Wellness Wanderings - JOIN Juice Bars - make up your dayz

Wellness Wanderings - JOIN Juice Bars

Η Δευτέρα είναι η κατάλληλη μέρα για να εγκαινιαστεί αυτή η στήλη. Μάλλον η συγκεκριμένη Δευτέρα, είναι η κατάλληλη μέρα για να εγκαινιαστεί αυτή η στήλη. Γιατί την επόμενη θα έχει γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής, για νέες στήλες θα είμαστε; Και γιατί η Δευτέρα είναι μέρα ορόσημο. Για κάθε είδους νέα αρχή. Και κυρίως για την αρχή της δίαιτας. Η οποία μέχρι την Κυριακή θα έχει σταματήσει, αλλά μη σκας! Θα έρθει η επόμενη Δευτέρα!
Τι θα περιέχει η στήλη Wellness Wanderings; Περιηγήσεις σε μαγαζιά με υγιεινές, χορταστικές και σούπερ γευστικές επιλογές! Καλό το σπανάκι και το μπρόκολο, καλά τα άγλυκα γλυκά, αλλά να έχουν και λίγο ενδιαφέρον βρε αδερφέ! Να είναι και λίγο όμορφα να μπορείς να τα φωτογραφίσεις για το ίνσταγκραμ με υπερηφάνεια. Να είναι πολύ νόστιμα, για να μη βαριέσαι να τα τρως. Να είναι και θρεπτικά για να σε εφοδιάζουν με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που έχει ανάγκη ο οργανισμός σου για να ανταπεξέλθει στο φορτωμένο πρόγραμμα που του έχεις ετοιμάσει.
Σημείωση: Σε αυτή τη στήλη θα δεις φωτογραφίες τραβηγμένες randomly. Τραβηγμένες στη στιγμή, πάνω στον ενθουσιασμό, που τις περισσότερες φορές έχουν γίνει insta story. Γι' αυτό και οι περισσότερες έχουν τοποθεσία ταγκαρισμένη.







Και δεν θα μπορούσα να κάνω την αρχή με άλλο μαγαζί από το αγαπημένο, λατρεμένο Join Juice Bars! Το Join θα το βρεις στο κέντρο (εντελώς κέντρο) της Αθήνας, στην οδό Ρόμβης. Το Join ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά έναν νέο, μοντέρνο, δραστήριο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Είναι η στάση που θα κάνεις από τα ψώνια σου, το διάλειμμα από τη δουλειά σου, η ανάσα που θα πάρεις μετά το μάθημα, η στάση που θα κάνεις μετά από ένα ραντεβού για να πιεις έναν φρεσκοστυμμένο χυμό, να φας μία σαλάτα, ένα sandwich ή ένα energy bowl, να πιεις ένα smoothie ή απλά τον καφέ σου μαζί με μια μπάρα δημητριακών. Κι αν αναρωτιέσαι, θα σου πω ότι τα έχω δοκιμάσει όλα. Όλα όμως! Είπαμε, είναι αγαπημένο μέρος εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο και το επισκέπτομαι τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.

Πριν σου προτείνω τα δικά μου αγαπημένα, να σου πω ότι εάν δεν ξέρεις τι θέλεις, εάν δεν μπορείς να αποφασίσεις, εάν δεν καταλαβαίνεις τα μισά από αυτά που βλέπεις ή διαβάζεις στον κατάλογο, τα παιδιά ή αλλιώς οι juicers είναι εκεί για να σου δώσουν τη λύση! Προσωπικά μου έκαναν πολλές φορές τη ζωή εύκολη με το "Καλημέρα Βίλλυ! Τι θα ήθελες να σου φτιάξουμε;" "Εεεε δεν ξέρω.. Κάτι δροσιστικό θέλω" "Τέλεια!". Και σε δύο λεπτά είχα τον πιο δροσιστικό χυμό του κόσμου! Τα υλικά είναι ολόφρεσκα, ό,τι ζητήσεις παρασκευάζεται εκείνη τη στιγμή μπροστά σου, ενώ οι συνδυασμοί των φρούτων και των λαχανικών δεν είναι τυχαίοι. Έχουν μελετηθεί ώστε να είναι εύπεπτοι, χορταστικοί, να σε καλύπτουν γευστικά και διατροφικά.

Για να μην φλυαρούμε όμως πολύ και για να μπούμε κατευθείαν στο ψητό, θα σου πω ποιες είναι οι δικές μου επιλογές, κάθε φορά που θέλω ένα boost τόνωσης!



Από χυμούς έχεις άπειρες επιλογές. Εκτός από τις έτοιμες προτάσεις, οι οποίες είναι εμπνευσμένες και υπερ-τέλειες, μπορείς να επιλέξεις 3 δικά σου αγαπημένα φρούτα και να φτιάξεις τον δικό σου χυμό. Αν θέλεις όμως τη γνώμη μου καλύτερα να επιλέξεις κάποιον από τον κατάλογο. Είπαμε, η επιλογή των υλικών δεν είναι τυχαία! Και μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το Scarface με πορτοκάλι, λάιμ και τζίντζερ ειδικά εάν θέλεις να τονώσεις λίγο τον μεταβολισμό σου. Και το Tinkerbell (με μήλο, φράουλα και μπανάνα), που είναι τόσο γλυκό όσο ακούγεται και είναι και ροζ! Α! Και το Don Corleone φυσικά, με μήλο, ανανά, τζίντζερ και δυόσμο. Αλλά αυτό άστο για αργότερα, όταν θα έχει ανέβει λίγο η θερμοκρασία, αφού είναι τρομερά δροσιστικό.

Κι αν θέλεις κάτι τις παραπάνω από χυμό, δοκίμασε τα smoothies. Το δικό μου αγαπημένο είναι το Bora Bora, με γάλα καρύδας, μάνγκο, berries, passion fruit, και goji berries. Όπως καταλαβαίνεις είναι φουλ στα αντιοξειδωτικά και φουλ στις βιταμίνες και υπερ-χορταστικό.





Κι αν θέλεις κι ένα τσικ παραπάνω από smoothies αλλά θέλεις και να μείνεις στο πλαίσιο του "φυτικό γάλα με φρούτα και λαχανικά και άντε και λίγη σοκολατίτσα" υπάρχουν τα energy bowls. Αυτή η πηγή έμπνευσης ακόμα και για εμένα που δεν έχω πιάσει μπλέντερ στα χέρια μου, αφού μετά από την πρώτη κιόλας δοκιμή, άρχισα να πειραματίζομαι και μόνη μου προσπαθώντας να το φτιάξω στο σπίτι μου. Τα energy bowls είναι μικρά μπολάκια που σου προσφέρουν τόση ενέργεια όση χρειάζεσαι να πας στο γυμναστήριο μετά τη δουλειά, όχι νηστικός, αλλά ούτε και σκασμένος, να πάρεις δυνάμεις να συνεχίσεις τη δουλειά σου ή τη βόλτα σου, ακόμα και να αντικαταστήσεις ένα γεύμα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Vegan Goodness, με μπανάνα, ανανά, lime, γκρανόλα, goji berries, και σπόρους chia. Βέβαια και για τους απανταχού γλυκατζήδες υπαρχει το Oreo Bomb, μία σοκολατομπισκοτένια βόμβα όπως λέει και το όνομά του, αλλά και το Choco Chia.





 Βέβαια μπορείς να έχεις ακόμα κι ένα "γρήγορο", αλλά απόλυτα ποιοτικό, θρεπτικό και ολοκληρωμένο γεύμα! Όπως σάντουιτς και σαλάτα. Γιατί κακά τα ψέματα, ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα σαμτουιτσάκι; Και σου έχω κι ένα hint. Μπορείς να πάρεις και mini σαντουιτς που είναι το μισό σε μέγεθος από το κανονικό. Δεν μπορώ να πω ποιο ξεχώρισα γιατί το ένα είναι πιο ωραίο από το άλλο. Βέβαια έχω παρατηρήσει ότι πιο συχνά επιλέγω το In the Sea, με σολομό, άνηθο, αγγούρι, lime και μους Φιλαδέλφεια. Βέβαια οι επιλογές είναι πάρα πολλές, από κοτόπουλο με πιπεριά φλωρίνης και αβοκάντο, μέχρι hummus με ντολμαδάκια. Και μην διανοηθείς να μην συνοδεύσεις το σαντουτσάκι σου με μια σαλάτα. Κι εδώ έχεις επιλογές. Προσωπικά ξεχωρίζω τη Vegan Salad με πράσινη σαλάτα, τρίχρωμη κινόα, Cranberries, αβοκάντο και φακές. Πρόκειται για γευστική πανδαισία και απόλυτα ολοκληρωμένο γεύμα! Φωτογραφία από τη Vegan Salad δεν έχω, γιατί το θυμάμαι πάντα αφού τη φάω..

Κι αν δεν πεινάς και δεν θέλεις χυμούς και smoothies και όλα αυτά τα σχετικά, και θέλεις έναν καφέ να ανοίξει το μάτι βρε παιδί μου, εννοείται ότι θα βρεις τον καλύτερο cappuccino με γάλα αμυγδάλου. Μόνο μην τον πιεις έτσι ξεροσφύρι... Πάρε και ένα energy bar! Ακόμα κι αν δεν το φας αμέσως, όλο και μια λιγούρα θα προκύψει στην πορεία!

Το Join Juice Bars θα το βρεις στην οδό Ρόμβης 24 στο κέντρο της Αθήνας, μία ανάσα κυριολεκτικά από την Ερμού, αλλά και στην Κηφισιά, Κασσαβέτη 3.

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes