MAC unboxing- review vol.2 - make up your dayz

MAC unboxing- review vol.2

Το ομολογώ. Η αναβλητικότητά μου δεν έχει όρια. Πραγματικά δεν έχει όρια. Και πριν βιαστείς να ταυτιστείς μαζί μου να σου πω ότι το σημερινό post το είχα "προετοιμάσει" από το καλοκαίρι. Τότε έκανα την παραγγελία των προϊόντων που βλέπεις. Σε λίγες μέρες τα έλαβα και την επόμενη μέρα από την παραλαβή τα φωτογράφισα, αμέ! Και 6 και κάτι μήνες μετά έγραψα το ποστ. Και 1 μήνα μετά (αφού το είχα έτοιμο) το δημοσίευσα. Ντρέπομαι, αλλά είμαι ειλικρινής. 

mac cosmetics kritiki




mac cosmetics kritiki


mac cosmetics kritiki

mac cosmetics kritiki


mac cosmetics kritiki

Ευτυχώς όμως που τα MAC είναι διαχρονική αξία. Και τι πειράζει αν τα παρήγγειλα μήνες πριν; Τα περισσότερα θα τα ξανααγόραζα. Άλλωστε πολλά προϊόντα από τα MAC είναι αγαπημένα, οπότε θα δεις και κάποια που τα έχεις ξαναδεί σε παλαιότερα posts. 

mac cosmetics kritiki

Η σκιά, ή καλύτερα το ανταλλακτικό σκιάς είναι η απόχρωση Amber Lights. Γενικότερα προτιμώ τις παλέτες που της φτιάχνεις μόνη σου, πιάνουν λιγότερο χώρο από τις μεμονωμένες σκιές και βάζεις τα χρώματα που σου αρέσουν, οπότε έχεις περισσότερες σκιές, περισσότερα χρώματα, περισσότερες επιλογές για μακιγιάζ και περισσότερο χώρο στην τσάντα σου! To Amber Lights είναι ένα χάλκινο χρώμα με λάμψη. Πολύ λάμψη όμως. Τόση που δύσκολα το φοράω το πρωί, το επιλέγω συνήθως για βραδινό ή απογευματινό μακιγιάζ. Για την απόδοση δεν χρειάζεται να πω πολλά, ούτε για τη σταθερότητα. Δουλεύεται πολύ εύκολα, συνήθως ένα με δύο περάσματα αρκούν και μένει αναλλοίωτο για ώρες!
Το κονσίλερ είναι το Select Moisture cover NC30. Σαν κονσίλερ είναι πολύ καλό, καλυπτικό χωρίς όμως να στεγνώνει ή να ξηραίνει το δέρμα, η απόχρωση ωστόσο είναι εντελώς λάθος. Επειδή την αγορά την έκανα καλοκαίρι που είχα μαυρίσει, θεώρησα ότι εάν ανεβάσω έναν τόνο την απόχρωση που παίρνω συνήθως θα ήταν μια έξυπνη κίνηση. Λάθος βέβαια. Παραείναι σκούρο και ελαφρώς μου "κιτρινίζει". Το χρησιμοποιώ πλέον για να καλύπτω ατέλειες, αν και σε αυτή την περίπτωση μου κάνει στάμπες. Οπότε ψάχνω έναν άλλο τρόπο χρήσης, οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη!

mac cosmetics kritiki
Το lip scrubtious είναι ένα lip scrub (όπως κατάλαβες), με άρωμα candied nectar. Δεν το περίμενα, αλλά είναι πολύ καλό. Το δοκίμασα πρόσφατα για πρώτη φορά, άλλωστε με το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες τα χείλη είναι περισσότερο ευαίσθητα οπότε χρειάζονται μία έξτρα περιποίηση. Έχει ένα πολύ γλυκό και καλοκαιρινό άρωμα, παραπέμπει σε γρανίτα, και από την πρώτη κιόλας χρήση βλέπεις την όψη των χειλιών να βελτιώνεται! Μετά το scrub βάζεις κι ένα πλούσιο ενυδατικό προϊόν και είσαι καινούρια!

mac cosmetics kritiki

mac cosmetics kritiki

To liptensity lipstick δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Πρόκειται για ένα κραγιόν με πολύ έντονο χρώμα και πολύ ενυδατικό. Μέχρι εδώ όλα καλά. Όμως δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό, και δεν έχει καλή διάρκεια. Δεν συζητώ για το να φας, να πιεις, να καπνίσεις ή να φιλήσεις όσο το φοράς. Ωστόσο το χρώμα του είναι πολύ όμορφο, είναι το Eros, ένα βαθύ φούξια, που όμως δεν κυκλοφορεί πια. Εάν θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα από τα κραγιόν που ξηραίνουν τα χείλη θα στο συνιστούσα, αλλά προσωπικά δε με βόλεψε πολύ. 

mac cosmetics kritiki

Τα Retro Matte Liquid Lipcolour είναι νέα αγάπη! Απλώνονται πανεύκολα και με ακρίβεια χάρη στο πινελάκι. Είναι υγρά, οπότε μπορείς να γεμίσεις τα χείλη σου πολύ εύκολα. Μερικά δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή στεγνώνουν δίνοντας ένα εντελώς ματ αποτέλεσμα. Και ώρες μετά έχουν παραμείνει στη θέση τους και με την ίδια ένταση! Τι άλλο να ζητήσεις από ένα κραγιόν; Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις είναι το Back in Vogue, ένα συγκλονιστικό nude ροδακινί που από την πρώτη φορά που το έβαλα δεν το έχω βγάλει από πάνω μου και το To Matte with Love, ένα πολύ φωτεινό φραουλό-μοβ χρώμα. Να σημειώσω όμως ότι αφυδατώνει τα χείλη, οπότε χρειάζεσαι πολύ καλή ενυδάτωση πριν την εφαρμογή αλλά και μετά το ντεμακιγιάζ. Διαφορετικά το χρώμα "σπάει" και τα χείλη σου θα φαίνονται πολύ ξηρά. Και θα είναι.

Ένα ακόμα προϊόν που δεν το φωτογράφισα ξεχωριστά γιατί θα καταντήσω γραφική τόσες φορές που το έχω δείξει, είναι το Lip Base, αυτό το συγκλονιστικό primer χειλιών που δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να βάλω κραγιόν χωρίς να έχω εφαρμόσει πρώτα αυτό. 

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; 

2 σχόλια :

  1. Πωπω με έβαλες σε mood για αγορές καλλυντικών! Ευχαριστώ που έκανες link προς το άρθρο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes