Review: Wycon Cosmetics - make up your dayz

Review: Wycon Cosmetics

Γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα, γιορτάσαμε την Πρωτοχρονιά, γιορτάσαμε των Φώτων, του Αη Γιαννιού τα γιορτάσαμε όλα, είδαμε και χιόνι, παίξαμε με το χιόνι, πνιγήκαμε στο χιόνι (φτάνει πια) και είναι καιρός να επιστρέψουμε στο πρόγραμμα με το πρώτο post για το 2017! Ελπίζω να πέρασες συγκλονιστικά φανταστικά αυτές τις μέρες και όλη η χρονιά που ακολουθεί να είναι χαρούμενη, κεφάτη, ερωτική και ότι άλλο θέλεις να είναι!






Τα Χριστούγεννα πήγα στη Θεσσαλονίκη. Και για ακόμα μια φορά βρήκα μαγαζιά με εταιρείες που δεν έχουν έρθει στην Αθήνα και μάλλον δεν προβλέπεται να έρθουν (βλέπε Nyx που περιμένουμε να ανοίξει εδώ και 3 χρόνια). Βέβαια υπάρχει και το online shopping, όμως άλλη χάρη να τα βλέπεις από κοντά, να τα πιάνεις, να τα δοκιμάζεις και να τα μυρίζεις.


Η Wycon όπως με ενημέρωσαν είναι ιταλική εταιρεία καλλυντικών που κατέφθασε στη Θεσσαλονίκη μόλις μερικούς μήνες πριν. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή για τα long lasting liquid lipstick τα οποία υπάρχουν σε απίστευτη ποικιλία χρωμάτων και σε φοβερή τιμή (6.90 euros). 


Είναι αλήθεια ότι με τα κραγιόν είμαι λίγο παραπάνω αυστηρή. Καπνίζω, τρώω συνέχεια, έχω την κακιά συνήθεια να δαγκώνω τα χείλη μου, οπότε το να με ικανοποιήσει κάποιο κραγιόν στο θέμα της διάρκειας είναι δύσκολο. Μπορώ να πω όμως με βεβαιότητα ότι το long lasting liquid lipstick ήταν αξιοπρεπέστατο. Είναι ένα κραγιόν σε υγρή μορφή (σαν gloss), που μόλις στεγνώσει στα χείλη γίνεται ματ. Πολύ πλούσιο χρώμα, φανταστική απόδοση, παραμένει στη θέση του τουλάχιστον 6 ώρες, για να το αφαιρέσεις χρειάζεσαι προϊόν ντεμακιγιάζ, δεν ξηραίνει τα χείλη, και γενικώς με ικανοποίησε πάρα πάρα πολύ. Στην επόμενη επίσκεψή μου σίγουρα θα πάρω και κάποιο άλλο χρώμα. Το συγκεκριμένο είναι το Νο 08, sangria passion, ένα ζεστό κόκκινο-ματζέντα.
Το δεύτερο προϊόν είναι το extreme cover concealer. Η αλήθεια είναι πως είναι ενισχυμένο. Προσφέρει φοβερή κάλυψη, όμως λόγω της σύστασής του κάθεται στις γραμμές έκφρασης εάν το φοράς πολλές ώρες. Δεν θα το πρότεινα για εσένα που θέλεις μια πιο ελαφριά κάλυψη κι ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Στα συν του το σφουγγαράκι που περιέχεται στη συσκευασία που είναι τρομερά βοηθητικό για να το εφαρμόσεις. 

Παρακάτω θα δεις ένα swatch του κραγιόν. 

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν από τη Wycon?



4 σχόλια :

  1. Καλή σου χρονιά γλυκιά μου Βίλλυ. Για να είμαι ειλικρινής δεν τη γνωρίζω τη συγκεκριμένη εταιρία αλλά αν είναι τόσο καλά τα long lasting liquid lipstick της αξίζει μία δοκιμή! Μόλις προστέθηκε άλλο ένα κατάστημα που θα πρέπει να επισκεφθώ στο επόμενό μου ταξίδι στην αγαπημένη Θεσ/νίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή και όμορφη χρονιά να έχεις Μαρίνα! Εάν βρεθείς στη Θεσσαλονίκη αξίζει να πας μια βόλτα στο κατάστημα! Έχει απίστευτη ποικιλία και πάρα πολύ καλές τιμές! Και τα liquid lipstick είναι πραγματικά πολύ καλά! Φιλιά πολλά! :)

      Διαγραφή
  2. ολο περνάω από το κατάστημα και ακόμα δεν έχω μπει.....ισως πρεπει να ριξω μια ματια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έχεις μπει??? Στην πυρά!! χαχαχαχα! Όποτε βρεις ευκαιρία ρίξε μια ματιά! Αυτά τα κραγιόν αξίζουν! Σε επόμενη επίσκεψη θα πάρω και πινέλα, φαίνονται πολύ καλά! Και σε πολύ καλές τιμές! Φιλιά πολλά! :)

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes