Review: Lush Cosmetics, μία vegeterian skincare εμπειρία - make up your dayz

Review: Lush Cosmetics, μία vegeterian skincare εμπειρία

Τα Lush Cosmetics δεν είναι κάποια νέα ανακάλυψη. Η πρώτη μας γνωριμία έγινε το 2009 όταν έκοβα βόλτες σε ένα mall στη Αγγλία, και μία μυρωδιά μου έσπασε τη μύτη. Μπήκα στο μαγαζί σαν υπνωτισμένη. Από τότε όποιος έκανε κάποιο ταξίδι προς τα εκεί είχε πάντα μία παραγγελία από εμένα. Δεν έκανα ποτέ κάποια αγορά online, γιατί τα έξοδα αποστολής τα έβρισκα τσιμπημένα. Μέχρι που άνοιξε (επιτέλους) ένα κατάστημα Lush και στη Θεσσαλονίκη! Θα μου πεις βέβαια πόσο
συχνά πηγαίνεις στη Θεσσαλονίκη; Πάντως πολύ συχνότερα απ'ότι πηγαίνω στην Αγγλία (που δεν έχω ξαναπάει από τότε). 

kritiki lush cosmetics





Τι θα βρεις σε ένα κατάστημα Lush; Όλα αυτά τα μικρά μπουκαλάκια-κουτάκια-βαζάκια με τις υπέροχες μυρωδιές. Φρέσκιες (ολόφρεσκες όμως) μάσκες προσώπου από φρούτα και λαχανικά, λαχταριστές κρέμες σώματος, υπερφανταστικά αρώματα, bath bombs στα πιο χαρούμενα χρώματα και με μυρωδιές που γεμίζουν όλο το σπίτι όταν τα χρησιμοποιείς, καλλυντικά προσώπου χωρίς συντηρητικά για κάθε ανάγκη του δέρματος, scrub για να ξεφορτωθείς μέχρι και το τελευταίο νεκρό κύτταρο της επιδερμίδας σου, βουτυρένιες αρωματισμένες μπάρες για την ενυδάτωση του σώματος και άπειρα σαπούνια. Και πολλά ακόμα που αν θέλεις να τα δεις με την ησυχία σου ρίξε μία ματιά στο ελληνικό-Θεσσαλονικιώτικο site!



Οι επιλογές μου ήταν κάπως αναμενόμενες. Ποια δεν θα είχε την περιέργεια να δοκιμάσει το κλασικό γαλάκτωμα καθαρισμού, τις φρέσκες μάσκες προσώπου και το πολλά υποσχόμενο lip scrub;



Το καθαριστικό προσώπου 9 to 5 είναι ένα απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού με αμυγδαλέλαιο που δίνει απαλότητα και υγρασία, με ηρεμιστικό εκχύλισμα από ορχιδέες και με έλαιο ylang ylang που δίνει ένα ελαφρύ λουλουδάτο άρωμα και ένα τσικ πολυτέλειας. Ενδείκνυται και για το ντεμακιγιάζ ματιών αν και το έχω δοκιμάσει μόνο στο πρόσωπο. Πάρα πολύ καλό προϊόν και την επόμενη φορά θα πάρω τη μεγάλη συσκευασία.
Το άλλο μπουκαλάκι στη φωτογραφία είναι το Breath of Fresh Air, μία τονωτική λοσιόν που μόλις ψεκάσεις το πρόσωπό σου, σου δίνει την αίσθηση ότι μόλις έχεις κάνει βουτιά στη θάλασσα! Οκ, όχι και τόσο ιδανικό σενάριο τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά σκέψου ότι εκτός από λοσιόν χρησιμοποιείται και σαν αρωματοθεραπεία, οπότε παίρνεις ένα boost ενέργειας και δροσιάς όταν το χρειάζεται όχι μόνο η επιδερμίδα σου αλλά και η διάθεσή σου!

*Στο πίσω μέρος της συσκευασίας, σε όλα τα προϊόντα, υπάρχει ειδικό αυτοκόλλητο όπου αναγράφεται το όνομα αυτού που το έφτιαξε, την ημερομηνία παραγωγής, την ημερομηνία λήξης καθώς και συμβουλές αποθήκευσης ή χρήσης!

Οι μάσκες προσώπου ήταν μία αποκάλυψη για μένα. Αρχικά ήμουν επιφυλακτική, δεν περίμενα και θαύματα. Είναι όμως πραγματικά εξαιρετικές. 
H πρώτη μάσκα είναι η Brazened Honey, μία ενυδατική μάσκα προσώπου με μέλι, ρίζα τζίντζερ και αμύγδαλα και με πολύ πλούσιο άρωμα μελιού. Την εφαρμόζεις στο πρόσωπο, περιμένεις ένα δεκάλεπτο, την ξεβγάζεις και είσαι έτοιμη! Φρέσκια, λαμπερή, καθαρή και υπερ-ενυδατωμένη!
Η δεύτερη μάσκα είναι η ΒΒ Seaweed, μία ενυδατική και καταπραϋντική μάσκα προσώπου με φύκια. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή έγινε η αγαπημένη μου. Δεν ενυδατώνει απλά το πρόσωπο, είναι ιδανική και για ευαίσθητα δέρματα που εμφανίζουν κοκκινίλες από το πουθενά και που ενοχλούνται μέχρι και από τον αέρα που αναπνέουν. Δίνει μία πολύ ευχάριστη αίσθηση, έχει ένα πολύ διακριτικό άρωμα και είναι τρομερά αποτελεσματική. Όταν τη χρησιμοποιώ νιώθω ότι το πρόσωπό μου δεν χρειάζεται κανένα επιπλέον προϊόν. Φανταστική μάσκα προσώπου και με την πρώτη ευκαιρία σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω.


Και ήρθε η ώρα του best seller των Lush, το lip scrub. Το συγκεκριμένο είναι το Honey. Δεν χρειάζεται να πω και πολλά, είναι φτιαγμένο με μέλι (όπως κατάλαβες) έχει λαχταριστή μυρωδιά, έχει τους κόκκους που θέλεις και χρειάζεσαι από ένα απολεπιστικό, το εφαρμόζεις στα χείλη κάνοντας απαλές κινήσεις, το βγάζεις και τα χείλη σου είναι τόσο απαλά που δεν χρειάζεσαι καν κάποιο ενυδατικό προϊόν. Στη συσκευασία αναγράφεται ότι μπορείς και να το γλείψεις από τα χείλη το προϊόν που περισσεύει, αλλά δεν το δοκίμασα, ήμουν διστακτική. Δικαίως έχει τόσο καλή φήμη κι αν δεν έχεις δοκιμάσει κάποιο παρόμοιο προϊόν θα σου πρότεινα να διαλέξεις το bubble gum. Και ναι έχει τη μυρωδιά και τη γεύση που φαντάζεσαι!
Το δεύτερο λιλιπούτειο κυπελάκι με το ροζ χρώμα είναι ένα δείγμα από αφρόλουτρο, American Cream. Έχει απίστευτα γλυκό άρωμα που θυμίζει γλειφιτζούρι Chupa Chups. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα για να σου πω για την υφή του, τον αφρό, ή ό,τι άλλο, είμαι σίγουρη όμως ότι θα με εκπλήξει ευχάριστα! Όπως άλλωστε και όλα τα προϊόντα που δοκίμασα!

Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από τα προϊόντα Lush; 

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes