Edit your life magazine feat #workoutyourdayz vol.2 - make up your dayz

Edit your life magazine feat #workoutyourdayz vol.2

Είναι η εποχή του χρόνου που αρχίζουν οι ανασκοπήσεις. Μόνο αυτό δε μου αρέσει τα Χριστούγεννα. Ο απολογισμός, οι ανασκοπήσεις, αυτό το throwback. Δηλαδή δεν μπορούμε να μείνουμε με την αίσθηση ότι όλα τα κάναμε σωστά και καλά και να ξεχάσουμε τα κακώς κείμενα? Ε? Πρέπει ντε και καλά να τα θυμόμαστε? 



Γι' αυτό επιλέγω να κάνω μια ανασκοπήσεις σε θέματα που μου αρέσουν. Που τα έκανα καλά και τα ευχαριστήθηκα. Ένα από αυτά είναι η συνεργασία μου με το περιοδικό Edit your life magazine. To 2016 ήταν η χρονιά που το διαδικτυακό μας περιοδικό έγινε site! Και μπορείς καθημερινά να το τσεκάρεις, καθώς έχουμε πάρα πολλά θέματα και όλο και κάτι θα σε ενδιαφέρει (blogging, ομορφιά, μαγειρική, προτάσεις για διάφορα θέματα).

Για να περάσουμε στα δικά μας, στο περιοδικό γράφω στη στήλη fitness. Μη χασμουριέσαι! Fitness δεν είναι μόνο τα βάρη στο γυμναστήριο (μακριά από μας). Είναι η διατροφή, η κίνηση, οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα, είναι στάση ζωής!

Θα βρεις λοιπόν θέματα διατροφής, όπως Πώς να μην πάρεις κιλά στις διακοπές, 10 λόγοι που σε εμποδίζουν να χάσεις βάρος, 6 τροφές για επίπεδη κοιλιά, 5+1 υγιεινά γλυκά (για να μη στερηθείς τις αμαρτωλές σου απολαύσεις), 2 ροφήματα για ενεργοποίηση του μεταβολισμού, αλλά και μια προσωπική εμπειρία σχετικά με το Πώς έχασα κιλά με την αγιουρβεδική διατροφή.

Για εσένα που σε ενδιαφέρει να βλέπεις όλα διεξοδικά και βήμα βήμα, ρίξε μια ματιά στα θέματα όπως Πώς να επιλέξεις κατάλληλα ρούχα για γυμναστική, Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα παπούτσια, Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο γυμναστήριο για σένα, αλλά και Ποιο πρόγραμμα γυμναστικής να επιλέξεις.

Τώρα για εσένα που δε χασμουριέσαι με το άκουσμα της λέξης "γυμναστική", αλλά και για εσένα που σε ενδιαφέρει να ψάξεις λίγο το θέμα παραπάνω και να δοκιμάσεις, υπάρχουν θέματα όπως Yoga vs Pilates: ομοιότητες και διαφορές, Pilates: γλυπτική του σώματος, Yoga: 6 μύθοι και αλήθειες, Ασκήσεις για καλλίγραμμα πόδια, Ασκήσεις για δυνατά και καλοσχηματισμένα χέρια, Ασκήσεις για τέλειους γλουτούς, Ασκήσεις για να κάψεις το λίπος από την κοιλιά.

Και τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία. Βάλε τη φόρμα σου και ξεκίνα! Καλά όχι αμέσως.. Μόλις μπει το '17!


2 σχόλια :

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes