Review: Wycon Cosmetics vol.3 - make up your dayz

Review: Wycon Cosmetics vol.3

Και έρχεται το τρίτο και τελευταίο μέρος (προς το παρόν) των προϊόντων μακιγιάζ από τη Wycon. Κι επειδή έχει περάσει ένα μεγάλο διάστημα από όταν άρχισα να τα χρησιμοποιώ, μπορώ να πω ότι αρχίζουν και αντικαθιστούν κάποια παλιά αγαπημένα μου άλλων εταιρειών. Ναι, έχω ενθουσιαστεί και από την ποιότητα και από την απόδοση χρωμάτων και από τις τιμές και από τις συσκευασίες και από τα πάντα! Εάν θέλεις να ρίξεις μία ματιά και στις προηγούμενες αγορές από το κατάστημα WYCON πήγαινε εδώ και εδώ!

kritiki wycon cosmetics






Η υπέρτατη αποκάλυψη των πινέλων της Wycon

Με τα πινέλα έχω μία σχέση πάθους. Τα αγαπώ και τα θεωρώ επένδυση. Ωστόσο δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τρεις μισθούς για να αποκτήσεις καλά πινέλα. Εκεί έξω υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές αξιόλογων πινέλων σε πολύ προσιτές τιμές.



Πέτυχα μία προσφορά 30% σε όλα τα προϊόντα. Η ήδη χαμηλή τιμή τους σε συνδυασμό με την προσφορά τα έκανε προκλητικά οικονομικά, οπότε δεν έμεινα σε ένα μόνο πινέλο. Κόστισαν (μαζί με την έκπτωση) από 4.50 έως 7.00 ευρώ το καθένα. Δεν το λες και άσχημα, ε; Δεν είχα χρησιμοποιήσει πινέλο της Wycon μέχρι τότε, οπότε στην αρχή ήμουν διστακτική. Βέβαια κάθε δισταγμός υποχώρησε από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αφού ήταν τόσο μαλακά, σχεδόν αέρινα και ταυτόχρονα τόσο ακριβή στην εφαρμογή τους που σχεδόν βούρκωσα από συγκίνηση! Μόνο το τελευταίο πινέλο που βλέπεις στη φωτογραφία (αυτό που μοιάζει με σπάτουλα) δεν με έχει βολέψει ακόμα. Είναι για την εφαρμογή κονσίλερ, όμως προτιμώ το ακριβώς από πάνω για αυτή την χρήση (με τον αριθμό Ε109). Θα βρω όμως κάποιον άλλο τρόπο χρήσης και θα σε ενημερώσω. Μέχρι τότε αν έχεις εσύ να μου προτείνεις κάτι είναι καλοδεχούμενο!



WYCON Lipsticks με κλειστά μάτια

Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα υπήρχε κραγιόν που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τα λατρεμένα Matte της MAC. Όμως η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Υπερ-σταθερά, με έντονη απόδοση χρώματος από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, με μεγάλη διάρκεια, με τεράστια ποικιλία χρωμάτων που αποκλείεται να μη βρεις την ιδανική για εσένα απόχρωση... τι άλλο μπορεί να ζητήσεις; Α! Ναι! Χαμηλή τιμή. Με την έκπτωση κόστισαν περίπου 10 ευρώ το ένα και 7 ευρώ το άλλο. Το πρώτο είναι από τη σειρά Love is Love (limited edition για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου) στην απόχρωση 06 tough bordeaux. Όπως βλέπεις είναι το τέλειο μπορντό χρώμα κι έχει κι ένα ανεπαίσθητο touch από glitter που δίνει μία έξτρα λάμψη, αλλά και διάσταση στα χείλη. Το δεύτερο είναι από τη σειρά Mischievous στην απόχρωση 04 soft brick, ένα nude κραγιόν που καφετίζει αρκετά και ταιριάζει με όλες τις τεχνικές και χρώματα make up. Νομίζω ότι ήταν από τις πιο πετυχημένες αγορές γενικά.
Αν βρεθεί στο δρόμο σου η Wycon μη φύγεις αν δεν πάρεις κραγιόν.

 

Miracle lip mask. Πρόκειται όντως για θαύμα;

Έχω δοκιμάσει διάφορες μάσκες χειλιών, αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπήρχε κάποια που με άφησε απολύτως ικανοποιημένη, καθώς οι περισσότερες είτε μύριζαν έντονα, είτε ήταν πολύ βαριές για τα χείλη, είτε με έκαναν να νιώθω άβολα και να θέλω να τις βγάλω. Άσε που αφού έπρεπε να τις βάλω πριν τον ύπνο, κατέληγα άυπνη γιατί με έπιανε άγχος μη λερώσω το μαξιλάρι. Μάσκα χειλιών σε μορφή gel όμως πρώτη φορά δοκίμασα! Είναι τόσο ελαφριά και αέρινη που τη φοράς και δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Είναι η Miracle Lip Mask. Το θαύμα δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το έκανε, αλλά προσφέρει καλή ενυδάτωση. Το μόνο μου άγχος ήταν να μην την φάω καταλάθος γιατί μύριζε υπέροχα!


WYCON Primer Eyes & Lips

Τέλος το primer eyes & lips είναι ένα primer σε υγρή μορφή που στεγνώνει αμέσως, κρατά σταθερές τις σκιές στα μάτια για πολλές ώρες, ρυθμίζει τη λιπαρότητα στην περιοχή των βλεφάρων και θεωρώ ότι είναι το ιδανικό προϊόν για τους καλοκαιρινούς μήνες. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στα χείλη και μάλλον θα περιορίσω τη χρήση στα μάτια, γιατί μου φαίνεται κάπως παράξενο να χρησιμοποιήσω σαν lip primer ένα προϊόν σε υγρή μορφή. Μόλις όμως κάνω μία δοκιμή θα σου μεταφέρω τις εντυπώσεις μου!


 Υπάρχει κάτι από τα παραπάνω που έχεις δοκιμάσει ή θα ήθελες να δοκιμάσεις;



Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes