Edit your life magazine feat #workoutyourdayz vol.3 - make up your dayz

Edit your life magazine feat #workoutyourdayz vol.3

"Strong is the new thin" ή "strong is the new skinny" δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο λένε συνήθως. Εγώ βέβαια θα σου πω "healthy is the new strong". Γιατί όλα ξεκινούν από την καλή φυσική κατάσταση και την καλή διατροφή. Και ναι, όλα ξεκινούν από μέσα σου! Εάν λοιπόν θέλεις να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στον κόσμο του fitness, ή αν το έχεις ξεκινήσει ήδη και θέλεις να μοιραστείς εμπειρίες και γνώμες, μην ξεχνάς να διαβάζεις τη στήλη Body & Mind που ανανεώνεται κάθε Παρασκευή στο Edit your life magazine! Εκεί θα τα λέμε μαζί!




Και για να κάνουμε και το σχετικό catch up, από το τελευταίο διάστημα θα βρεις τα παρακάτω θέματα.

Αρχικά θα διαβάσεις για το Πώς να χάσεις τα κιλά των γιορτών. Και μη μου πεις, τωωωωρα πάνε οι γιορτές έφυγαν. Πάσχα έρχεται, είναι άρθρο χρήσιμο για όλες τις εποχές!

Εάν θέλεις να γυμναστείς, αλλά δεν θέλεις να σου στοιχίσει κι ο κούκος αηδόνι, θα βρεις το σχετικό άρθρο με 6 τρόπους για να γυμναστείς δωρεάν. Τέλος λοιπόν στο οικονομικό άγχος (όσον αφορά τη γυμναστική) και τέλος και οι δικαιολογίες.

Επίσης θα βρεις το άρθρο με τα 8 πράγματα που θέλει να σου πει ο γυμναστής σου (αλλά δεν τολμάει). Εμείς όμως τολμάμε και τα λέμε και έξω από τα δόντια! Χα!

Δίνουμε και την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα: Δίαιτα ή γυμναστική για να χάσω κιλά? Διάβασε το άρθρο για να δεις την απάντηση! Εμένα πάντως η απάντηση των επιστημών με εξέπληξε!

Γράφουμε και για τους 5 διατροφικούς μύθους που δεν πρέπει να πιστεύεις ακόμα. Για να ξέρεις τι σου γίνεται και για να μη στερείσαι απολαύσεις χωρίς να υπάρχει λόγος!

Συνήθως προσέχεις τι να κάνεις κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, αλλά και πριν από αυτήν. Μετά όμως? Τι πρέπει να κάνεις μετά για να έχεις και το ανάλογο όφελος? Διάβασε το άρθρο 6 λάθη που κάνεις μετά τη γυμναστική και δε βλέπεις αποτέλεσμα.

Κι επειδή πάντα χρειαζόμαστε και λίγη έμπνευση, για τις μέρες που βαριόμαστε μέχρι και να χασμουρηθούμε, υπάρχει το άρθρο 6 fitness λογαριασμοί για να ακολουθήσεις στο instagram.

Τέλος, επειδή μαθαίνουμε από τους master του είδους, θα βρεις 8 συνήθειες των personal trainers που δε γνωρίζεις. Έτσι, για να κλέβουμε τα μυστικά τους!

Εσένα ποια είναι τα μυστικά σου για να είσαι σε καλή φυσική κατάσταση και από που αντλείς έμπνευση?


4 σχόλια :

  1. Πολύ ωραία παρουσίαση, Βϊλλυ, σ΄ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία ανάρτηση!

    Σε περιμένω στο blog μου για ανταλλαγή απόψεων
    https://beautyproject-elinachris.blogspot.gr
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ! Πάρα πολύ ωραίο το blog σου, μόλις σε ακολούθησα! :)

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes