Empties Vol. 21: Jart+, Embryolisse, Bioderma και πολλά ακόμα - make up your dayz

Empties Vol. 21: Jart+, Embryolisse, Bioderma και πολλά ακόμα

Εσύ σε ποια κατηγορία ανθρώπων ανήκεις; Σε αυτούς που θέλουν το παλιό, καλό και δοκιμασμένο; Που θέλουν τη ρουτίνα τους και αυτό που ξέρουν και εμπιστεύονται; Ή σε εκείνους που προτιμούν το νέο και άγνωστο; Που συναρπάζονται με ο,τιδήποτε απλά δεν έχουν ξανασυναντήσει. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, έχεις δοκιμάσει να μετακινηθείς στην άλλη; Έστω και για λίγο; Κι αν είσαι από αυτούς που κάθε μέρα ζούνε μια περιπέτεια, το να μπεις σε μια ρουτίνα κάτι διαφορετικό θα είναι για σένα! Αν τώρα είσαι από αυτούς που δεν θέλουν να αλλάξουν ούτε τη μάρκα εμφιαλωμένου νερού που πίνουν, να σου πω ότι 1ον ταυτίζομαι μαζί σου και 2ον ας ξεκινήσεις από κάτι απλό. Το καθαριστικό προσώπου ας πούμε. Ή τη μάσκα προσώπου που κάνεις μία φορά την εβδομάδα οπότε αυτή η αλλαγή μπορεί και να μη σε ταράξει. Και σιγά σιγά αλλάζεις και μαλλί, αλλάζεις και δουλειά, αλλάζεις και τον Κώστα.

empties kritiki Jart+







Κάπου εδώ να σε ενημερώσω ότι είναι το τελευταίο empties post για το φθινόπωρο, γιατί αφενός έχουν προηγηθεί πολλά απανωτά empties και αφετέρου είμαι στη φάση που δοκιμάζω πολλά νέα προϊόντα τα οποία θα δεις μελλοντικά!


Μία από τις πρώτες αλλαγές που έκανα ήταν στα προϊόντα περιποίησης προσώπου. Τα περισσότερα τα δοκίμασα για πρώτη φορά. Και πάνω που τα βολεύτηκα σταμάτησαν να κυκλοφορούν ή τουλάχιστον σταμάτησα να τα βρίσκω εγώ.
Το Embryolisse, creme exfoliante (Εκπτώσεις -25% στα προϊόντα EMBRYOLLISE! )είναι ένα scrub προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος και ήταν μια μικρή αποκάλυψη για εμένα! Πρόκειται για ένα ήπιο scrub προσώπου που απομακρύνει ρύπους και νεκρά κύτταρα ενώ προάγει την κυτταρική ανανέωση. Μετά τη χρήση του η επιδερμίδα είναι φρέσκια, λαμπερή και αναζωογονημένη! Έχει μία πολύ διακριτική μυρωδιά και υπέροχη βελούδινη υφή που δε μοιάζει σε τίποτα με τα υπόλοιπα scrub! Πάρα πολύ καλό προϊόν κι αν στα χαρακτηριστικά του βάλεις και την τιμή του, το κατατάσσει πολύ ψηλά στην κατηγορία του.
Η μάσκα προσώπου Dr Jart+, Porecting Solution, bubbling charcoal sheet mask είναι μία μάσκα που συμβάλει στη μείωση των πόρων και της λιπαρότητας δίνοντας ένα ματ αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Είναι μάσκα κυτταρίνης εμπλουτισμένη με άνθρακα και σχηματίζει συμπυκνωμένες φυσαλίδες που καθαρίζουν την επιδερμίδα. Πολύ αποτελεσματική, είχε λίγο παράξενη αίσθηση καθώς οι φυσαλίδες την ώρα της δράσης τους έκαναν έναν περίεργο θόρυβο (πώς αλλιώς να καταλάβεις ότι δρουν;;) ενώ παράλληλα δημιουργούν περίεργους όγκους στη μάσκα, δείχνοντας το πρόσωπο φουσκωμένο, αν όμως εξαιρέσουμε αυτό το λίγο awkward κομμάτι που μπορεί να είναι και αστείο, η μάσκα είναι πάρα πολύ καλή. Μετά την εφαρμογή της το πρόσωπο φαίνεται πιο καθαρό και φωτεινό και έχει απομακρυνθεί όλη η λιπαρότητα. Στα μείον της είναι η τιμή της που θεωρώ λίγο τσιμπημένη (5,95 euros για μία χρήση;), αλλά εάν θέλεις να τη δοκιμάσεις ή να την χρησιμοποιείς μία στο τόσο είναι οκ.
Το Bioderma, Sebium gel moussant, purifying cleansing foaming gel, είναι καθαριστικό προσώπου για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες. Υπερφανταστικό προϊόν, έχει σούπερ ευχάριστη αίσθηση, δίνει αυτή την αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας που θέλεις να δίνει το καθαριστικό προσώπου σου, χορταστική συσκευασία με εύχρηστη αντλία και γενικώς είναι προϊόν που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις. Το συστήνω 100%.
Τα μικρά μπουκαλάκια από τα Sephora είναι τα eau micellaire, lotus water extract το ένα και calendula extract το άλλο. Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα καμία διαφορά μεταξύ τους παρόλο που περιλαμβάνουν διαφορετικά εκχυλίσματα. Ένα οκ νεράκι καθαρισμού και ντεμακιγιάζ σε πολύ πρακτικό μέγεθος για να έχεις μαζί σου στα ταξίδια (γι' αυτό το σκοπό άλλωστε τα αγόρασα) χωρίς όμως να είναι κάτι ιδιαίτερο. Καλό για περιοδική χρήση, δεν θα το έβαζα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.
Αντίθετα με τα προηγούμενα, το Sephora triple action gentle make up remover gel, cornflower extract με εντυπωσίασε! Και δυστυχώς είναι από τα προϊόντα που δεν μπορώ να βρω ξανά. Νομίζω το Sephora έχει αλλάξει τη σειρά skincare και αυτό δεν περιλαμβάνεται στη νέα συλλογή, αν κάνω λάθος διόρθωσέ με! Πρόκειται για ένα προϊόν ντεμακιγιάζ σε μορφή gel που το εφαρμόζεις με βαμβάκι και αφαιρείς μακιγιάζ από πρόσωπο, μάτια και χείλη. Είναι φανταστικό. Δεν αφήνει ίχνος μακιγιάζ, είναι απαλό, σχεδόν γλιστράει στο δέρμα και αφήνει πολύ όμορφη αίσθηση στο τέλος! Ελπίζω να το ξαναβρώ.
To Sephora micellair cleansing milk, coconut water ήταν μέτριο. Πρόκειται για νερό ντεμακιγιάζ, που όμως δεν είναι ακριβώς "νερό" γιατί είναι λίγο πιο παχύ στη σύνθεση του και παραπέμπει σε γαλάκτωμα, δεν είναι όμως ούτε γαλάκτωμα. Ωστόσο η σύνθεσή του ήταν οκ. Και αυτό το επέλεξα για τη συσκευασία του (ιδανική ποσότητα για τις διακοπές σου), η μυρωδιά της καρύδας δεν ήταν ιδιαίτερα έντονη (ευτυχώς) και η αφαίρεση του μακιγιάζ ήταν απλά οκ. Χρειάστηκε περισσότερες επαναλήψεις βέβαια, δεν αφαιρούσε το μακιγιάζ με την πρώτη εφαρμογή, αλλά δεν μου προκάλεσε κάποιον ερεθισμό ή ενόχληση. Δεν θα το ξαναπροτιμήσω.
Η μάσκα της Naobay, bio detox, unpolluted, black fossil wood mask είναι εξαιρετική. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο προηγούμενο post όπου την είχα αναφέρει, είναι μια σχετικά καινούρια ανακάλυψη, που όμως πρόλαβε να γίνει πολύ αγαπημένο προϊόν. Σούπερ αποτελεσματική, με ενεργό άνθρακα για πιο αποτελεσματικό και βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και πολύ οικονομική. Την βάζω άνετα στην κατηγορία με τα "must".
Το μικρό βαζάκι είναι η ενυδατική προσώπου της Biotherm, Aquasource. Την είχε κάποτε δώρο ένα περιοδικό και δεν την είχα χρησιμοποιήσει μέχρι πρόσφατα (κακώς!). Είχα πολύ καιρό να ενθουσιαστώ τόσο με μία κρέμα προσώπου. Είναι σε μορφή gel, οπότε δίνει πιο ανάλαφρη και δροσερή αίσθηση στην επιδερμίδα. Κάνει το δέρμα απίστευτα απαλό, απορροφάται στη στιγμή οπότε μπορείς να βάλεις το make up σου χωρίς να περιμένεις να στεγνώσει και προσφέρει στο δέρμα την ενυδάτωση που χρειάζεται χωρίς να το βαραίνει. Νομίζω ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι το Life Plankto Water που ενεργοποιεί ξανά την παραγωγή κυττάρων και το εκχύλισμα Aura Leaf, θεραπευτικό φυτό του νερού που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Εξαιρετική ενυδατική προσώπου που σίγουρα θα αγοράσω σύντομα.
Τα Sephora 3 patches charcoal nose stripes βρίσκονται πλέον μόνιμα στο συρτάρι μου. Δεν θα επεκταθώ παραπάνω, είναι τα κλασικά nose stripes που καθαρίζουν τους πόρους της μύτης και που καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείς παραπάνω από μία φορά την εβδομάδα και που εγώ χρησιμοποιώ ίσως πιο συχνά και από το scrub. Αυτό.
Τέλος το La Roche-Posay, demaquillant yeux, είναι παλιό αγαπημένο ντεμακιγιάζ ματιών που συχνά πυκνά αγοράζω. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, η La Roche Posay άλλωστε είναι εγγύηση από μόνη της, να πω μόνο ότι το συγκεκριμένο δεν προκαλεί την παραμικρή ενόχληση στα μάτια, καθώς είναι φιλικό προς τους χρήστες φακών επαφής. Ooops! Ναι δεν θα έπρεπε να ξεβάφομαι ενώ φοράω τους φακούς, αλλά καμιά φορά.. it happens! Ας διευκολύνουμε λίγο την κατάσταση λοιπόν!


Εντάξει, το Dove go fresh θα το προσπεράσω, το έχεις καταλάβει ότι έχει γίνει ορκίζομαι σε αυτό!
Η κρέμα σώματος Le Petit Marseillais, θαλάσσια φροντίδα, είναι προϊόν που επιλέγω κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο σώμα, ενώ παράλληλα έχει την πιο καλοκαιρινή και ανάλαφρη μυρωδιά, καθώς μυρίζει θάλασσα! Είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία και απευθύνεται κυρίως στις πολύ ξηρές επιδερμίδες.
Ο αφρός μαλλιών της Schwarzkopf, Silhouette, invisible hold είναι ίσως ο μοναδικός αφρός μαλλιών που έχει καταφέρει να τιθασεύσει τις αναρχικές μπούκλες μου που έχουν δική τους προσωπικότητα και κάνουν κουμάντο στο κεφάλι μου. Μία μικρή ποσότητα αρκεί για να τις βάλει σε τάξη, να τις στρώσει αλλά να τους δώσει και αυτό το "ανάλαφρο" που τόσο θέλουν! 

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; 

Εάν είσαι κι εσύ empties post addicted, μην ξεχάσεις να διαβάσεις κι αυτό!


Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes