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος).
Με την αγορά ενός νεσεσέρ GLOV αποκτάτε ένα αστέρι από το Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος) και δωρίζετε €2,00 βοηθώντας έτσι να γίνει πραγματικότητα άλλο ένα όνειρο, άλλη μια ευχή, για ένα παιδί.



Το Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος) είναι μια ΜΚΟ  η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση. Ένα από τα κύρια κεφάλαια του Οργανισμού είναι οι εθελοντές του.  Είναι οι άνθρωποι που δίνουν, χωρίς αντάλλαγμα, ένα κομμάτι από τη ζωή τους γιατί ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο. Έτσι και στο Make-A-Wish (Κάνε-Mια-ΕυχήΕλλάδος), πάνω από 250 εθελοντές εργάζονται ακούραστα αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο, αλλά και την ψυχή τους προκειμένου να χαρίσουν σε κάποια παιδιά δύναμη, χαρά και ελπίδα.


Είναι η δύναμη αυτών των ανθρώπων που ενέπνευσε αυτήν την πρωτοβουλία δύο Eλληνίδων blogger, της Βίκυς Στούκη Vickys Style (www.vickysstyle.com) και της Κατερίνας Μαργαριτοπούλου The KM Projects (www.thekmprojects.gr), με μοναδικό σκοπό να πραγματοποιήσουν τις πιο βαθιές ευχές παιδιών με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.
Το νεσεσέρ θα διατίθεται ηλεκτρονικά από το επίσημο site της GLOV www.glov.gr, από το www.telemarketing.gr και σε επιλεγμένα Hondos Center (Ερμού, Ομόνοια, Καλλιθέα και Γλυφάδα).





Εκτός όμως από το νεσεσέρ η Dermamed δημιούργησε και ένα εορταστικό Hair Care Box, με δώρα περιποίησης και φροντίδας μαλλιών TOPPIK για εσάς ή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με την αγορά ενός Hair Care Box δωρίζουμε ένα ευρώ στο Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος).  

2 σχόλια :

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes