Spring Empties vol.19: Lancome, MAC, Garnier και πολλά ακόμα - make up your dayz

Spring Empties vol.19: Lancome, MAC, Garnier και πολλά ακόμα

Έλα το ξέρω ότι σου έλειψε! Το empties post ντε! Αυτού του είδους τα posts με τα οποία σε είχα τρελάνει γιατί έγραφα αραιά και πότε στο blog μου, οπότε οι άδειες συσκευασίες μαζεύονταν και μαζεύονταν και μαζεύονταν μέχρι που έβγαινε ένα γίγας ποστ που δεν ήξερα πώς να το φέρω βόλτα. Και τώρα οι άδειες συσκευασίες μαζεύτηκαν και μαζεύτηκαν και μαζεύτηκαν μόνο που στο μεταξύ έγραψα και για κανένα new entry από νέες δοκιμές που έκανα! Μη νομίζεις.. έτσι για το ξεκάρφωμα ήταν. Μέχρι να φτάσει η μεγάλη ώρα του τιτανοτεράστιου empties post!






Θα δεις πολλές πολλές ίδιες συσκευασίες, γιατί το έχουμε πει: όταν κολλάμε με κάτι κολλάμε για τα καλά. Και (τι έκπληξη!) θα δεις προϊόντα που μπορεί (τι μπορεί, σίγουρα) να τα έχεις δει πολλές φορές στο παρελθόν. Νομίζω ότι τα empties post τα αγαπάω όχι μόνο γιατί θρέφουν τον ψυχαναγκασμό μου με τις άδειες συσκευασίες, αλλά γιατί συνεχώς μου επιβεβαιώνω ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Παράξενο δεν είναι; Όταν τίποτα δεν έχει μείνει ίδιο, εγώ να τρέφω την αυταπάτη ότι όλα είναι στη θέση τους;


Εδώ βλέπεις παραταγμένα τα (ίδια) αγαπημένα νεράκια καθαρισμού. Θα τα αναφέρω με τη σειρά, αλλά θα είμαι πολύ πολύ σύντομη, γιατί έχω επεκταθεί πολλάκις στο παρελθόν, οπότε αν θέλεις να μάθεις κάτι παραπάνω για κάποιο προϊόν θα σου έχω έτοιμο το λινκ. 
Το νερό ντεμακιγιάζ micellair της Garnier με το πράσινο καπάκι είναι νερό καθαρισμού και ντεμακιγιάζ για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες και δίνει ματ αποτέλεσμα. Δεν είδα καμία συγκλονιστική διαφορά από αυτό με το ροζ καπάκι (που είναι για ευαίσθητες επιδερμίδες), άλλωστε το χρησιμοποιώ μόνο για ντεμακιγιάζ και στη συγκεκριμένη στιγμή της ημέρας δε με ενδιαφέρει πολύ το ματ αποτέλεσμα. 
Το διφασικό micellair όλα σε 1 της Garnier είναι ιδανικό και για την αφαίρεση αδιάβροχου μακιγιάζ. Αυτό δεν το διαπίστωσα καθώς δεν προτιμώ αδιάβροχα προϊόντα. Πριν τη χρήση του πρέπει να το ανακινείς (για να αναμιγνύονται τα 2 συστατικά), το εφαρμόζεις σε βαμβάκι και συνεχίζεις το ντεμακιγιάζ κανονικά. Αυτό το προϊόν δεν με ενθουσίασε και πολύ. Κάνεις ένα βήμα παραπάνω (αφού πριν τη χρήση πρέπει να το κουνάς), το ένιωσα υπερβολικά λιπαρό για τα μάτια, στο υπόλοιπο πρόσωπο δεν τόλμησα να το βάλω, και έχω την αίσθηση ότι όταν στέγνωνε (εάν δεν ξέπλενα το πρόσωπό μου) ξεφλούδιζε η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Γενικώς δε με άφησε ικανοποιημένη, πολύ κακό για το τίποτα. 
Το νερό καθαρισμού της Nivea, MicellAIR Skin Breathe είναι πάρα πολύ καλό, απαλό, ενυδατικό και οικονομικό προϊόν. Νομίζω έχει γίνει πολύ αγαπημένο τον τελευταίο χρόνο, αφού φροντίζω συχνά να το προμηθεύομαι και πάντα το βρίσκω σε σούπερ τιμή. 


Η μάσκα προσώπου της Dermalbeauty με φράουλα είναι μία βαμβακερή μάσα εμπλουτισμένη με εκχύλισμα φράουλας και υπόσχεται ότι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και συσφίγγει τους πόρους προσφέροντας έτσι λάμψη στην επιδερμίδα. Δε με ενθουσίασε καθόλου, σίγουρα είναι προϊόν που δεν θα αναζητούσα ξανά. Δε μου έδωσε κάποια δυσάρεστη αίσθηση ούτε μου προκάλεσε κάποιον ερεθισμό, δεν έκανε και κάτι από αυτά που αναφέρει όμως. 
Η μάσκα της Aesop, primrose, facial cleansing mask είναι μία μάσκα αργίλου με αντι-οξειδωτική δράση κατάλληλη για μικτές επιδερμίδες. Είναι συγκλονιστική, από τις καλύτερες μάσκες για βαθύ καθαρισμό που κυκλοφορούν! Δυστυχώς δεν τη βρίσκω εύκολα πια, τα καταστήματα που την αγόραζα έχουν σταματήσει να την προμηθεύονται και οι πληροφορίες μου λένε ότι έχει σταματήσει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Αν την πετύχεις όμως κάπου να την πάρεις, από τα λίγα προϊόντα που συνιστώ με κλειστά μάτια. 
Η μίνι συσκευασία των Sephora, green clay mask είναι μια μάσκα προσώπου με πράσινη άργιλο για 4 χρήσεις. Η αλήθεια είναι ότι κράτησε παραπάνω από 4 χρήσεις. Είναι οκ σαν μάσκα, όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά δεν ήταν και κακή. Έδινε μία αίσθηση καθαριότητας και δροσιάς, ενώ το πρόσωπο ούτε "τραβούσε" ούτε "κόλλαγε" μετά την εφαρμογή. Ίσως μετά από καιρό την αγοράσω ξανά, προς το παρόν έχω σε προτεραιότητα στη λίστα μου άλλες μάσκες. 
Τα μαντηλάκια καθαρισμού της Johnson, essentials moisturising είναι μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, πρακτικά αν είσαι σε κάποιο ταξίδι και δεν έχεις χώρο ή δεν θέλεις να μεταφέρεις ένα εκατομμύριο μπουκαλάκια ή εάν έχεις γυρίσει υπερβολικά αργά στο σπίτι και είσαι τόσο κομμάτια που θα μπορούσες πολύ ευχαρίστως να κάνεις skip το ντεμακιγιάζ σου. Για αυτές τις περιπτώσεις είναι ιδανικά. Για τις υπόλοιπες όχι. Τουλάχιστον εμένα δε με κάλυψαν, τα βρήκα λίγο "άγρια" με την περιοχή των ματιών και "βαριά" με το υπόλοιπο πρόσωπο.


Για το Schwarzkopf Gliss Hair repair, 6 miracles oil essence δεν έχω λόγια (πάλι!). Είναι το καλύτερο ενυδατικό λάδι μαλλιών που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά. Το χρησιμοποιώ φανατικά, μετά από κάθε λούσιμο και κάνει τα μαλλιά μου ευκολοχτένιστα, λαμπερά, απαλά, μοσχομυριστά! Υπερ-προϊόν! Όπως και τα περισσότερα προϊόντα της σειράς Gliss της Schwarzkopf!
To ξηρό λάδι σώματος της Nuxe είναι και αυτό δοκιμασμένο πολλά χρόνια και λατρεμένο προϊόν. Υπάρχει πάντα στο ντουλάπι μου, αν και δεν το χρησιμοποιώ τόσο συχνά, κυρίως λόγω της τιμής του που ακόμα και σε προσφορά να το βρω πάλι τσιμπημένο μου φαίνεται για καθημερινή χρήση. Παρόλα αυτά όσα χρόνια κι αν περάσουν το ίδιο συγκλονιστική βρίσκω τη μυρωδιά του, την ενυδάτωσή του και την αίσθηση πολυτέλειας που μου δίνει! 
Το μικρό μπουκαλάκι Fresh Line είναι το body lotion από το fresh bar με άρωμα σοκολάτας. Πάρα πολύ όμορφη μυρωδιά, πολύ ενυδατική λοσιόν σώματος, καθόλου λιπαρή, απορροφάται αμέσως και το άρωμα διαρκεί για ώρες! 
Το αποσμητικό της Dove, go fresh, cucumber & green tea είναι το αγαπημένο μου αποσμητικό και δεν το αλλάζω με τίποτα και για κανένα άλλο στον κόσμο. Δροσιστικό, ελαφρύ, σε roll on, με "καθαρή" μυρωδιά, νομίζω ότι δεν έχω να ζητήσω κάτι άλλο από ένα αποσμητικό.
Το μικρό σωληνάριο στο πάνω μέρος της φωτογραφίας είναι ένα δείγμα Molton Brown, ylang ylang, replenishing hand cream. Συσκευασία ιδανική για την τσάντα, ενυδατική κρέμα χεριών με διακριτικό άρωμα ylang ylang, ήθελα να τη δοκιμάσω πριν προχωρήσω σε αγορά κανονικής συσκευασίας. Δε νομίζω να πάρω την κανονική συσκευασία, γιατί μπορείς να βρεις εξίσου καλές ποιοτικά κρέμες χεριών σε καλύτερη τιμή.
Το δεύτερο μικρό μπουκαλάκι είναι αντισηπτικό χεριών Mini Cutie, με άρωμα Ocean. Επίσης ιδανικό για την τσάντα και σου προσφέρει μία καλή λύση εάν δεν είσαι σπίτι και δεν έχεις άμεση πρόσβαση σε τουαλέτα για να πλύνεις τα χέρια σου. 


Τέλος από τα προϊόντα μακιγιάζ θα καταλάβεις ότι έκανα τα απολύτως απαραίτητα. Ποια είναι αυτά; Μάσκαρα, μάσκαρα και μάσκαρα. 
Την Hypnose Drama της Lancome σίγουρα τη γνωρίζεις και σίγουρα έχεις διαβάσει άπειρες κριτικές και σίγουρα την έχεις δοκιμάσει. Μετά από 2 συσκευασίες Hypnose (είτε drama είτε απλή κλασική) και σε διαφορετικές αποχρώσεις (μαύρη αλλά και καφέ) θα σου πω ότι έπαθα ένα mini overdose και θέλω να αφήσω λίγο διάστημα να μεσολαβήσει μέχρι να την ξαναπάρω. Πολύ καλή μάσκαρα, όταν όμως στεγνώσει κάνει κόμπους, ωστόσο είναι από τις καλύτερες της αγοράς. 
Η Monsieur Big της Lancome είναι νέα αγάπη και νομίζω την προτιμώ. Πολύ καλό βουρτσάκι, μεγάλη διάρκεια, κάνει τις βλεφαρίδες και πυκνές και μακριές, δεν τις κολλάει, εφαρμόζεται πολύ εύκολα και όμορφα και γενικά είναι ένα πολύ καλό προϊόν.
Η MAC false lashes maximizer είναι μάσκαρα που κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο μακριές και πυκνές και χρησιμοποιείται σαν primer, πριν την εφαρμογή της μάσκαρα. Είναι πάρα πολύ καλό προϊόν, νομίζω ότι δεν τελειώνει ποτέ, αφού χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα (μόλις μία στρώση) και όντως κάνει δουλίτσα. Αυτή τη στιγμή το έχω αντικαταστήσει με αντίστοιχο προϊόν άλλης εταιρείας, όμως σίγουρα θα επανέλθω. 
Το Radiant, brow definer είναι gel φρυδιών. Το αγαπημένο μου. Δίνει εντελώς φυσικό αποτέλεσμα, γεμίζει τα κενά στα φρύδια, ενισχύει το σχήμα. Εάν ψάχνεις κι εσύ μια μάσκαρα φρυδιών, νομίζω αυτό είναι το προϊόν σου.
Το MAC mineralize concealer είναι στην απόχρωση NC25 το πήρα τυχαία σε μία online αγορά. Η απόχρωση που φοράω είναι σταθερή, οπότε δεν είχα άγχος εάν θα πετύχω τον σωστό τόνο. Σαν προϊόν εξαιρετικό, απλωνόταν πανεύκολα με το πινελάκι του, λεπτόρευστο, έδινε αέρινη αίσθηση, δεν "έσπαγε", διαρκούσε ώρες. Από τα πολύ καλά κονσίλερ που κυκλοφορούν.
Τέλος το MAC paintpot είναι στην απόχρωση groundwork, ένα κλασικό καφέ-μπρονζέ. Πολύ έυκολο χρώμα, ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες και με όλα τα μακιγιάζ, ενώ φοριέται και πρωί και βράδυ. Είναι σε κρεμώδη υφή, δίνει μία αίσθηση φυσικής λάμψης στα μάτια, δεν "μαζεύεται" στην κόγχη του ματιού (παρά την υφή του) και είναι πολύ σταθερό προϊόν. Γενικότερα όλα τα paint pots της MAC είναι εγγύηση.

Και κάπου εδώ ένα τιτανοτεράστιο empties post έφτασε στο τέλος του. Ξέρω ότι ανυπομονείς για το επόμενο, οπότε σου υπόσχομαι ότι δεν θα αργήσει! Έχουμε και τους ψυχαναγκασμούς μας να καλύψουμε!

4 σχόλια :

  1. Το Garnier είναι αγαπημένο μισελέρ εδώ και χρόνια όμως τώρα με δελέασες και για το Nivea..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζει να το δοκιμάσεις! Και με τις προσφορές που βγαίνουν συχνά συμφέρει πάρα πολύ! Περιμένω να μου πεις εντυπώσεις!

      Διαγραφή
  2. Γειά σας

    Θέλετε να δοκιμάσετε τα νεώτερα καλλυντικά ή αρώματα; Το Parfimo.gr θα σας στείλει δωρεάν το προϊόν που έχετε επιλέξει. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα μας, στείλτε μας email στο marketing@parfimo.gr για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
    Θα σας περιµένουµε!
    Αν έχετε ερωτήσεις, μη διστάσετε να μας στείλετε email!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hello, we have noticed that you have very nice beauty blog and would like to offer you to test some of our quality products for free and write a review about them. If you are interested, please visit our eshop and contact us. Thank you for sharing our eshop on your blog: www.parfimo.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes