Review: Wycon Cosmetics vol. 2 - make up your dayz

Review: Wycon Cosmetics vol. 2

Στις αρχές του έτους είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ δύο φορές τη Θεσσαλονίκη. Που εκτός από συγκλονιστικό φαγητό, ανεπανάληπτα γλυκά και τα πιο instagrammable σημεία για να βγάλεις φωτογραφίες, έχει και την καλύτερη αγορά. Και μάλιστα έχει brands που στην Αθήνα είτε δεν έχουν έρθει είτε έρχονται μετά από μεγάλη καθυστέρηση πολλών χρόνων (όπως η Inglot, η Nyx και πολλές ακόμα εταιρείες). Τώρα θα μου πεις "πώς κάνεις έτσι, με ένα κλικ τα έχω στην πόρτα μου". Ναι ισχύει αυτό. Αλλά μπορείς να τα δεις όλα παραταγμένα μπροστά σου να σε περιμένουν να τα αγγίξεις, να τα μυρίσεις, να τα βάλεις δίπλα δίπλα και να τα συγκρίνεις (πώς αλλιώς θα ξεχωρίσεις το κόκκινο της φωτιάς από το κόκκινο του αίματος και το κόκκινο του κρασιού;). Βέβαια αυτά προ-κοροναϊού. Μετά-κοροναϊού θέλεις την ασφάλεια του κλικ. Ακόμα κι αν πέσεις έναν τόνο έξω στο κόκκινο που ψάχνεις. Πταίσμα. 

kritiki wycon cosmetics





Δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτομαι το κατάστημα για να πω την αλήθεια. Δεν είναι μια νέα ανακάλυψη (εδώ θα βρεις την γνωριμία μου με τη Wycon). Όμως από την τελευταία μου επίσκεψη παρατήρησα πολλές αλλαγές. Πολλά νέα προϊόντα, πάρα μα πάρα πολλά χρώματα, τεράστια ποικιλία σε ό,τι φαντάζεσαι και σε ό,τι μπορεί να χρειαστεί το νεσεσέρ σου. Πολλά από τα προϊόντα που θα δεις είναι limited edition γιατί ανήκουν στη Χριστουγεννιάτικη συλλογή. Όμως η ποιότητα παραμένει ίδια σε όλες τις συλλογές. 



Η αγαπημένη παλέτα

Η παλέτα σκιών, All eyes want έχει γίνει το νέο αγαπημένο μου beaut-ο-προϊόν. Είναι μία παλέτα με ζεστούς και γλυκούς nude τόνους, και θα βρεις χρώματα από ροδακινί και χρυσαφί, μέχρι δαμασκηνί και κουφετί. Φανταστική απόδοση, καταπληκτική βελούδινη υφή, αρκετά καλή διάρκεια. Είναι ιδανική η διάρκεια αν θέλεις να βαφτείς για μια έξοδο, όχι όμως για ένα μακιγιάζ που θα έχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ωστόσο η απόδοση των χρωμάτων είναι εξαιρετική και η παλέτα από μόνη της σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις άπειρους συνδυασμούς και διαφορετικά eye make up looks!




Μία μάσκαρα αποκάλυψη

H μάσκαρα Miss Drama with sensational panoramic effect, black ήταν μία αποκάλυψη. Δεν περίμενα ότι θα με ενθουσίαζε ιδιαίτερα μία άλλη μάσκαρα από αυτές που ήδη χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια και περισσότερο την αγόρασα επειδή ήταν σε προσφορά και επειδή είχε τρίχινο βουρτσάκι. Που για κάποιο λόγο όλο και λιγότερες μάσκαρα έχουν τρίχινο βουρτσάκι, οι περισσότερες κυκλοφορούν με βουρτσάκι σιλικόνης. Είναι πάρα πολύ καλή. Δίνει στις βλεφαρίδες την ένταση που χρειάζονται, τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές (ιδανική για εσένα που θέλεις όγκο), διαρκεί όλη μέρα και δεν κάνει κόμπους. Νομίζω δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω, σωστά;

Το ρουζ σε μορφή στικ

Το ρουζ σε μορφή στικ είναι το Cheek me up, No 4, warm rose, ένα ζεστό και γλυκό τριανταφυλλί που λιγάκι καφετίζει. Το έχω δοκιμάσει, όμως ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει σε "σκληρές συνθήκες" για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Αυτό που δεν περίμενα είναι ότι εφαρμόζεται πολύ εύκολα. Δεν είμαι πολύ εξοικειωμένη με τα κρεμώδη ρουζ σε μορφή στικ, προτιμώ τα κλασικά σε μορφή πούδρας. Το εφαρμόζεις κάνοντας μία γραμμή στα ζυγωματικά και το δουλεύεις είτε με τα δάχτυλα είτε με πινέλο. Απλώνεται πολύ εύκολα και δίνει μία ελαφριά εντελώς φυσική απόχρωση στα ζυγωματικά σου. Πολύ καλό, ελπίζω να βγούμε σύντομα από την καραντίνα για να αρχίσω να το χρησιμοποιώ σε "πραγματικές" συνθήκες. 

Τα "νέα αγαπημένα" κραγιόν

Τα δύο κραγιόν είναι υγρή μορφή και είναι ίσως τα αγαπημένα μου κραγιόν από όλα όσα έχω δοκιμάσει/φορέσει μέχρι στιγμής. Αυτό που βρίσκεται στο πάνω μέρος της φωτογραφίας είναι το Long lasting liquid lipstick, No 6 nude και ανήκει στη μόνιμη συλλογή της Wycon (αν δεν κάνω λάθος) και το άλλο είναι το Velvet lips, liquid lipstick, No500, light rose και το είχα πάρει από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή (όπως και την παλέτα). Είναι τα πιο σταθερά κραγιόν που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Τα εφαρμόζεις το πρωί και μέχρι το βράδυ που θα ξεβαφτείς αυτά είναι εκεί. Δεν ξηραίνουν τα χείλη, έχουν φανταστική απόδοση χρώματος, απλώνονται πολύ εύκολα, στεγνώνουν αμέσως και γίνονται ματ και έχεις τα πιο όμορφα βαμμένα χείλη όλη μέρα χωρίς να σε απασχολεί εάν έχουν μετακινηθεί ή "σβήσει". Όσο και να φας/πιεις/καπνίσεις αυτά μένουν εκεί. Φανταστικά τα liquid lipsticks της Wycon και σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω και άλλες αποχρώσεις. 

Υ.Γ. 1 Ακολουθεί κι άλλο post με άλλα προϊόντα της ίδιας εταιρείας. Τι, δεν θα δοκίμαζα τα πινέλα, τα κλασικά κραγιόν και κάποια άλλα beaut-ο-gadgets που έχουν;
Υ.Γ. 2 Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποια από τα προϊόντα τους;    

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes