6 must προϊόντα για να καταπολεμήσεις τη λιπαρότητα - make up your dayz

6 must προϊόντα για να καταπολεμήσεις τη λιπαρότητα

Λιπαρότητα, αυτός ο ύπουλος εχθρός που σου τρώει το μακιγιάζ, σου καταστρέφει τις φωτογραφίες, σου χαλάει τη διάθεση (είπαμε να το κάνουμε λίγο πιο δραματικό, αλλιώς ποιο το νόημα). Αυτή η κατάσταση που σε αναγκάζει να βάζεις λοσιόν, να ταμπονάρεις με πούδρες, να χρησιμοποιείς ειδικά μαντηλάκια για να την εξαφανίσεις ενώ είσαι βαμμένη, να μη χρησιμοποιείς φλας στις φωτογραφίες. Όχι όμως για πολύ ακόμα. Μετά από ενδελεχή έρευνα κατέληξα στα 6 προϊόντα που θα σε κάνουν να πεις αντίο σε αυτές τις ανεπιθύμητες γυαλάδες μια και καλή. 






Τα περισσότερα προϊόντα τα έχεις ήδη δει σε προηγούμενα posts με reviews ή empties, επειδή όμως η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης, κι επειδή τους αξίζουν πολλές αναφορές, συμπεριλαμβάνονται και σε αυτό το post.


H μάσκα προσώπου Aesop, primorose facial cleansing masque είναι ένα θαύμα της βιομηχανίας της ομορφιάς. Πρόκειται για μια μάσκα αργίλου που δεν χρειάζεσαι πολλές εφαρμογές για να καταλάβεις για τι προϊόν μιλάμε. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δεις διαφορά. Το πρόσωπο αμέσως φαίνεται πιο καθαρό, πιο φρέσκο, πιο λαμπερό, πιο δροσερό, "πιο" γενικά! Είναι καταπληκτική κι όσο συνεχίζει να κυκλοφορεί θα την αγοράζω. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει όμοιά της.
Η μάσκα προσώπου του Mario Badescu, silver powder είναι λίγο διαφορετική, γιατί είναι σε μορφή πούδρας, οπότε προσθέτεις νερό, παίρνει μορφή πάστας και την εφαρμόζεις. Δεν ερεθίζει το δέρμα, δεν είναι ιδιαίτερα "σκληρή" μάσκα, και είναι πολύ πρακτική, καθώς δεν "σπάει" στη συσκευασία και δεν ξηραίνεται εάν έχεις καιρό να τη χρησιμοποιήσεις. 
Η Quick fix, purifying charcoal mask είναι πολύ νέο προϊόν που όμως πρόλαβα να αγαπήσω. Πρόκειται για μάσκα με ενεργό άνθρακα, πλούσια σε βιταμίνη C και εκχυλίσματα κανέλας, που απομακρύνει μαύρα στίγματα, καταπολεμά τα σπυράκια και τη θαμπή επιδερμίδα, απομακρύνει τις τοξίνες από την επιδερμίδα, καθαρίζει σε βάθος και ενυδατώνει. Έχει ένα ευχάριστο πολύ ελαφρύ και διακριτικό άρωμα και είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σε ικανοποιήσει απόλυτα!


Νομίζω ότι έχω εθιστεί στα cleansing pore nose strips, αυτές τις ταινίες καθαρισμού της μύτης από τα μαύρα στίγματα. Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην τις χρησιμοποιώ παραπάνω από μία φορά την εβδομάδα, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι αντίθετα από τα επιθυμητά. Δεν θα πω περισσότερα, τη χρήση τους τη γνωρίζεις ήδη.
Το Nip+Fab glycolic scrub fix είναι αγαπημένο scrub προσώπου! Με γλυκολικό και σαλικυλικό οξύ καθαρίζει άψογα την επιδερμίδα, δεν την ερεθίζει, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει. Αναλυτικό review θα βρεις εδώ. Είναι προϊόν που θα αγοράζω ξανά και ξανά!

  
Τα primer προσώπου δυστυχώς δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα, και πολύ συχνά παραβλέπεται η χρήση τους. Δεν καταπολεμούν τη λιπαρότητα με τον τρόπο που το κάνουν τα προϊόντα περιποίησης, ωστόσο καθυστερούν την εμφάνισή της. Χρησιμοποίησε primer πριν το μακιγιάζ σου και θα δεις ότι όχι μόνο δεν θα εμφανίσεις γυαλάδες, αλλά το μακιγιάζ θα παραμείνει αναλλοίωτο για πολύ περισσότερη ώρα! Κάνε το primer φίλο σου και δεν θα σε απογοητεύσει! Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το under makeup base της Inglot, όμως αντίστοιχα προϊόντα θα βρεις στα περισσότερα brands. 

Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω? Ποια είναι τα δικά σου όπλα για την καταπολέμηση της λιπαρότητας? 


2 σχόλια :

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά, αλλά με βάζεις σε σκέψεις!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλέον δηλώνω με βεβαιότητα ότι ορκίζομαι σε αυτά! Πρώτα να δοκιμάσεις τη μάσκα της Aesop, είναι συγκλονιστική!! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes